Kövér 120kg felett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

minden formájú, súlyú embernek meg van a minden féle rajongója, így neked is.. itt a helyed.
szereted ha valami nagy...nagyon nagy.? jó helyen vagy!

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#224   2019. 04. 17. szerda 19:47
Molettimádó Molettimádó
Keresek egy hatalmas nagy combú, extra kövér Hölgyet. Holnapi programomhoz is jól jönne. Holnap délután fürdőbe megyek relaxálni, De jó lenne egy hatalmas méretű Hölgyet meghívhatnám. Ha láthatnám a hatalmas combjait, megsimogatnám, babusgathatnám, előttem nyugodtan vetkőzhetne fürdőruhába. Hölgyeim nagyon tudnám érdekelné, szóval várok egy általam imádott Hölgyet. Jól éreznénk magunkat, meg is masszíroznám, 1000 örömmel. Hölgyeim valaki jönne velem? (csak extra molett, óriási combú Hölgyek jelentkezését várom, szép hófehér bőrű legyen)
#223   2019. 04. 17. szerda 19:40
Molettimádó Molettimádó
Teljesen igazad van!!!!! Hol vannak???????
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2019. 04. 17. szerda 15:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 17. szerda 15:37
Amikor ezt az oldalt kitaláltam,abban bíztam,hogy sok kövér hölgy fog itt megfordulni.Sajnos tévedtem......Úgy tűnik,több a kövér nőkért rajongó férfi,mint a kövér nő.Pedig ez az oldal meghozhatná az önbizalmukat,mert itt nem cikizik,hanem bálványozzák őket.Azért írjunk tovább,hátha.....megjelennek a gyönyörű,hatalmas idomú hölgyek.
#222   2019. 04. 17. szerda 15:37
ssbbw lover ssbbw lover
Amikor ezt az oldalt kitaláltam,abban bíztam,hogy sok kövér hölgy fog itt megfordulni.Sajnos tévedtem......Úgy tűnik,több a kövér nőkért rajongó férfi,mint a kövér nő.Pedig ez az oldal meghozhatná az önbizalmukat,mert itt nem cikizik,hanem bálványozzák őket.Azért írjunk tovább,hátha.....megjelennek a gyönyörű,hatalmas idomú hölgyek.
#221   2019. 04. 16. kedd 22:57
Molettimádó Molettimádó
Mielőtt az mondod a kérdés nem nekem szólt, tudom hogy nem tőlem kérdezted, csak ezt szerettem volna kifejteni hogy nem a férfinak probléma odamenni
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4052772)
2019. 04. 15. hétfő 18:35
Azt mindig szerettem volna megkérdezni, ha ott vagy pl. a Westendben és van ott egy neked tetsző hölgy, miért nem kérdezed meg meghívhatod-e egy italra esetleg? Ez mitől olyan probléma egy férfinek? Akkor lehet, hogy lenne neked megfelelő nőd..... confused
#220   2019. 04. 16. kedd 22:54
Molettimádó Molettimádó
Nem biztos hogy mindig a férfinak probléma! Én például a városban, metrón stb ha látok egy molett nőt oda szoktam menni hogy ne haragudj zavarhatlak egy perce: Nem szeretnél tolakodó lenni de az a helyzet hogy nagyon tetszel nekem. Erre sok nő: Nagyon kedves vagy de párom van, de volt hogy azt mondta nem ismerkedek, vagy flegma módon elutasít. Szóval nem tudom miből gondolod hogy egy férfinak probléma??? Nőknek probléma ez. Hidd el nem célom az erőszakoskodás, én míndig kedvesen, udvariasan szoktam oda menni hozzájuk csak nem értem némelyik nőbe, ha egy pasi oda megy az baj, ha nem akkor az is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 18:35
Azt mindig szerettem volna megkérdezni, ha ott vagy pl. a Westendben és van ott egy neked tetsző hölgy, miért nem kérdezed meg meghívhatod-e egy italra esetleg? Ez mitől olyan probléma egy férfinek? Akkor lehet, hogy lenne neked megfelelő nőd..... confused
#219   2019. 04. 15. hétfő 18:35
X Törölt felhasználó (4052772)
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 18:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2704462)
2019. 04. 15. hétfő 18:18
Alaphelyzetben igen. De mivel a nekem megfelelő méretű hölgyekhez ritkán van szerencsém, ez a kedvelés inkább csak elméleti.
#218   2019. 04. 15. hétfő 18:18
X Törölt felhasználó (2704462)
Alaphelyzetben igen. De mivel a nekem megfelelő méretű hölgyekhez ritkán van szerencsém, ez a kedvelés inkább csak elméleti.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 11:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 11:12
Extra molett kedvelo vagy? wink
#217   2019. 04. 15. hétfő 11:12
Extra molett kedvelo vagy? wink
#216   2019. 04. 15. hétfő 10:27
Ciciperverzként eléggé jól be tudom határolni a méreteket. Nem tévesztettem össze a 120-as cici a 120G-s cicivel, itt ugyanis nem kicsi hölgyekről, hanem igen nagy hölgyekről beszélünk. Tehát mindkét hölgy bőven 150cm feletti mellbőséggel rendelkezik, az adat a hozzám hasonlóan ciciorientáltak szakértelmét feltételezte. Tehát a 110-es és 120-as körméretek nem a tévedést-, hanem a tapasztalt szem becslését jelentik.

Sőt még azt is tudom, hogy G-s méret már 90-esben is impozáns alien2 , bimbóknál mérve 130-as cickókat jelent, mindenesetre mondjuk úgy, hogy ez már minden igényt kielégítő méret. Azt a 10 kiló ledobást meg lehetőleg hanyagoljuk! Ez nem az a topik alien
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 09:55
A mell allomany nagysagat nem a szam mutatja, hanem a betu. A szam a hat szelessege, minel nagyobb, annal terjedelmesebb a no.
A betu A-tol abc sorrendben haladva egyre nagyobb melleket jelent. Egeszen H-ig ugy tudom. Tehat annal szexibb a no minel kisebb a szam es hatrebb levo a betu. Csak peldanak en 90 G vagyok. Ha ledobok 10 kg-t akkor 85 G melktarto is jo meretben es akkor vagyok "versenysulyomnal". vigyor5
#215   2019. 04. 15. hétfő 10:05
X Törölt felhasználó (4001172)
Szia wave
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 09:55
A mell allomany nagysagat nem a szam mutatja, hanem a betu. A szam a hat szelessege, minel nagyobb, annal terjedelmesebb a no.
A betu A-tol abc sorrendben haladva egyre nagyobb melleket jelent. Egeszen H-ig ugy tudom. Tehat annal szexibb a no minel kisebb a szam es hatrebb levo a betu. Csak peldanak en 90 G vagyok. Ha ledobok 10 kg-t akkor 85 G melktarto is jo meretben es akkor vagyok "versenysulyomnal". vigyor5
#214   2019. 04. 15. hétfő 09:55
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 15. hétfő 09:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 15. hétfő 09:26
Az etetős résznél - ahol leginkább csoportosulnak - sajnos csak egyetlen momentumot, egy combnyi vastag, puha karocskát vettem észre. Igazság szerint olyan - a szexualitástól fényévnyi távolságra lévő - témába mélyedtünk bele, ami teljesen elvonta a figyelmemet. Később, a Media Markt-ban elvonult előttem egy kb. 110G-s kebel, de ő még messze volt a 150 kilótól. (Viszont a T-mobile-nél van egy 150kg körüli, kb. 30 éves alkalmazott, akinél (arányaiban) nagyobb mellei szerintem nincsenek a korosztályában, Budapesten. 120H-ra saccolom.)
#213   2019. 04. 15. hétfő 09:26
Az etetős résznél - ahol leginkább csoportosulnak - sajnos csak egyetlen momentumot, egy combnyi vastag, puha karocskát vettem észre. Igazság szerint olyan - a szexualitástól fényévnyi távolságra lévő - témába mélyedtünk bele, ami teljesen elvonta a figyelmemet. Később, a Media Markt-ban elvonult előttem egy kb. 110G-s kebel, de ő még messze volt a 150 kilótól. (Viszont a T-mobile-nél van egy 150kg körüli, kb. 30 éves alkalmazott, akinél (arányaiban) nagyobb mellei szerintem nincsenek a korosztályában, Budapesten. 120H-ra saccolom.)
(Ez egy válasz VandorSzamuraj üzenetére (2019. 04. 13. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 13. szombat 13:29
Csatlakozom ahhoz, amit az előző hozzászóló mondott. Mondd, hogy ment a Westend-ezés? wink
#212   2019. 04. 15. hétfő 06:56
X Törölt felhasználó (292936)
Not part keresek kor alkat n szamit imadok nyalni
#211   2019. 04. 14. vasárnap 06:37
X Törölt felhasználó (4001172)
wave
#210   2019. 04. 13. szombat 13:29
VandorSzamuraj VandorSzamuraj
Csatlakozom ahhoz, amit az előző hozzászóló mondott. Mondd, hogy ment a Westend-ezés? wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 09. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 09. kedd 11:16
Ma megyek az extraduci csajok mekkájába, a Westend-be ebédelni alien2 Majd nyitva tartom a szememet és gondolok rátok alien
#209   2019. 04. 12. péntek 21:08
Molettimádó Molettimádó
szólj nekik légyszi hogy jöjjenek erre az oldalra, vannak rajongóik!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 09. kedd 11:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 09. kedd 11:16
Ma megyek az extraduci csajok mekkájába, a Westend-be ebédelni alien2 Majd nyitva tartom a szememet és gondolok rátok alien
#208   2019. 04. 12. péntek 20:00
Molettimádó Molettimádó
Sziasztok! 37 éves 173 cm 95 kg Budapesten élő kék szemű, szökés barna hajú pasi vagyok. Keresek egy egy erősen telt vagy nagyon molett nőt. Nagyon jó lenne olyan Hölgy aki szeret egyrészes ruhába, térdig érő szoknyában, mini szoknyában(bár csak) járó hölgyet, nagyon vastag combokkal. Hölgyeim én ezt szeretem. Imádom a női lábakat simogatni, akár egy beszélgetés közben is. Szeretem ha egy nőnek kint van a lába. legyen szép hófehér bőrű. Légyszi ha van ilyen hölgy Bp és környékéről, írjon légyszi. Sovány, vagy kamus lányok kiméljenek! Van ilyen Hölgy, létezik???????????
#207   2019. 04. 11. csütörtök 11:02
VandorSzamuraj VandorSzamuraj
Csak körbe kellene kérdezni a helyieknél, hogy ki a ott a legkövérebb csaj a városban smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 01. hétfő 08:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 01. hétfő 08:28
Esztergom. Dunapart. Napsütés. A jó időben emberek sétálnak a parti sétányon. Egyszer cska észreveszek két harmincas évei végén járó hölgyet. Az egyikük hosszúkás arcú, kismellű, körteforma, combnyi karokkal, ringó csípővel és fenékkel, extra combokkal. Nincs 150 kiló, legfeljebb, ha olyan 130-140. Közepesen molett test, dupla szélességű csípő és fenék, kicsit kacsázva, de ruganyosan halad. Kicsit sápadt és éppen veszekszik a barátnőjével, vagy testvérével, aki kissé lemaradva követi. Arannyal szólva szó fennakad, hang benn akad, lehelet megszegik: A barátnő nem csupán jön, hanem egyenesen hömpölyög. Imbolyogva halad, amint bőven kétmázsás súlyát cipeli a sétányon. Itt már van cici jócskán, alatt a puha hasak kedvelői részére hatalmas, előre türemkedő, de a súlya miatt a combjára folyó, jobbra balra lötyögő a nadrágot combközépig kitöltő rezgőm hullámzó has. Hátrafelé terjeszkedő rengő segg, autóbusznyi csípő és hurkákból álló oszlopnyi combok, térd alá bukó hájjal és gomb alakra hízott vádli. A nadrág bő és alul gumis, mert a vádli zsírja a bokán és a lábfejen terül szét. Én pedig nem szakíthatom meg a beszélgetést, nem eredhetek e két remek példány nyomába, hanem csak figyelem tehetetlenül, amint felcaplat a sarokig és befordul. A vékonyabbik ugyan indulatosan visszatér egy darab időre, de aztán megenyhül és a hatalmas társa után indul. Én meg próbálok figyelni a beszélgetésre. Kíváncsi vagyok a ti élményeitekre is.
#206   2019. 04. 09. kedd 14:14
Rudi.86 Rudi.86
Nagyon molett(kövér) ROMA nővel szeretnék ismerkedni.(tüzes szemek, fekete bimbóudvar, stb.)

Hogyha magadra ismertél, vagy ismersz ilyen nőt, kérlek írj privátot!
Segítesz összehozni minket(pl. Megadod neki az email címem) akkor cserébe én is segítek neked.
Nem próbanyuszit keresek, összes exem ilyen testalkatú volt.
#205   2019. 04. 09. kedd 11:16

... 85 86 87 88 89 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: ssbbw lover ssbbw lover
Nyitás ideje: 2018. 09. 22. szombat
Üzenetek: 1944db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 06. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!