Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 115 116 117 118 119 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#150   2005. 06. 06. hétfő 10:59
X Törölt felhasználó (368461) Admin
Én simán pettingeltem (de inkább papás-mamás játéknak nevezném gyerekkorban) az öcsémmel, szerintem sokan voltak/vannak így, de még önmaguk előtt is szégyellik, tehát bevallani meg...érted:-)
(Ez egy válasz jooska üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 06. hétfő 05:19
Szó szerint értem azt hogy nem fogsz továbblépni, tehát nem fogsz szexuális kapcsolatot létesíteni a hugoddal. Szerintem.
Azt hogy nem vállalnád fel, úgy gondolom, hogy ha simán megtennéd, akkor nem tipródnál ennyit és nem vitatkoznál különböző nézeteket valló embertársaiddal. Vannak társadalmi vallási és egyéb hülyeségekből adódó elvárások amibe a te viselkedésed nem fér bele. Szerintem csak őszinte vagy, és ehhez nincsennek hozzászokva.
#149   2005. 06. 06. hétfő 06:26
X Törölt felhasználó (7767)
Egyszerű: ha nem érted, nem a szöveg hibája. És ez akkor sem változik, ha a végletekig menően feszíted keresztre avagy töröd kerékbe őseid nyelvét. Szerintem tomi hugára neked kellene rástartolnod! Így egyből feloldódna a fölöslegesen gerjesztett patthelyzet. vigyor2 wave
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 20:41
"EDDIG, és ne tovább a rovatnyitó hitványságra valló elképzelései felé!!! Mint már írtam, kies hazánkban úton-útfélen búrjánzik Őkéjencsége és barátai, elvcimborái számára a külön ilyes célokra szinte ingyért felajánlkozók népes hada, hát kapjon az ilyen alkalmakon, és vitorlát fel a kéjelgés ilyetén tengerének hullámain, oszt dúrr bele."

Csak nem tom h a hapsid is így beszél???(mert akkor a baráti rásaságban is kb 10-15min kell h megértsék ami "hebegsz"!1*RŰEN KATICIKA!Próbáld már meg! Ha íly poétákat megszégyenítő metaforák földjén gyökereső és abból táplálkozó szóvirágos mondatokkal
( =>"Én nem szerettem volna mondani, hanem világosan mondtam, de hát megértéséhez....áááá. Hagyjuk!" Ez nem mesterség ez olvasottság ill társaság függő! Szval nem kell bonyolítani!!!)
juttattod kifejezezésre becses mondani valódat rohadtra NEM olvasható!!!

E sok szöveg helyett mond inkább azt h: "Menjen inkább kurvázni! Van honunkban elég! És akkor ne képzelgjen..." =>Ennyi és mondenki érti!
Take it EASY Baby!!!!!!!
#148   2005. 06. 06. hétfő 05:19
jooska jooska
Szó szerint értem azt hogy nem fogsz továbblépni, tehát nem fogsz szexuális kapcsolatot létesíteni a hugoddal. Szerintem.
Azt hogy nem vállalnád fel, úgy gondolom, hogy ha simán megtennéd, akkor nem tipródnál ennyit és nem vitatkoznál különböző nézeteket valló embertársaiddal. Vannak társadalmi vallási és egyéb hülyeségekből adódó elvárások amibe a te viselkedésed nem fér bele. Szerintem csak őszinte vagy, és ehhez nincsennek hozzászokva.
(Ez egy válasz Egyip Tomi üzenetére (2005. 06. 04. szombat 02:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 02:05
Hi jooska!
Mit értesz az alatt h. nem fogok továbblépni, meg akkor nem vállalnám ezt fel?
#147   2005. 06. 05. vasárnap 21:55
X Törölt felhasználó (24620)
hát, spec én a kurvázást sem támogatom, de ezzel gondolom nem mondtam újat...
#146   2005. 06. 05. vasárnap 20:41
Ronhks Ronhks
"EDDIG, és ne tovább a rovatnyitó hitványságra valló elképzelései felé!!! Mint már írtam, kies hazánkban úton-útfélen búrjánzik Őkéjencsége és barátai, elvcimborái számára a külön ilyes célokra szinte ingyért felajánlkozók népes hada, hát kapjon az ilyen alkalmakon, és vitorlát fel a kéjelgés ilyetén tengerének hullámain, oszt dúrr bele."

Csak nem tom h a hapsid is így beszél???(mert akkor a baráti rásaságban is kb 10-15min kell h megértsék ami "hebegsz"!1*RŰEN KATICIKA!Próbáld már meg! Ha íly poétákat megszégyenítő metaforák földjén gyökereső és abból táplálkozó szóvirágos mondatokkal
( =>"Én nem szerettem volna mondani, hanem világosan mondtam, de hát megértéséhez....áááá. Hagyjuk!" Ez nem mesterség ez olvasottság ill társaság függő! Szval nem kell bonyolítani!!!)
juttattod kifejezezésre becses mondani valódat rohadtra NEM olvasható!!!

E sok szöveg helyett mond inkább azt h: "Menjen inkább kurvázni! Van honunkban elég! És akkor ne képzelgjen..." =>Ennyi és mondenki érti!
Take it EASY Baby!!!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 06. 05. vasárnap 18:44
Én nem szerettem volna mondani, hanem világosan mondtam, de hát megértéséhez....áááá. Hagyjuk!
Világosabban: a szomszéd csaj avagy srác kukkolása egyenesen "dicséretes fegyverténynek" minősíthető megfelelő közegben(pl GG) sőt, az érdekesség kedvéért kukorékolva, indiántáncot járva ki is verheted avagy sikongásig masztizhatod a rendelkezésedre álló "vagyon"-t, ezeken túl még érdekes élménybeszámolót is írhatsz kvázi kötelezően a GG valamelyik rovatába, mások épülésére, DE!
EDDIG, és ne tovább a rovatnyitó hitványságra valló elképzelései felé!!! Mint már írtam, kies hazánkban úton-útfélen búrjánzik Őkéjencsége és barátai, elvcimborái számára a külön ilyes célokra szinte ingyért felajánlkozók népes hada, hát kapjon az ilyen alkalmakon, és vitorlát fel a kéjelgés ilyetén tengerének hullámain, oszt dúrr bele. És akkor senki sem nevez senkit idegbeteg állatnak. Kellemes estét: ÜdvKatinka smile wave
#145   2005. 06. 05. vasárnap 19:05
....és birlikek is, egészséges, fölös számmal.... vigyor2 wave
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 19:00
Ne hulyeskedj!
Minden orszagban vannak E.Tomik...Ronhksok...willyk...Katicikak(bar ezt ujabban ketlem)...stb...
#144   2005. 06. 05. vasárnap 19:00
birlik birlik
Ne hulyeskedj!
Minden orszagban vannak E.Tomik...Ronhksok...willyk...Katicikak(bar ezt ujabban ketlem)...stb...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2005. 06. 05. vasárnap 13:01
Na látod, az baj... ez a baj az országgal is, de ez már egy másik téma...
Ezért lesznek az ilyen Tomifélék is...
#143   2005. 06. 05. vasárnap 18:44
Én nem szerettem volna mondani, hanem világosan mondtam, de hát megértéséhez....áááá. Hagyjuk!
Világosabban: a szomszéd csaj avagy srác kukkolása egyenesen "dicséretes fegyverténynek" minősíthető megfelelő közegben(pl GG) sőt, az érdekesség kedvéért kukorékolva, indiántáncot járva ki is verheted avagy sikongásig masztizhatod a rendelkezésedre álló "vagyon"-t, ezeken túl még érdekes élménybeszámolót is írhatsz kvázi kötelezően a GG valamelyik rovatába, mások épülésére, DE!
EDDIG, és ne tovább a rovatnyitó hitványságra valló elképzelései felé!!! Mint már írtam, kies hazánkban úton-útfélen búrjánzik Őkéjencsége és barátai, elvcimborái számára a külön ilyes célokra szinte ingyért felajánlkozók népes hada, hát kapjon az ilyen alkalmakon, és vitorlát fel a kéjelgés ilyetén tengerének hullámain, oszt dúrr bele. És akkor senki sem nevez senkit idegbeteg állatnak. Kellemes estét: ÜdvKatinka smile wave
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 12:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 12:34
"a hozzá fűződő, bármilyen formában, bármilyen mennsiségben megnyilvánuló szexuális vonatkozású tett vagy gondolat már kimeríti a vérfertőzés lehetőségét, avagy tényét is" ==> Szerintem 1 kicsit itt belekavarodtál abba amit mondani szerettél volna" Hisz azárt véleményem szerint erős! külömbség van a fantzáia és a fizikai valóság között nem?(1 kicsit ha belegondolsz Sci-Fi kontra fizika...)
Aztán Egyip Tomi sem ilyet mondott mikor a topicot nyitotta h " úúú a tesóm állandóan meztelenül rohangál a lakásban én mag álló brokival tépek utánna mindig mert olyan rohadtul megb***nám kérlek segítsetek h tegyem!"!!!!!! Ha nem ő jött elmondta h FANTÁZIÁJA aktív működése hatására izgalomba jön (és a tesztoszteron kegyetlen dolgokra képes a férfi agyban!Hidd el komoly erő kell még ilyen idős korban a "nő-hajtás" iránti vágy leküzdésére) és kattog az agya!ENNYI! És nem több!

Ui.: Nem értem h miért kell állandóan konzervatvan hozzáállni dolgokhoz...
#142   2005. 06. 05. vasárnap 14:24
xxxjani xxxjani
Örülök, hogy ilyen jó emberismerő vagy! Remélem "szimpi" vagyok neked is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 14:05
Te is nekem... ;)
#141   2005. 06. 05. vasárnap 14:05
Te is nekem... ;)
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 14:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 14:03
O.K.! Én se mindig! 1-ébként nem tudja elkapni ,mert részemről befejeztem az "eszmecserét", sánta emberrel nem állok ki versenyfutásra. Nekem már bizonyított és be is mutatkozott rendesen.
#140   2005. 06. 05. vasárnap 14:03
xxxjani xxxjani
O.K.! Én se mindig! 1-ébként nem tudja elkapni ,mert részemről befejeztem az "eszmecserét", sánta emberrel nem állok ki versenyfutásra. Nekem már bizonyított és be is mutatkozott rendesen.
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:50
Nyugi!!! Nem vagyok idegbeteg állat! rolleyes
Távol állt tőlem h leszívjam mélyre! Csupán gondoltam poénkodom!(de úgy látszik nem úgy jött le! Ezért 1000 bocs meg a nagymedve (de a szádra ülljön ám!) wave wave wave buck smile zavart1
Kellemes 7végét neked is! (készülj mert jövő7n Rómeó elkapja a grabancod! :DDDD!
#139   2005. 06. 05. vasárnap 13:50
Ronhks Ronhks
Nyugi!!! Nem vagyok idegbeteg állat! rolleyes
Távol állt tőlem h leszívjam mélyre! Csupán gondoltam poénkodom!(de úgy látszik nem úgy jött le! Ezért 1000 bocs meg a nagymedve (de a szádra ülljön ám!) wave wave wave buck smile zavart1
Kellemes 7végét neked is! (készülj mert jövő7n Rómeó elkapja a grabancod! :DDDD!
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:43
Jajj ne vedd már olyan komolyan! Nem akartam senkit bántani. Engem nem tipor a földbe, esetleg durva jelzőkkel sérteget, de végül is úgy veszed ahogy jónak látod. worship wave
#138   2005. 06. 05. vasárnap 13:43
xxxjani xxxjani
Jajj ne vedd már olyan komolyan! Nem akartam senkit bántani. Engem nem tipor a földbe, esetleg durva jelzőkkel sérteget, de végül is úgy veszed ahogy jónak látod. worship wave
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:17
Nem elég neked 1 Rómeó aki állandóan a földbe tipor?
#137   2005. 06. 05. vasárnap 13:33
Rendben, viszlát.
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:28
Azzal np! 1 jó poén! Csupán az azt követő megjegyzés volt ami "szúrta" a szemem!

De sztem jobb ha ezt nem folytatjuk mert eléggé elkanyarodtunk a topic témájától és így csak unalmassá lesz az egész!

Örültem a vitának!(őszintén!) Kellemes hétvégét!
#136   2005. 06. 05. vasárnap 13:28
Ronhks Ronhks
Azzal np! 1 jó poén! Csupán az azt követő megjegyzés volt ami "szúrta" a szemem!

De sztem jobb ha ezt nem folytatjuk mert eléggé elkanyarodtunk a topic témájától és így csak unalmassá lesz az egész!

Örültem a vitának!(őszintén!) Kellemes hétvégét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:25
Nem politizáltam, csak megjegyeztem, hogy Pesten jól jönnének az antigravitációs járművek hehe
#135   2005. 06. 05. vasárnap 13:25
Nem politizáltam, csak megjegyeztem, hogy Pesten jól jönnének az antigravitációs járművek hehe
#134   2005. 06. 05. vasárnap 13:24
Ronhks Ronhks
most azt szeretnéd elérni h állandóan csak ctrl+c ctrl+v és így beszélgessünk? Felőlem...

Már említeni akartam a fővárosi dologgak kapcsolatban h kéretik mellőzni a politikát ezen az oldalon!

...

Válasz willy87 üzenetére (147)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:20
Mintha nem lenne igazam...
#133   2005. 06. 05. vasárnap 13:20
Mintha nem lenne igazam...
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:20
Akkor az emlékezetedbe idézem:

willy87 #135 | ma 12:42

Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Ja, csak a Sci-fi is egyfajta megvalósítása a vágyaknak... pl. milyen jó lenne kerekek nélküli, lebegő autókkal suhogni Pesten (a jelenlegi polgármester munkáját nézve, ez nem is jönne rosszul ), ha ezt leírjuk, vagy filmre visszük, az már a félig megvalósítása. És tényleg, milyen jó lenne.
Dehát ez-az, hogy a HUGÁRA fantáziál!!! és arra áll fel neki...
Mondom, nekem is nagyon csinos nővérem van, de soha a büdös életbe nem jutott eszembe semmi ilyesmi vele kapcsolatban.
Egyszóval, ha a huga közeledne felé, biztos nem utasítná vissza... és itt a lényeg...

Válasz Ronhks üzenetére (134)

ejnye1 wink
#132   2005. 06. 05. vasárnap 13:20
Ronhks Ronhks
Akkor az emlékezetedbe idézem:

willy87 #135 | ma 12:42

Privát üzenet küldése a hozzászólónak
Ja, csak a Sci-fi is egyfajta megvalósítása a vágyaknak... pl. milyen jó lenne kerekek nélküli, lebegő autókkal suhogni Pesten (a jelenlegi polgármester munkáját nézve, ez nem is jönne rosszul ), ha ezt leírjuk, vagy filmre visszük, az már a félig megvalósítása. És tényleg, milyen jó lenne.
Dehát ez-az, hogy a HUGÁRA fantáziál!!! és arra áll fel neki...
Mondom, nekem is nagyon csinos nővérem van, de soha a büdös életbe nem jutott eszembe semmi ilyesmi vele kapcsolatban.
Egyszóval, ha a huga közeledne felé, biztos nem utasítná vissza... és itt a lényeg...

Válasz Ronhks üzenetére (134)

ejnye1 wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:18
Hááát, nem tudom ki kezdte... wink
#131   2005. 06. 05. vasárnap 13:18
Hááát, nem tudom ki kezdte... wink
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 13:16
"Nahát, ez pont olyan mint a ti politikátok..." kiforgatjátok az ember szavait... Igazi jobbos! NICE!

... 115 116 117 118 119 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2470db
Utolsó üzenet: 2025. 01. 20. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!