A párom immádja érezni ahogy az ujjával érzi ahogy megkeményedik a prosztatám!!Nagyon jo tud lenni ha meg van a kettötök közötti összhang!!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Én most kaptam rá az ízére párom cumizás közben szokott ujjazni nem is gondoltam hogy ennyire jo. Mostmár rendszeressen csinálja és ö is nagyon élvezi.
Nálunk rendszeres a pajzánkodás ezen formája. Általában hosszas együttlétek végén, mikor már az asszonyt elélveztettem párszor, szokta felcsatolni a "fegyverét" a párom és így élveztet el.
Jól megdolgozza a fenekem, miközben masszázsgéllel simogatja a farkam. Orbitálisakat szoktam élvezni.
A párom nagyon élvezi.....
Jól megdolgozza a fenekem, miközben masszázsgéllel simogatja a farkam. Orbitálisakat szoktam élvezni.
A párom nagyon élvezi.....
Az én barátnőm is bírja a dolgot.. általában 69ben nyalás / szopás közben ujjazzuk egyszerre egymás fenekét
(Ez egy válasz nyitott férj üzenetére (2014. 08. 28. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 28. csütörtök 13:12
![](images/forum/forum_calendar.gif)
A párom rendszeresen ujjazza a seggem amikor cumizik . Sztem élvezi mert ha elkezd szopni már nyul is a segemlyuka felé és dörzsöli ujjazza a lyukam
csak kíváncsiságból kérdem, sohasem lett kakis az ujja?
(Ez egy válasz nyitott férj üzenetére (2014. 08. 28. csütörtök 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 08. 28. csütörtök 13:12
A párom rendszeresen ujjazza a seggem amikor cumizik . Sztem élvezi mert ha elkezd szopni már nyul is a segemlyuka felé és dörzsöli ujjazza a lyukam
?!
Nagykanizsa és környékén keresek 20-40közti hölgyet,aki elrendezné a fenekemet rendesen.
20/F
20/F
En mar voltam hivatasossal es o azt mondta h nagyon szereti, de ugye ez nem biztos h oszinte volt.
Szoval olyan Holgy valaszat varnam aki nem hivatasos es szereti v nem szereti, de csinalja... (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 07. 09. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 07. 09. szerda 18:22
Szoval olyan Holgy valaszat varnam aki nem hivatasos es szereti v nem szereti, de csinalja... (Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2014. 07. 09. szerda 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
én megkérdeztem egy hivatásost aki rendszeresen teszi ezt a vendégeivel, neki mulatságos
én megkérdeztem egy hivatásost aki rendszeresen teszi ezt a vendégeivel, neki mulatságos
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 06. 28. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 28. szombat 12:30
Törölt felhasználó (774401)
VIP
Szivesen olvasnek Holgy hozzaszolast, h nekik milyen erzes amikor egy pasit dugnak....
?
Szivesen olvasnek Holgy hozzaszolast, h nekik milyen erzes amikor egy pasit dugnak....
nem lehet rossz,de ha fiu dug fiut az csak jobb (én aktiv)
jó
(Ez egy válasz Spanking79 üzenetére (2014. 06. 25. szerda 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 25. szerda 20:20
Greatom jól mondta! Azt szeretném,ha egy lány dugna meg!
Szeretném megtudni milyen érzés....
Szeretném megtudni milyen érzés....
Greatom jól mondta! Azt szeretném,ha egy lány dugna meg!
Szeretném megtudni milyen érzés.... (Ez egy válasz Demona üzenetére (2014. 06. 24. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretném megtudni milyen érzés.... (Ez egy válasz Demona üzenetére (2014. 06. 24. kedd 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Az lehet hogy érdekli mit él át egy nő ha fenékbe dugják na de az nem ez a topik
ITT nemtől függetlenül kitárgyalható, mert e topikban még mindig Lány dug fiút. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 06. 24. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 24. kedd 17:57
ITT nemtől függetlenül kitárgyalható, mert e topikban még mindig Lány dug fiút. (Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 06. 24. kedd 17:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretné megtapasztalni az anális behatoláshoz kapcsolódó ingereket, tehát jó topicban panaszolta el, hogy egyelőre nincs jelentkező lány, aki bevezetné, amit és ahova kell, ehhez az élményhez.
Szeretné megtapasztalni az anális behatoláshoz kapcsolódó ingereket, tehát jó topicban panaszolta el, hogy egyelőre nincs jelentkező lány, aki bevezetné, amit és ahova kell, ehhez az élményhez.
(Ez egy válasz Demona üzenetére (2014. 06. 24. kedd 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 24. kedd 17:14
Kicsit halkabban...kisbetűvel is tökéletesen érthető.
Vagy is helyesbítenék "Mit él át mikor a srác hátulról análisan teszi be neki"
Most vagy rosszul fogalmaztál vagy eltévedtél....itt Lány dug Fiút!
de ha már rákattantam a klavira....elég sokféle érzést kölcsönözhet a nőnek ez a szituáció. Ami mindenképpen attól függ, hogy milyen fantázia vonalon indul el, milyen külső-belső motiváció által kerül megvalósításra.
No ezt már meséljék el azok a hölgyek kik átélték, kinek mi is
de ha már rákattantam a klavira....elég sokféle érzést kölcsönözhet a nőnek ez a szituáció. Ami mindenképpen attól függ, hogy milyen fantázia vonalon indul el, milyen külső-belső motiváció által kerül megvalósításra.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Kicsit halkabban...kisbetűvel is tökéletesen érthető.
(Ez egy válasz Spanking79 üzenetére (2014. 06. 19. csütörtök 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 06. 19. csütörtök 17:43
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
ENGEM IS ÉRDEKEL,HOGY MIT ÉL ÁT MIKOR A SRÁC HÁTULRÓL ANÁLISAN TESZI BE NEKI.SAJNOS ILYEN LÁNYT NEM TALÁLNI....UTÁNA SZÍJJAL EL IS FENEKELHETNE.....
ENGEM IS ÉRDEKEL,HOGY MIT ÉL ÁT MIKOR A SRÁC HÁTULRÓL ANÁLISAN TESZI BE NEKI.SAJNOS ILYEN LÁNYT NEM TALÁLNI....UTÁNA SZÍJJAL EL IS FENEKELHETNE.....
nekem is volt benne részem és hianyzik is már
meg is örökítettem fent van a sorozat
![wink](images/smilies/wink.gif)