Gyertek kipróbálni
(Ez egy válasz kivancsi paros üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Jaj de jó.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 13:13
Napok óta meztelenül. Már az sem érdekel, hogy belátnak, brutál meleg van....
Ugyan a Ķellemetlen Szomszédnéni behisztizett, hogy kihívja a Polizeit, de mikor mondtam neki, hogy épp kérni akartam, mert bírom az egyenruhát is, lelépett. Már csak a köhögését hallani a sövény túloldaláról
Ugyan a Ķellemetlen Szomszédnéni behisztizett, hogy kihívja a Polizeit, de mikor mondtam neki, hogy épp kérni akartam, mert bírom az egyenruhát is, lelépett. Már csak a köhögését hallani a sövény túloldaláról
ilyen melegbe csak úgy.
Meztelenkedni mindig jó, csak kár, h egyedül kell csinálnom.
Napok óta meztelenül. Már az sem érdekel, hogy belátnak, brutál meleg van....
(moderálva: nem társkereső téma) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
(moderálva: nem társkereső téma) (Ez egy válasz X üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3843642)
2018. 08. 05. vasárnap 08:58
én is az udvaron fogok ma lenni egész nap
Mi eddig is tettünk rá!!! Nem szégyeljük magunk és ennyi! Akinek nem tetszik nem néz oda!
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 08:53
A mai kánikulában teszünk rá ki lát ki nem , irány az udvar napozni !
utcáról nem látni be az udvarra
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Én csak a házban merek Ádám kosztümben lofrálni.
én is az udvaron fogok ma lenni egész nap
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2018. 08. 05. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 08. 05. vasárnap 08:53
Most már jó idő van kinn előbb voltam int virágokat locsolni nem hiányzott a bugyi.
Átlesnék a sövényen! Farkinca69!
(Ez egy válasz vikibaby üzenetére (2018. 07. 29. vasárnap 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 29. vasárnap 08:29
Lassan eléri a sövény a kellő magasságot és akkor már a kertben is lehet meztelenül mászkálnunk , napoznunk , még egy kis türelem és végre jöhet ami kellemes napozós délutánok
bent termeszetes kint elvezem
Èn is ràszoktam az exemtől aztàn szétmentünk ès mègis megmaradt. Egyre lazàbbra vettem lakótelep màsodik emelet egy lehelettel mèg magassabb mint az àtlag nem zavartattam magam . Nyàron erkèlyre cigizni àdám kosztumbe simàn . Reggelente mire kièrtem a kàvèval mèg kèszen àllva kardoztam a levegőt is rendszeresen. Szabadsàg lazasàg egynek èreztem magam a termèszettel. Egy idő múlva feltűnt hogy a kutyasètàltató nènik napszaktól független mindig megjelennek az erkèly alatt. Van hogy oda vissza cikàznak felvàltva . Sunyulva meg meg torpanva hosszasan az ebeket mèltatjàk minden ok nèlkül . Egyazer csak leesett hogy az ègnek àlló farkam figyelgetik mert nem is olyan magas az a 2sodik ès a kisasztal amin tàmaszkodok semmit sem takarva belógó èkességem kukkoljàk.
én is meztelen vagyok, föleg ebben a melegben: )
én, pl. most is .
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 07. 30. hétfő 20:30
Ki az aki meri vállalni,....- hogy meztelen van otthon ebben a hőségben,,,,???
Az igazi nő bárhogyan is van Nő.
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2317382)
2018. 07. 30. hétfő 23:08
Én még télen is sokat vagyok ruha nélkül a meleg lakásban,ebben a hőségben meg pláne,hogy igy vagyok.pl.most is...volt is már belőle néhány vicces sztori,de a sokszor nálam tanyázó rokonok,barátok már be vannak tanitva...ha jönnek előtte időben szólni...
Eljen a meztelenseg!
Én is birom.
Egy ilyen Hölgy mellett peddig eszemágában sem lenne felöltözni!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 07. 30. hétfő 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is birom.
Egy ilyen Hölgy mellett peddig eszemágában sem lenne felöltözni!!!!
Törölt felhasználó (2317382)
2018. 07. 30. hétfő 23:08
Én még télen is sokat vagyok ruha nélkül a meleg lakásban,ebben a hőségben meg pláne,hogy igy vagyok.pl.most is...volt is már belőle néhány vicces sztori,de a sokszor nálam tanyázó rokonok,barátok már be vannak tanitva...ha jönnek előtte időben szólni...