Rohadt jó dolog a sötétített üveg. Bizonyos napszakokban függöny nélkül is simán flangálhatok pucéran. Izgató, hogy kint jönnek mennek, te meg szabad dákóval rohangálsz.
Most is úgy. El is akadok mindenben.
Ez alap nálunk
szia, és hogy bírod egész nap álló farokkal?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 05. 07. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2022. 05. 07. szombat 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 07. szombat 08:27
Ezt szeretem amég nem voltak gyerekek, nyáron egész nap meztelen voltam itthon. A párom nem sajna, de tanga + póló az simán játszott.igy is majdnem egész nap állt a faszomr már csak a meztelenül alvás maradt meg.de attól is nagyon feláll.plane ha odadorgolom a párom popsijahoz
Mi is imádunk meztelenül lenni othon …
Ha tehetem mindig pucéran flangálok és alszom is.
ezeket az egyberuhákat én is szeretem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 03. szombat 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4679230)
2022. 12. 03. szombat 19:51
Nyaranta feleségem egész nap bugyi nélkül van otthon. Általában egy laza egyberuhát hord, alatta semmit. De sokat meztelenkedünk is. Anyósom egyébként szintén egy szál hálóingben tud lenni egész nap, alatta semmi.
Nem tudom valahogy számunkra semmi nagy ügy nincs abban ha meztelenül vagyunk itthon. Nekünk természetes, hogy éjjel is meztelenül alszunk. Semmi extrém izgalmat nem jelent. Nem is tudnánk elképzelni hogy ne meztelenül bújunk az ágyba, már ami az alvásra vonatkozik.
Ma este én is meztelen leszek itthon!Nagyon fel tud izgatni!
Ha hazaértem, már dobom is le a ruháim. Szabadon, természetesen, meztelenül a legjobb itthon.
IMádom, ahogyan este melltartó nélkül, egy szál tangában fekszik mellém a párom. a szemeimmel felfalom minden nap
Imádok meztelen lenni otthon.Szomszed házból van egy pár akit észre vettem már hogy kukkolnak ilyenkor incselkedek velük ilyenkor egyszerűen kiverem. Nagyon izgat a tudat hogy nézik
Sajnos az tél nem igazán kedved az itthoni meztelenekdésnek.
De várjuk a nyarat , hogy ujra lehessen szabadon meztelen lenni. Kinti kerti munkákat csinálni.
De várjuk a nyarat , hogy ujra lehessen szabadon meztelen lenni. Kinti kerti munkákat csinálni.
Nyaranta feleségem egész nap bugyi nélkül van otthon. Általában egy laza egyberuhát hord, alatta semmit. De sokat meztelenkedünk is. Anyósom egyébként szintén egy szál hálóingben tud lenni egész nap, alatta semmi.
Míg nem voltak gyerekek sokat voltam ruha nélkül, manapság csak ha nincs otthon senki és fúrdés után míg el nem kell indulnom vagy megyek aludni akkor reggelig is el vagyok
Ki mobdtay hogy 19 fok van
Nem az irodába lakásról beszelünk
Nem az irodába lakásról beszelünk
Aztán lehet lesz jó napja a szomszédoknak meg az arra járóknak
A rezsi "katasztrófa" miatt (19 fok a lakásban) már pucérkodás télen nem oké... várjuk ismét a nyarat
Én most is szeretek meztelen lenni főleg ha el egy itthon az asszony ő annyira nem
Jó is egy száll semmiben lenni hol logó hol álló fasszal
Jó is egy száll semmiben lenni hol logó hol álló fasszal
Ugyan ez van nálunk elég gaz
(Ez egy válasz IgB7. üzenetére (2022. 05. 11. szerda 13:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 05. 11. szerda 13:50
Én imádok meztelenkedni itthon és bárhol. Feleségem elég fázós, úgyhogy zuhanyzás után sem flangál sokat pucéran, sajna ... :(