100. :D
Hňt, mŕr feltalŕltŕk a telefont!(nem tudok ikont beszůrni)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 01. 31. kedd 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 31. kedd 20:50
nem tudom olyan magasra emelni a karomat h. az osztrák hegyekben azt észrevegyék
nem tudom olyan magasra emelni a karomat h. az osztrák hegyekben azt észrevegyék
1 nap alatt 2x???
Hmmm... hány éves vagy Te?
Én kb 15-20 percenként:-)
Hmmm... hány éves vagy Te?
Én kb 15-20 percenként:-)
NAGGGYON!!!!
HOOOL VAGY ERYBABY??????????
HOOOL VAGY ERYBABY??????????
De "hüle" vagy....
héj! a szabadtéri frankó 17-es az nem a Vadmacska nevezetű gyönyörű cicuska? van már négy sorozata, valahonnan ismerős volt. tom, hogy ez nem az a fórum... de azért mégis
már nem csak a kezem van fenn
szeretnék egy jó nöt megbaszni
Én is nagyon kívánom, de sajnos nem tudom mikor kapom meg... Már rám férne úgyhogy ha van egy bátor hölgyjelentkező, akkor várom szeretettel... :-)
UI. neked is kellemes hétvégét! (ez lemaradt)!:-)
Szia kedves Tom! Szerinted, ha élő, hús-vér férfi van a közelemben végre és kielégít, akkor csendben maradok(?)!:-) Akkor sem:-))))) Tudod, én már csak ilyen nyílt - remélem, azért még perverzitásnak nem nevezhető - maradok!:-)
Mindig is mondtam, hogy szervezzetek bulit felém, de hát nem tudjátok,(tudhattátok) hogy miből maradt ki 1-2 férfi.....
Persze attól még a szívem sokat gondol valakire....
De ez bonyolult....
Mindig is mondtam, hogy szervezzetek bulit felém, de hát nem tudjátok,(tudhattátok) hogy miből maradt ki 1-2 férfi.....
Persze attól még a szívem sokat gondol valakire....
De ez bonyolult....
Köszi Tom!
Ez van!!
És még lesz is!!!
Ez van!!
És még lesz is!!!
Kicsilány!
Legközelebb több időt szakítsunk, OK, és akkor képek is lesznek!!! Jó? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 17. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Legközelebb több időt szakítsunk, OK, és akkor képek is lesznek!!! Jó? (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 17. péntek 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (368461)
Admin
2005. 06. 17. péntek 17:44
Bocsi, a fotózás valahogy elmaradt...Kevés időnk volt és hát..inkább egymásba mélyedtünk bele és az a csodálatos nyelvtechnika.......Hmmmm
Jól mondta birlik, hiába: meg kell adni a testnek, ami jár...:-)
Na most már kielégülve kívánok nektek szép napot, pusssz!
Huhh... emberek!
Nem semmi, ahogy Eryka szopja a farkam!!!
Legszívesebben azonnal a szájába spricceltem volna...De csak a puncijába akarta...
Nem ellenkeztem:-)))
És azok a hatalmas mellek...Felállok, ha csak rágondolok...
Na 6-ben teljes 7végét mindenkinek!ByE
Nem semmi, ahogy Eryka szopja a farkam!!!
Legszívesebben azonnal a szájába spricceltem volna...De csak a puncijába akarta...
Nem ellenkeztem:-)))
És azok a hatalmas mellek...Felállok, ha csak rágondolok...
Na 6-ben teljes 7végét mindenkinek!ByE
Bocsi, a fotózás valahogy elmaradt...Kevés időnk volt és hát..inkább egymásba mélyedtünk bele és az a csodálatos nyelvtechnika.......Hmmmm
húúú már csak 9 óra és vége e heti ínséges időmnek
Nem csak kívánom, de épp most fogunk egy igazi nagyot dugni Eryka75-tel!!!
Lehet, hogy fotózunk is!!:-)))
Irigykedjetek!!!
Lehet, hogy fotózunk is!!:-)))
Irigykedjetek!!!
Embeeer! Nézz az órára..;)) Most fogja csak kapni! Vagy már kapja is. Én tegnap adtam a páromnak az irodájukban!! Ja, hogy ez senkit nem érdekel?;)))