Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

FIGYELEM! Minden bejegyzés, ami társ és partnerkeresést tartalmaz, vagy időpont egyezésről szól, az törlésre kerül, továbbá a bejegyző 3 napos tiltást is kap!. VAN PARTNERKERESŐ!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra/törlésre kerülnek.

Az eddigi hozzászólások

... 117 118 119 120 121 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#110   2005. 06. 05. vasárnap 10:00
birlik birlik
Szoval!
Jottok itt a Bibliaval...
Szodoma es Gomora!!!!
Tessek Biblia!!!!
#109   2005. 06. 05. vasárnap 08:29
xxxjani xxxjani
A genetikai vérfertőzésen (törvény által is büntetendő) túl, valóban szem előtt kéne tartani a "cselekmény" erkölcsi , etikai oldalát is. Teljesen felesleges erőltetni, azaz; mondhatjuk mi vaknak, hogy irat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2005. 06. 05. vasárnap 07:27
Szögezzük le: a hugi nem színésznő, hanem vér szerinti testvér, és a hozzá fűződő, bármilyen formában, bármilyen mennsiségben megnyilvánuló szexuális vonatkozású tett vagy gondolat már kimeríti a vérfertőzés lehetőségét, avagy tényét is. Ha nem szeretnétek, hogy egész életeteket bűntudattal éljétek le -mert hiszen óhatatlanul felnőtök egyszer -,akkor változtassatok szemléleteteken...
#108   2005. 06. 05. vasárnap 07:27
X Törölt felhasználó (7767)
Szögezzük le: a hugi nem színésznő, hanem vér szerinti testvér, és a hozzá fűződő, bármilyen formában, bármilyen mennsiségben megnyilvánuló szexuális vonatkozású tett vagy gondolat már kimeríti a vérfertőzés lehetőségét, avagy tényét is. Ha nem szeretnétek, hogy egész életeteket bűntudattal éljétek le -mert hiszen óhatatlanul felnőtök egyszer -,akkor változtassatok szemléleteteken...
(Ez egy válasz Egyip Tomi üzenetére (2005. 06. 05. vasárnap 02:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 05. vasárnap 02:34
Kedves willy!
Az álmodozás meg a fantáziálás még a mesztelenkedésnél is jobb. Hány de hány olyan tizenéves csajszi van aki minden éjjel arról álmodik, ne talán tán még magához is nyúl, h. v.melyik neki tetsző szinésszel énekessel szeretkezik. A volt csajom pl. bevallotta, h. gyakran fantáziált arról h. v.mi Kevin akárki amcsi szinészt, sose hallottam, jól bekapná a farkát, mert látott egy netes képet róla meztelenül. És végülis az enyémet kapta be sokszor, meglehet, párszor azt gondolhatta h. az most a szinészé éppen...nemtomm.
willy, te még sosem rejszoltál a monitorod előtt, ha találtál olyan képeket v. videót ami tetszett?
Az egyik évfolyamtársam a fősulin meg az idősebb kövér nőkre bukik, szed le képeket a netről és arra veri. Pénteken mikor nálam volt ésd meglátta a szomszéd nénit h. lehajolva rövidnadrágban gyomlálja a kis kertet a ház előtt, rögtön mondta is nekem h. de jól megbaszná így hátulról. Én meg csak röhögtem rajta. Úgyis normális fiatal barátnője lesz majd és nem öreg nénivel fog járni. Ez fantáziálás. És baj?
#107   2005. 06. 05. vasárnap 07:22
hehe nyes eplus2 vigyor2 wave hehe
#106   2005. 06. 05. vasárnap 02:34
Egyip Tomi Egyip Tomi
Kedves willy!
Az álmodozás meg a fantáziálás még a mesztelenkedésnél is jobb. Hány de hány olyan tizenéves csajszi van aki minden éjjel arról álmodik, ne talán tán még magához is nyúl, h. v.melyik neki tetsző szinésszel énekessel szeretkezik. A volt csajom pl. bevallotta, h. gyakran fantáziált arról h. v.mi Kevin akárki amcsi szinészt, sose hallottam, jól bekapná a farkát, mert látott egy netes képet róla meztelenül. És végülis az enyémet kapta be sokszor, meglehet, párszor azt gondolhatta h. az most a szinészé éppen...nemtomm.
willy, te még sosem rejszoltál a monitorod előtt, ha találtál olyan képeket v. videót ami tetszett?
Az egyik évfolyamtársam a fősulin meg az idősebb kövér nőkre bukik, szed le képeket a netről és arra veri. Pénteken mikor nálam volt ésd meglátta a szomszéd nénit h. lehajolva rövidnadrágban gyomlálja a kis kertet a ház előtt, rögtön mondta is nekem h. de jól megbaszná így hátulról. Én meg csak röhögtem rajta. Úgyis normális fiatal barátnője lesz majd és nem öreg nénivel fog járni. Ez fantáziálás. És baj?
#105   2005. 06. 05. vasárnap 00:54
X Törölt felhasználó (24620)
Szerintem meg neked kell dolgokat a szádba rágni...
Ha lehetőséged lett volna rá, akkor összejöttél volna azzal az indiánnal nem? Meg azzal, hogy egy indiánnal csinálod (az áriánus fajelméletet leszámítva :) ) semmi baj nincs. De könyörgöm, a hugával? A fantázia az egy olyan dolog, ami jól esik, aminek örülnéénk, ha valóra válna... ne mond, hogy ugyanígy bólogatnál, ha holnap teszemazt azt írná, hogy "na, jónapot! ma éjjel végre kiverte nekem! én pedig megujjaztam! tök jó volt"
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461) Admin
2005. 06. 04. szombat 20:04
na.....Én is álmodoztam arról, hogy egy indiánfilmben szereplő (nem is oly régen játszott), nemtudomhogyhívják színésszel szerelmeskedem, de tutti biztos voltam benne, hogy ez sosem történik meg. Szerintem ezt sosem fogod megérteni, és rossz, hogy a szádba kell rágni ilyen egyértlemű dolgokat!
#104   2005. 06. 04. szombat 20:04
X Törölt felhasználó (368461) Admin
na.....Én is álmodoztam arról, hogy egy indiánfilmben szereplő (nem is oly régen játszott), nemtudomhogyhívják színésszel szerelmeskedem, de tutti biztos voltam benne, hogy ez sosem történik meg. Szerintem ezt sosem fogod megérteni, és rossz, hogy a szádba kell rágni ilyen egyértlemű dolgokat!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2005. 06. 04. szombat 19:59
Semmi szexuális gondolata???
Hát akkor mire meredezik? Miért álmodozik, hogy majd a hugával veri? Hm?
#103   2005. 06. 04. szombat 19:59
X Törölt felhasználó (24620)
Semmi szexuális gondolata???
Hát akkor mire meredezik? Miért álmodozik, hogy majd a hugával veri? Hm?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (5296)
2005. 06. 04. szombat 10:48
hy all!
Én csak azt nem értem, hogy ha valaki megosztja az élményeit, véleményét és ez esetleg nem mindenkinek tetszik, akkor miért kell beteg állatnak nevezni. Ja meg hogy véresre kellene verni egy vascsővel. Hát komolyan az ilyen ember minek jár ide? Az őszinteségből is megárt a sok
Én nem tartpm betegnek hiszen ő maga is mondta h semmi szexuális gondolata nem támadt. És az hogy fantáziál. Hát Istenem emberek vagyunk. Természetesen mindenkinek a lelkiismerete tiszta és nem lehet felróni semmit legyen az bármilyen témában igaz? Egyébként a meztelenkedéssel semmi gáz sztem
#102   2005. 06. 04. szombat 10:56
xxxjani xxxjani
Köszi,neked is! eljen wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 10:08
Naná!!!! smile wave
Kellemetes hétfarkát! wave
#101   2005. 06. 04. szombat 10:50
Ronhks Ronhks
Igazat szóltál tesó! Minden mennyiségben és minőségben! worship worship worship worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (5296)
2005. 06. 04. szombat 10:48
hy all!
Én csak azt nem értem, hogy ha valaki megosztja az élményeit, véleményét és ez esetleg nem mindenkinek tetszik, akkor miért kell beteg állatnak nevezni. Ja meg hogy véresre kellene verni egy vascsővel. Hát komolyan az ilyen ember minek jár ide? Az őszinteségből is megárt a sok
Én nem tartpm betegnek hiszen ő maga is mondta h semmi szexuális gondolata nem támadt. És az hogy fantáziál. Hát Istenem emberek vagyunk. Természetesen mindenkinek a lelkiismerete tiszta és nem lehet felróni semmit legyen az bármilyen témában igaz? Egyébként a meztelenkedéssel semmi gáz sztem
#100   2005. 06. 04. szombat 10:48
X Törölt felhasználó (5296)
hy all!
#99   2005. 06. 04. szombat 10:36
Ronhks Ronhks
Kevés??? confused Ezt honnan gondolod? (1ébént meg már a cédé régi,elavult dolog (meg nem is jön át annyi! beka3 Floppy meg úgyis van itthon hehe )
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 10:22
Vigyázz, amikor befejeződött az adatátvitel, kattanj a "mentés másként"-re, és írd cédére, ha kevés a tárolóhelyed!!!! vigyor2 wave
#98   2005. 06. 04. szombat 10:22
Vigyázz, amikor befejeződött az adatátvitel, kattanj a "mentés másként"-re, és írd cédére, ha kevés a tárolóhelyed!!!! vigyor2 wave
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 10:18
Hát éppen most sugárzik át a monditoron a tudás miközben olvasom a hozzászólást és mint1 izomzat orgazmus után a szemem is kezdi e katariz érzést elérni így meresztgeti magát h minél többet tudjon befogadni crazya
#97   2005. 06. 04. szombat 10:18
Ronhks Ronhks
Hát éppen most sugárzik át a monditoron a tudás miközben olvasom a hozzászólást és mint1 izomzat orgazmus után a szemem is kezdi e katariz érzést elérni így meresztgeti magát h minél többet tudjon befogadni crazya
#96   2005. 06. 04. szombat 10:15
+neked is minden jót! Mi van a szemeddel, miért meresztgeted??? vigyor2
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 10:10
wow1 wave nyes
Azt elfeledtem: Thx! Neked is kellemes 7végét!
#95   2005. 06. 04. szombat 10:10
Ronhks Ronhks
wow1 wave nyes
Azt elfeledtem: Thx! Neked is kellemes 7végét!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 10:06
nyes wave vigyor2 wave
#94   2005. 06. 04. szombat 10:08
Naná!!!! smile wave
Kellemetes hétfarkát! wave
(Ez egy válasz xxxjani üzenetére (2005. 06. 04. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 08:27
Katicika! Ugye "korrepetálást" is vállasz, szivesen tanulnék tőled?! vigyor5 wave
#93   2005. 06. 04. szombat 10:06
nyes wave vigyor2 wave
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 06. 04. szombat 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 09:52
Kicsi "aranyos" crazya Katicika!
Ha gondolod én is kezdhetek a szakomnak megfelelő kifejezéseket alkalmazni (melyet biztos h az emberek nagy %-a nem ért dehát vszínűleg ez is lenne a szándékom...) h még "okosabbnak" tünjek DE! nem teszem! Alkalmazom őseink idestova 1000 éves nyelvét mert h magyarnak születtem nem pedig könyvmolynak... wave duma
De ha te csak íyg tudod a tudomásunkra hozni mondanivalódat tedd de ne várd h bárki is felemelkedik a te szellemi "szintedre".
Üdvözletel: Ronhks alias Zsolt

Ui.: Ha gondolod van 1 könyvem kölcsönbe! A címe: Hogyan legyünk viccesek(Elférne a kezedben a szakdolgozat elbírálása előtti percekben... wave crazya hehe
#92   2005. 06. 04. szombat 09:52
Ronhks Ronhks
Kicsi "aranyos" crazya Katicika!
Ha gondolod én is kezdhetek a szakomnak megfelelő kifejezéseket alkalmazni (melyet biztos h az emberek nagy %-a nem ért dehát vszínűleg ez is lenne a szándékom...) h még "okosabbnak" tünjek DE! nem teszem! Alkalmazom őseink idestova 1000 éves nyelvét mert h magyarnak születtem nem pedig könyvmolynak... wave duma
De ha te csak íyg tudod a tudomásunkra hozni mondanivalódat tedd de ne várd h bárki is felemelkedik a te szellemi "szintedre".
Üdvözletel: Ronhks alias Zsolt

Ui.: Ha gondolod van 1 könyvem kölcsönbe! A címe: Hogyan legyünk viccesek(Elférne a kezedben a szakdolgozat elbírálása előtti percekben... wave crazya hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 04. szombat 05:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 05:14
Soraid nagyon tetszettek a kis pofimnak, kérlek, mondj még ilyeneket. Ugyanis szakdolgozatot készítek az emberré válás kezdeti fokozatának lingvisztikai nehézségeiről, ezek határeseteiről, és szókezdeményeid nagy segítségemre lennének ebben. Ezenkivül, ha nem esne nehezedre, egy "Meztelenül otthon"-fotót is küldhetnél, mert a szakdolgozatban megjelenő illusztrációk sokat nyomnának a latban....Meg még ami eszedbe jut, elküldheted. Marad reménykedve a Te lekötelezett Katicikád vigyor2 wave
U.I: Kellemes hétvégét! wave
#91   2005. 06. 04. szombat 08:28
birlik birlik
Joooska! Modddeeemaaanekiii!
De tenyleg! Miboooo tanulna?
Errol jut eszembe egy alap vicc:

A beduin elhatarozza, hogy serdulo fiat el viszi a kozeli varosba, hadd lasson valamit a gyerek.
Felpakolja a tevet , feleseget, gyereket es elindulnak.
Az uton a gyerek erdeklodik az apjatol, folyton kerdez:
E.apam,hogy van az, hogy nalunk otthon mindenhol csak homok van itt pedig van viz, fak,viragok.
Az apja vallvonva valaszol: hat...nemtom...
Mennek tovabb... E.apam, hogy van az, hogy reggel amikor a nap felkel,kivirrad este pedig amikor lenyugszik sotet lesz? Valasz:..hat...nemtom.
Stb...stb...
Amikor meg egyszer akar kerdezni a gyerek raszol az anyja: fiam ,hagyd ma az apadat nyugton . Ne nyaggasd annyit!
Erre ra mordul az apa: Asszony hadd kerdezzen az a gyerek! Hat mibol tanulna?
Na,paaak!
(Ez egy válasz Egyip Tomi üzenetére (2005. 06. 04. szombat 02:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 04. szombat 02:05
Hi jooska!
Mit értesz az alatt h. nem fogok továbblépni, meg akkor nem vállalnám ezt fel?

... 117 118 119 120 121 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Egyip Tomi Egyip Tomi
Nyitás ideje: 2005. 05. 29. vasárnap
Üzenetek: 2470db
Utolsó üzenet: 2025. 01. 20. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!