Ezt szívesen kipróbálnám. Valakinek tapasztalat? akár priviben is szívesen olvasnám, milyen volt, milyen eszköz stb.
sziasztok. irjatok üzit. puszi
(Ez egy válasz Nazorg üzenetére (2015. 02. 16. hétfő 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 16. hétfő 18:38
![finom](images/smilies/finom.gif)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Hali!
Jó látni végre mást is a környékről (Mi is szekszárd mellett lakunk) főleg hozzánk hasonló érdeklődésűt
Jó látni végre mást is a környékről (Mi is szekszárd mellett lakunk) főleg hozzánk hasonló érdeklődésűt
![smile](images/smilies/smile.gif)
Benne lennék!!
Hali!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 11:12
Törölt felhasználó (815877)
szio szekszárdi vagyok
Izgalmasan hangzik!!!
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2015. 02. 08. vasárnap 21:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 08. vasárnap 21:21
Én a páromat rendszeresen kielégítem van felcsatólhatós 3 különböző méretben mikor melyiket választjuk ...az elején fura volt de mivel jó pár éve együtt vagyunk megszoktam...sőt van benne valami izgi számomra is ,nem buzis ezt is ki kell probálni ,bár hangsúlyozom mi már egy összeszokott pár vagyunk
kiprobálnám szivesen ha lenne ilyen nő vagy pár
Tegnap este hatalmasat élveztem.Úgy kezdődött,hogy a szomszédban lakó pár keményen baszott,a lány sikoltasa teljesen athallatszott.Nekem felállt a farkam,a barátnőm meg benedvesedett.szépen nyalni kezdtem közben vertem a farkam.utána hátulról keményen megdugtam,közben a csiklojat simogatta.természetesen ő is hangosan elvezkedett hogy a szomszedok is halljanak mindent.nagyon izgi volt.mikor közeledett a vége a paromnak,a hatamra feküdtem,ő rault az arcomra én pedig vadul kinyaltam a csikra borotvalt nedves kis puncijat.közben keményen nyogott.nemsokára sikitva elelvezett ahogy dorgolte a puncikajat a számhoz.imádom mikor erőszakosan "nyalatja" magát.majd előre hajolt a farkamhoz,69esben kezdett szopni,közben én a popsijat nyaltam.nemsokára az én popsimat kezdte masszirozni először kivulrul majd betolta az egyik ujját és először csak finoman mozgatta ki be.utána az mondta hogy most "nagyon meg foglak ujjazni" úgy is tett .betolta még egy ujját és nagyon vadul ujjazott a szopas közben.én továbbra is a kis popsi lukát nyaltam,és élveztem ahogy melyen bennem vannak az ujjai.nem is kellett sok és telefröcsköltem a száját.a végén minden cseppet lenyelt
Én a páromat rendszeresen kielégítem van felcsatólhatós 3 különböző méretben mikor melyiket választjuk ...az elején fura volt de mivel jó pár éve együtt vagyunk megszoktam...sőt van benne valami izgi számomra is ,nem buzis ezt is ki kell probálni ,bár hangsúlyozom mi már egy összeszokott pár vagyunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 02. 07. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 02. 07. szombat 08:27
Törölt felhasználó (936997)
Egy lány is le írhatná milyen mikor fiút dug?
Na jó én felajánlom gyenge törékeny testem és beszámolnák a eseményről ha egy kedves hölgy megajándékozna e fajta élvezettel
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Egy lány is le írhatná milyen mikor fiút dug?
van egy 22cmes gyakran ráülök
Ez költői kérdés volt gondolom?!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 12. 18. csütörtök 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
![eplus2](images/smilies/eplus2.gif)
Öööö... aztán ezt miért nem privátban oldod meg???
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 18. csütörtök 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 18. csütörtök 08:38
001energo@gmail.com ra tudtok irni
001energo@gmail.com ra tudtok irni
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 14:19
Törölt felhasználó (887219)
irj privátba elérhetöséget
irj privátba elérhetöséget
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 11:12
szio szekszárdi vagyok
szio szekszárdi vagyok
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 11:02
Sziasztok honnét irtok?
Sziasztok honnét irtok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 12. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 12. péntek 10:55
ösze kéne hozzunk valamit. a párod is beszálna,
SZIASZTOK nem szabad sajnálni a pénzt egy job minöségre. nekünk az elsö nem jött be,utánna vettünk egy jo minöségüt ez jo. élvezzük a használatát. méretbe nem kell a leg vastagabb sem a leg vékonyabb.válaszatok átlagos méretüt, és elöször nem kell nagyon eres legyen kivül. sok sikert.
(Ez egy válasz titkos_vagyak üzenetére (2014. 12. 09. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 09. kedd 19:27
![wave](images/smilies/wave.gif)
Sziasztok! Mi is szívesem játszunk ilyesmit, és szeretnénk végre beruházni egy felcsatolható szerszámba. De akkora a kínálat, hogy nem is tudunk választani.
Van olyan, amit bátran ajánlotok vagy egyeltalán nem javasoltok? Esetleg valakinek van tapasztalata az öv nélküli verziókkal? Köszi a segítséget!
Van olyan, amit bátran ajánlotok vagy egyeltalán nem javasoltok? Esetleg valakinek van tapasztalata az öv nélküli verziókkal? Köszi a segítséget!
ösze kéne hozzunk valamit. a párod is beszálna,
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 10. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 10. szerda 11:19
én is szeretem
én is szeretem
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 07. vasárnap 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 07. vasárnap 08:31
ami belefér