sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Hol????
Szolj neki (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szolj neki (Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4121372)
2020. 08. 08. szombat 18:44
Szia. Mi tudunk ilyet!?
Sziasztok!
Diszkret partnerem keresem nem egy alkalomra Tolna-Somogy esetleg Baranya megyebol. Szeretem a korrekt dolgokat. Erosen dagi no vagyok. Csak akkor irj, ha ezt kedveled is. 1,azaz egy potens pasit keresek, normal vagy afölötti mérettel továbbá aki nem kuzd potencia problemakkal es van is ideje talalkozasokra.
Diszkret partnerem keresem nem egy alkalomra Tolna-Somogy esetleg Baranya megyebol. Szeretem a korrekt dolgokat. Erosen dagi no vagyok. Csak akkor irj, ha ezt kedveled is. 1,azaz egy potens pasit keresek, normal vagy afölötti mérettel továbbá aki nem kuzd potencia problemakkal es van is ideje talalkozasokra.
Sajnos semmilyen rendezvény,társkereső program nincs kizárólag kövér nők számára. Ezt az oldalt azért találtam ki,hátha itt könnyebben ismerkedhetnek a nagyon súlyos nők az értük rajongó férfiakkal. Sajnos kevés 150 kg feletti hölgy látogatja az oldalt.Én magam nagy rajongója vagyok a rendkívülien kövér nőknek. Hihetetlenül vonzónak és izgatónak tartom őket.A 150-250 kg közötti nő a zsánerem.
(Ez egy válasz Szexbp üzenetére (2020. 08. 19. szerda 11:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 19. szerda 11:18
Ja ezt én találtam ki kb.3hónapja,hogy kellene egy hely ahol csak telt,molett hölgyek lenének. Csak sajna nem akar senkisem ismerkedni velem:( pedig imádom
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Ja ezt én találtam ki kb.3hónapja,hogy kellene egy hely ahol csak telt,molett hölgyek lenének. Csak sajna nem akar senkisem ismerkedni velem:( pedig imádom
(Ez egy válasz ssbbw lover üzenetére (2020. 07. 04. szombat 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
És mehetnek DUCI IMÁÁDÓ pasik is ismerkedni ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 08. szombat 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4121372)
2020. 08. 08. szombat 18:44
Szia. Mi tudunk ilyet!?
Szegeden és környékén ismerkednék ilyen hölgyel, kor nem számít
Duci hölggyel szeretnék ma randizni.
Extrém kövér nőkért rajongó sportos férfi vagyok. 150-250 kg közötti ápolt,kedves hölgyet keresek,aki arra vágyik,hogy kényeztessék,vonzónak találják.
Érdi bi pár vagyunk duci hölgytaggal.
Korunkbeli biszex partnerekkel ismerkednénk a közelből.
Helyünk nincs, de ésszerű távolságon belül utazni tudunk.
erdipar8476@gmail.com
Korunkbeli biszex partnerekkel ismerkednénk a közelből.
Helyünk nincs, de ésszerű távolságon belül utazni tudunk.
erdipar8476@gmail.com
Szia. Mi tudunk ilyet!?
(Ez egy válasz hasika üzenetére (2020. 07. 25. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 25. szombat 14:44
Sziasztok Ha tudd valaki duci nőknek szóló szexpartiról, akkor keressen meg bátran.
Sziasztok!
Barátságra alapuló kapcsolatra keresünk hasonló adottságú lányokat,párokat párcserés szexre.Kezdő pár vagyunk!
Barátságra alapuló kapcsolatra keresünk hasonló adottságú lányokat,párokat párcserés szexre.Kezdő pár vagyunk!
Szexre, közös masztira keresek telt hölgyet Fejérből.
Nagy rajongója vagyok az extrém méretekkel rendelkező hölgyeknek. 200 kg körüli társat keresek. Bármilyen kapcsolatra nyitott vagyok.
Házi parti is érdekel?
(Ez egy válasz hasika üzenetére (2020. 07. 25. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 25. szombat 14:44
Sziasztok Ha tudd valaki duci nőknek szóló szexpartiról, akkor keressen meg bátran.
Sziasztok,
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
Telt, húsos pucjival rendelkező hölgyet szeretnék orálisan kényeztetni, szeretném ha úgy élvezne el, hogy a csiklója a számban van. Kor mellékes, ápoltság fontos. Viszonzást nem kérek. Lehet autóban, szabadban, de meg is látogatlak. Főleg Budapest és Pest megye, főleg napközben, de holnap akár Nógrád is számitasba johet, )
Sziasztok én egy olyan nőt keresek alkalmi kapcsolatra akit nyelvel szájjal tudnék kényezterni. 28 éves vagyok Bajai utazni minimálisan tudok de a diszkréció nagyon fontos! Várom leveleiteket. bevalalok93@gmail.com mindegy mennyi idős vagy lényeg szeresd ha kényeztetnek!