Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Szeretem,ha a férfi élvezi a ha megdugom,mert a legnagyobb élvezet neki a prosztata orgazmus."
"De sajnos sokan nem merik kipróbálni."
"Isteni mindkét félnek"
"Ki s ki ,hogyan viszonyul a kényeztetéshez "
"nem tudom van e egyáltalán olyan lány akit érdekel ez"

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1277   2015. 04. 09. csütörtök 15:30
X Törölt felhasználó (815877)
nálunk is a párom nagyon kedveli, amikor a popsimmal játszik.el se tudjuk kébzelni a szexet,anélkül ,hogy nem játszik a lukammal.akár ujal akár vibrivel akár felcsatissal. én mocskosul imádom amikor játszik velem, de közben neki is tetszik ahogy csinálja. vam amikor nagyon be indulunk, akkor mindent belém töm ami a kezébe kerül.kár hogy ritkán van alkalom hogy 3 napon keresztül játszon a fenekemmel, olyankor nagyon beindul, mondjuk nekem is jol ki van tágulva olyankor már.
#1276   2015. 04. 09. csütörtök 07:25
fazonkirály fazonkirály
Nálunk az ujjazas kivétel nélkül párosul a szopashoz,a felcsatolhato ritkabb
#1275   2015. 04. 09. csütörtök 06:13
X Törölt felhasználó (981392)
Én is szivesen kipróálnám,csak a párom nem hajlik rá
#1274   2015. 04. 08. szerda 10:11
X Törölt felhasználó (953921)
elég sokat beszélgetünk kezdeményezett is a párom. mig egyik alkalomkor lovagló pózban a párom kihúzta a popsijából az anál zümit és gyengéden be tolta.mozgatott ketött csipöjén.én akorát élveztem hogy még soha.azota ismételgessük az eseményeket.élvezük mind a ketten.
legutóbb a fürdőben kapót el.kissé domináns hangulatban volt.be bakoltam elé és ily módon dugott,közben kézimunkázott.nem vártam meg a végét kissé durván magam elé fordítottam,hátulról jól megbasztam.
utána reklamált hogy ő nem igy tervezte.
#1273   2015. 04. 07. kedd 02:21
X Törölt felhasználó (774401)
Nem is ereztem kitalaltnak, pont ezert tetszett es inditott be!
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 21:49
Szia

Nagyon köszi, ez amúgy nem kitalált történet...de örülök, ha tényleg így át tudtam adni...ahogy átéltem
#1272   2015. 04. 06. hétfő 21:49
manócskáék manócskáék
Szia

Nagyon köszi, ez amúgy nem kitalált történet...de örülök, ha tényleg így át tudtam adni...ahogy átéltem
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (774401)
2015. 04. 06. hétfő 21:37
Koszonjuk a tortenetet, nagyon klassz volt!
Nagyon izgatoan sikerult leirnod! Be is indult a fantaziam...
#1271   2015. 04. 06. hétfő 21:37
X Törölt felhasználó (774401)
Koszonjuk a tortenetet, nagyon klassz volt!
Nagyon izgatoan sikerult leirnod! Be is indult a fantaziam...
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 20:54
Szóval isteni érzés, ahogy a lábujjaimmal játszik közben és hergel, beszél hozzám, hogy mennyire szexi vagyok. Hogy jól csinálom, ahogy tekergek......mind eközben ahogy bennem van, az egyik kezem ott van a szerszám mellett, ahogy ki be jár, a másik pedig a bugyit feszítí, húzza, ahogy készülök a robbanásra. Vonaglok, tekerek egyre jobban, közben egyre mélyebb és szaporább a levegővételem. Lábammal kitámasztok a falnál, ebből már tudja a drága, hogy közel vagyok. Gyorsul a tempó, és a kézimunka is...
Ekkor újra a lábujjaimmal játszik és minden kis dolog összeadódik, végigfut rajtam éééés.......páffffffffffffffffffffffff....totális mámor....rángás, stb.....
Dióhéjban....nálunk így zajlik.
#1270   2015. 04. 06. hétfő 20:54
manócskáék manócskáék
Szóval isteni érzés, ahogy a lábujjaimmal játszik közben és hergel, beszél hozzám, hogy mennyire szexi vagyok. Hogy jól csinálom, ahogy tekergek......mind eközben ahogy bennem van, az egyik kezem ott van a szerszám mellett, ahogy ki be jár, a másik pedig a bugyit feszítí, húzza, ahogy készülök a robbanásra. Vonaglok, tekerek egyre jobban, közben egyre mélyebb és szaporább a levegővételem. Lábammal kitámasztok a falnál, ebből már tudja a drága, hogy közel vagyok. Gyorsul a tempó, és a kézimunka is...
Ekkor újra a lábujjaimmal játszik és minden kis dolog összeadódik, végigfut rajtam éééés.......páffffffffffffffffffffffff....totális mámor....rángás, stb.....
Dióhéjban....nálunk így zajlik.
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 17:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 17:38
Aztán közben néha kicsúszik és vissza ráülök, most már nem kell beirányítani sem, magától bemegy a helyére. Kezdek fáradni, úgyhogy leszállok és félig hason fekve pucsítok a drágának. Érzem, hogy keresi a szerszámmal a bejáratot, majd mindjárt azt is, hogy bent is van és a popsim fogva kezd mozogni bennem. Néha közben picit megszorítja, belemarkol, beszél hozzám, becézget, hogy mennyire jól csinálom...stb...ezekkel nagyon fel szokott húzni. Teljes mámorban vagyok, miközben ott dönget, ahogy a popsim tolom oda neki. Piciket rá csap néha....
Lassan érzem hogy kiszáll, hanyatt fekszem, lábaim felhúzom és fölém hajolva újra magamban érzem. Lábaimmal átkulcsolva a csípőjét adom az ütemét, aztán feljebb ül és lábaim fogja, simogat, egyik keze a lábam közt és ott is simogat, majd elkezdi szájával izgatni az újjaim, nahhh, ez megint mennyei.........
#1269   2015. 04. 06. hétfő 17:38
manócskáék manócskáék
Aztán közben néha kicsúszik és vissza ráülök, most már nem kell beirányítani sem, magától bemegy a helyére. Kezdek fáradni, úgyhogy leszállok és félig hason fekve pucsítok a drágának. Érzem, hogy keresi a szerszámmal a bejáratot, majd mindjárt azt is, hogy bent is van és a popsim fogva kezd mozogni bennem. Néha közben picit megszorítja, belemarkol, beszél hozzám, becézget, hogy mennyire jól csinálom...stb...ezekkel nagyon fel szokott húzni. Teljes mámorban vagyok, miközben ott dönget, ahogy a popsim tolom oda neki. Piciket rá csap néha....
Lassan érzem hogy kiszáll, hanyatt fekszem, lábaim felhúzom és fölém hajolva újra magamban érzem. Lábaimmal átkulcsolva a csípőjét adom az ütemét, aztán feljebb ül és lábaim fogja, simogat, egyik keze a lábam közt és ott is simogat, majd elkezdi szájával izgatni az újjaim, nahhh, ez megint mennyei.........
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 11:58
Az elején azt szeretném elmondani, hogy örülök és nagyon szerencsés vagyok, hogy a barátnőm ezt szereti és nagyon jól is csinálja. Nagyon nagy élvezetek tárháza tud lenni ez a fajta örömszerzés. Egyébként nálunk nem én, hanem bnőm kezdeményezésére jutottunk el idáig, aminek nagyon örülök.
Nagyon most már nem szoktunk rá készülni, mint régebben, inkább spontán jön, hogy mikor van itt az ideje, mert azért teljesen nem mindennapos a dolog, bár van, hogy néha többször is megesik.
A zuhany után én később érkeztem a hálóba, egy tanga volt rajtam, ami a kedvence. Lassan, egymás mellett feküdve kezdtük lázba hozni egymást, majd 69ben én felül folytatva, miközben a popsim kezdte kényeztetni, amit imádok nagyon, élvezem. Én sem tétlenkedem, közben ugyanúgy izgatom én is, miközben hátrafelé pucsítok neki. Érzem, hogy totál nedves lettem már ott, és lassan benyúl, egyre jobban....mikor kellően ellazultam, felveszi a műszert és megkér, hogy üljek bele....kis síkosító után a tangát félre húzva belecsúszok, lassú mozdulatokkal előre hátra mozgok, és mikor befogadtam teljesen, kezdődhet a teljes átszellemülés....elkezdem nagyon élvezni, közben párom segít nekem elöl, ami még egy akkora plusz közben, hogy néha majdnem azonnal eldurranok...ilyenkor picit megáll vele, de én folytatom a lovaglást........teljesen felülök, totál tövig rá, vonagolva.
Majd nemsokára magára húz, ráborulok, és a fenekem fogja és úgy mozog bennem ki-be......

most kis szünet, mert mennem kell, de ha érdekes, akkor esetleg befejezhetem.........
#1268   2015. 04. 06. hétfő 16:54
X Törölt felhasználó (810687)
örülnénk ha befejeznéd smile
#1267   2015. 04. 06. hétfő 11:58
manócskáék manócskáék
Az elején azt szeretném elmondani, hogy örülök és nagyon szerencsés vagyok, hogy a barátnőm ezt szereti és nagyon jól is csinálja. Nagyon nagy élvezetek tárháza tud lenni ez a fajta örömszerzés. Egyébként nálunk nem én, hanem bnőm kezdeményezésére jutottunk el idáig, aminek nagyon örülök.
Nagyon most már nem szoktunk rá készülni, mint régebben, inkább spontán jön, hogy mikor van itt az ideje, mert azért teljesen nem mindennapos a dolog, bár van, hogy néha többször is megesik.
A zuhany után én később érkeztem a hálóba, egy tanga volt rajtam, ami a kedvence. Lassan, egymás mellett feküdve kezdtük lázba hozni egymást, majd 69ben én felül folytatva, miközben a popsim kezdte kényeztetni, amit imádok nagyon, élvezem. Én sem tétlenkedem, közben ugyanúgy izgatom én is, miközben hátrafelé pucsítok neki. Érzem, hogy totál nedves lettem már ott, és lassan benyúl, egyre jobban....mikor kellően ellazultam, felveszi a műszert és megkér, hogy üljek bele....kis síkosító után a tangát félre húzva belecsúszok, lassú mozdulatokkal előre hátra mozgok, és mikor befogadtam teljesen, kezdődhet a teljes átszellemülés....elkezdem nagyon élvezni, közben párom segít nekem elöl, ami még egy akkora plusz közben, hogy néha majdnem azonnal eldurranok...ilyenkor picit megáll vele, de én folytatom a lovaglást........teljesen felülök, totál tövig rá, vonagolva.
Majd nemsokára magára húz, ráborulok, és a fenekem fogja és úgy mozog bennem ki-be......

most kis szünet, mert mennem kell, de ha érdekes, akkor esetleg befejezhetem.........
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 08:14
Kiváncsian várjuk! smile
#1266   2015. 04. 06. hétfő 08:14
extrapár extrapár
Kiváncsian várjuk! smile
(Ez egy válasz manócskáék üzenetére (2015. 04. 06. hétfő 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 06. hétfő 07:52
Később elmesélem, nálunk hogy zajlik, ha van kíváncsi rá...
#1265   2015. 04. 06. hétfő 07:52
manócskáék manócskáék
Később elmesélem, nálunk hogy zajlik, ha van kíváncsi rá...
#1264   2015. 04. 06. hétfő 01:09
mazo mazo
Izgalmas játék!!
Bár sajnos én nem tudom ÚGY élvezni mint kéne!!
Nem!! Fájni nem fáj, inkább olyan semmilyen.
Próbáltuk a Nejemmel. Neki tetszik, ezért néha csináljuk.
Lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva, de nekem spontán erekcióm katéterezés közben van, ha jól csinálja a Párom.
Análisan ujjazáskor néha érzek valami kellemeset, de az még nagyon messze van az élvezettől!!
#1263   2015. 04. 05. vasárnap 22:33
manócskáék manócskáék
Jó is az....főleg, ha spontán...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 05. vasárnap 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799)
2015. 04. 05. vasárnap 19:35
Sajnos nem vagyunk nagy mesélők,egy iszogatós,szexin játszós éjszaka fordult át kipróbálósba,csak annyi,hogy mikor a csókok kezdtek szenvedéllyé átfordulni,előkerült párom 22/5 ös vibrije,és kis nyalakodás,és síkosítás után nagyon megkefélt vele,volt már párszor,hogy egyedül itthon játszottam vele,de ő tövig feltette,nagyon be voltunk indulva mindketten...
#1262   2015. 04. 05. vasárnap 19:35
X Törölt felhasználó (929799)
Sajnos nem vagyunk nagy mesélők,egy iszogatós,szexin játszós éjszaka fordult át kipróbálósba,csak annyi,hogy mikor a csókok kezdtek szenvedéllyé átfordulni,előkerült párom 22/5 ös vibrije,és kis nyalakodás,és síkosítás után nagyon megkefélt vele,volt már párszor,hogy egyedül itthon játszottam vele,de ő tövig feltette,nagyon be voltunk indulva mindketten...
(Ez egy válasz nuninyalÓ üzenetére (2015. 03. 30. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 03. 30. hétfő 20:43
Esetlegesen részletesebb elmesélés vagy személyes tapasztalás .
#1261   2015. 04. 04. szombat 07:37
fazonkirály fazonkirály
Az is finom mikor szopja a párom a farkam,közben meg is ujjaz
#1260   2015. 03. 30. hétfő 20:43
nuninyalÓ nuninyalÓ
Esetlegesen részletesebb elmesélés vagy személyes tapasztalás .
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 28. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799) VIP
2015. 03. 28. szombat 20:00
Sziasztok, nálunk tegnap este megvolt, és szuper volt.Még most is a hatása alatt vagyok
#1259   2015. 03. 30. hétfő 09:36
vakany111 vakany111
Elmesélhetnéd részletesen..
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 03. 28. szombat 20:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (929799) VIP
2015. 03. 28. szombat 20:00
Sziasztok, nálunk tegnap este megvolt, és szuper volt.Még most is a hatása alatt vagyok
#1258   2015. 03. 29. vasárnap 13:20
manócskáék manócskáék
Sziasztok!

Azt nem értem, hogy ha valakinek ez, vagy éppen egy másik téma gusztustalan, egyáltalán miért nyitja meg, legfőképpen miért szól hozzá....?

Mindegy.
Amúgy igen, isteni érzés és ha ezek a kritikus emberek tudnák, mennyire jó, nem tartanák gusztustalannak, stb.
Örülhet, akinek a barátnője ezt szereti...én éppen ilyen szerencsés vagyok. crazya

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aliszultan Aliszultan
Nyitás ideje: 2004. 09. 30. csütörtök
Üzenetek: 1857db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 07. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!