A meztelenség természetes, főleg otthon. Hogy álló farokkal mutogassa valaki magát, az csak akkor jófejség, ha erre vevő a kukkoló is. Egyébként mi sem értjük, hogy mi olyan különleges vagy izgató az otthoni meztelenségben. Ez picit olyan, mintha topicot nyitnánk arra, hogy meztelenül zuhanyzunk, és erre feláll a farkam... nem. Viszont lehet izgalmas játékokat kialakítani, akár a szomszédokat is bevonva, főleg ha épp lakótelepen élünk. Akkor maga a szituáció lesz izgalmas.
teljesen igazad van
(Ez egy válasz Meztelen ember üzenetére (2023. 01. 07. szombat 05:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 05:22

Meztelenségnek alap dolognak kellene lenni. Mindenki szabadon dönthesse el, hogy ő az othonába lakásában,udvaron kertben meztelen , vagy ruhában szeretne lenni
Nálunk ez alap
Meztelenségnek alap dolognak kellene lenni. Mindenki szabadon dönthesse el, hogy ő az othonába lakásában,udvaron kertben meztelen , vagy ruhában szeretne lenni
szerintem ez alap vagy is annak kellene lennie..ha lehet annak kell lenni..
Ugyan így érzem, nem izgató, inkább nagyon kényelmes
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 01. 04. szerda 07:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 04. szerda 07:05

Nem tudom valahogy számunkra semmi nagy ügy nincs abban ha meztelenül vagyunk itthon. Nekünk természetes, hogy éjjel is meztelenül alszunk. Semmi extrém izgalmat nem jelent. Nem is tudnánk elképzelni hogy ne meztelenül bújunk az ágyba, már ami az alvásra vonatkozik.
Rohadt jó dolog a sötétített üveg. Bizonyos napszakokban függöny nélkül is simán flangálhatok pucéran. Izgató, hogy kint jönnek mennek, te meg szabad dákóval rohangálsz.

Most is úgy. El is akadok mindenben.

Ez alap nálunk

szia, és hogy bírod egész nap álló farokkal?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 05. 07. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 07. szombat 08:27

Ezt szeretem
amég nem voltak gyerekek, nyáron egész nap meztelen voltam itthon. A párom nem sajna, de tanga + póló az simán játszott.igy is majdnem egész nap állt a faszomr
már csak a meztelenül alvás maradt meg.de attól is nagyon feláll.plane ha odadorgolom a párom popsijahoz

Mi is imádunk meztelenül lenni othon …
Ha tehetem mindig pucéran flangálok és alszom is.
ezeket az egyberuhákat én is szeretem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 03. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 03. szombat 19:51
Törölt felhasználó (4679230)

Nyaranta feleségem egész nap bugyi nélkül van otthon. Általában egy laza egyberuhát hord, alatta semmit.
De sokat meztelenkedünk is. Anyósom egyébként szintén egy szál hálóingben tud lenni egész nap, alatta semmi.

Nem tudom valahogy számunkra semmi nagy ügy nincs abban ha meztelenül vagyunk itthon. Nekünk természetes, hogy éjjel is meztelenül alszunk. Semmi extrém izgalmat nem jelent. Nem is tudnánk elképzelni hogy ne meztelenül bújunk az ágyba, már ami az alvásra vonatkozik.
Ma este én is meztelen leszek itthon!Nagyon fel tud izgatni!
Ha hazaértem, már dobom is le a ruháim. Szabadon, természetesen, meztelenül a legjobb itthon.
IMádom, ahogyan este melltartó nélkül, egy szál tangában fekszik mellém a párom. a szemeimmel felfalom minden nap
Imádok meztelen lenni otthon.Szomszed házból van egy pár akit észre vettem már hogy kukkolnak ilyenkor incselkedek velük ilyenkor egyszerűen kiverem. Nagyon izgat a tudat hogy nézik
Sajnos az tél nem igazán kedved az itthoni meztelenekdésnek.
De várjuk a nyarat , hogy ujra lehessen szabadon meztelen lenni. Kinti kerti munkákat csinálni.
De várjuk a nyarat , hogy ujra lehessen szabadon meztelen lenni. Kinti kerti munkákat csinálni.
Nyaranta feleségem egész nap bugyi nélkül van otthon. Általában egy laza egyberuhát hord, alatta semmit.
De sokat meztelenkedünk is. Anyósom egyébként szintén egy szál hálóingben tud lenni egész nap, alatta semmi.