Extrém társkereső
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Extrém társkereső extrém dolgokra

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#8971   tegnap 23:06
Bizarr_SUB Bizarr_SUB
Bi aktív is jöhet
#8970   tegnap 23:05
Bizarr_SUB Bizarr_SUB
Szexy sportos barátnőmnek aktív min 19-es perverz tehát akár mocsokkedvelő partnert keresünk hellyel. Pince kikotozesi lehetőség esetleg stúdió volna tökéletes. Lehet több pasi is de jó méretekkel és ne taszítson ha túlságosan elengedi magát. Nem írogatok, konkret javaslatot es viber szamot kuldj csak arra valaszolunk. Kedd delutan 4-tol max 7-ig keresunk most.
#8969   tegnap 20:00
haribo25 haribo25
Sziasztok!
Fiatal kíváncsi srácként szívesen ismerkednék lányokkal, párokkal korosztálytól függetlenül. smile
#8968   tegnap 18:16
perverz42 perverz42
Extrém sexre keresek aktiv férfiakat , átlagos passzív pasi vagyok , használj kedved szerint
#8967   tegnap 13:53
barnuci barnuci
Sziasztok
Ketten vagyunk bisex barátok
Szeretnénk még két főt aki élveznél azt, hogy 4-en ráélvezünk egyszerre egy szép csipke tanára és utána én azt felveszem abban flangálok előttetek aztán majd alakul
#8966   tegnap 13:32
gab973 gab973
Használt női bugyit találnék,bp-en!
#8965   tegnap 13:25
der.medve2.0 der.medve2.0
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
#8964   tegnap 11:36
kiss jános70 kiss jános70
Sziasztok nagyon áll a farkam segít valaki írj rám és küldöm a számom
#8963   tegnap 11:19
Ricsi Rics39 Ricsi Rics39
Sziasztok
Ápolt igényes lábú nőt keresek akit izgat ha nyalják szopják a lábujjait közben ő masztizik!
Privátba írj!
#8962   tegnap 10:04
Jules81 Jules81
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
#8961   tegnap 09:34
cunci40 cunci40
Szia.Egy extrém maszti partiban benne lennék.Vagy a nagy cicis b.nödel kölcsönös maszti akár perverz is lehet.De én nem fiatal tágpuncis mindég kanos vagyok.
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2025. 02. 15. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 14:58
Sziasztok.Bp-i 40-es pár vagyunk,szexy telt,nagycicis hölgytaggal.Lányt,nőt keresünk,aki masztizna elöttünk..Vagy velünk. crazya Ha úgy alakul,tovább is léphetünk.. Pasik NEM érdekelnek,tiltjuk ha írnak.
#8960   tegnap 07:55
Péter685 Péter685
Ha valakit izgat ilyen játék,irjon
(Ez egy válasz nudiparos üzenetére (2025. 02. 15. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 14:12
Sziasztok!
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni. Délután Pesten össze tudjuk hozni.
#8959   tegnap 07:24
Diszkrét sex Diszkrét sex
Szopok szopatok most Pesten hej van
#8958   tegnap 06:16
colamatyi colamatyi
Kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek.
#8957   tegnap 04:10
Felesegnyalogato Felesegnyalogato
Fantáziával megáldott Nővel,Párral ismerkednék!
#8956   tegnap 02:49
Falo10 Falo10
Szegeden keresek perverz nőt, bi párt vagy férfit hellyel
#8955   2025. 02. 15. szombat 15:49
Lacka50 Lacka50
Keresek olyan valakit, aki beköti a szemem, és úgy játszik velem. Érdekel a farok kötözés, elektro, sounding, fejés, cum control, A kiszolgáltatottság izgat, fájdalom nem. Olyan valaki(ket) keresek akit(ket) meglátogathatok, sajna helyem nincs. Mivel elég sokat utazom, így ha időben elég rugalmas vagy, országosan keresek. Kor nem releváns.
#8954   2025. 02. 15. szombat 14:58
zolka74 zolka74
Sziasztok.Bp-i 40-es pár vagyunk,szexy telt,nagycicis hölgytaggal.Lányt,nőt keresünk,aki masztizna elöttünk..Vagy velünk. crazya Ha úgy alakul,tovább is léphetünk.. Pasik NEM érdekelnek,tiltjuk ha írnak.
#8953   2025. 02. 15. szombat 14:40
Kaposvaritali Kaposvaritali
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes.szopni is lehet engem. De 69 a legjobb! Privire írj
#8952   2025. 02. 15. szombat 14:12
nudiparos nudiparos
Sziasztok!
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni. Délután Pesten össze tudjuk hozni.

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: mendez23 mendez23
Nyitás ideje: 2009. 05. 26. kedd
Üzenetek: 8971db
Utolsó üzenet: tegnap 23:06

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!