Bi aktív is jöhet
Szexy sportos barátnőmnek aktív min 19-es perverz tehát akár mocsokkedvelő partnert keresünk hellyel. Pince kikotozesi lehetőség esetleg stúdió volna tökéletes. Lehet több pasi is de jó méretekkel és ne taszítson ha túlságosan elengedi magát. Nem írogatok, konkret javaslatot es viber szamot kuldj csak arra valaszolunk. Kedd delutan 4-tol max 7-ig keresunk most.
Sziasztok!
Fiatal kíváncsi srácként szívesen ismerkednék lányokkal, párokkal korosztálytól függetlenül.
Fiatal kíváncsi srácként szívesen ismerkednék lányokkal, párokkal korosztálytól függetlenül.
![smile](images/smilies/smile.gif)
Extrém sexre keresek aktiv férfiakat , átlagos passzív pasi vagyok , használj kedved szerint
Sziasztok
Ketten vagyunk bisex barátok
Szeretnénk még két főt aki élveznél azt, hogy 4-en ráélvezünk egyszerre egy szép csipke tanára és utána én azt felveszem abban flangálok előttetek aztán majd alakul
Ketten vagyunk bisex barátok
Szeretnénk még két főt aki élveznél azt, hogy 4-en ráélvezünk egyszerre egy szép csipke tanára és utána én azt felveszem abban flangálok előttetek aztán majd alakul
Használt női bugyit találnék,bp-en!
Öklözhető hölgy van itt vagy pár ahol a hölgy szereti esetleg shemale? De más extrém- perverz dolgokra is nyitott vagyok!(pl:pisi) Helyem nincs! Autós kaland is bejön!
Sziasztok nagyon áll a farkam segít valaki írj rám és küldöm a számom
Sziasztok
Ápolt igényes lábú nőt keresek akit izgat ha nyalják szopják a lábujjait közben ő masztizik!
Privátba írj!
Ápolt igényes lábú nőt keresek akit izgat ha nyalják szopják a lábujjait közben ő masztizik!
Privátba írj!
Sziasztok. Komoly cuckoldra párt keresek, ahol a férj élvezi mikor a feleséget,(baratnőt) előtte dugják.
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szeretem látni hogy a másik élvezi,komoly Bull vagyok nagy fantáziaval es farokal (20 cm).Gyor kornyékrol vagyok de utazni nem gond.
Csak komolyan keresek. Hely van. Köszönöm
Szia.Egy extrém maszti partiban benne lennék.Vagy a nagy cicis b.nödel kölcsönös maszti akár perverz is lehet.De én nem fiatal tágpuncis mindég kanos vagyok.
(Ez egy válasz zolka74 üzenetére (2025. 02. 15. szombat 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 14:58
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Sziasztok.Bp-i 40-es pár vagyunk,szexy telt,nagycicis hölgytaggal.Lányt,nőt keresünk,aki masztizna elöttünk..Vagy velünk.
Ha úgy alakul,tovább is léphetünk.. Pasik NEM érdekelnek,tiltjuk ha írnak.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Ha valakit izgat ilyen játék,irjon
(Ez egy válasz nudiparos üzenetére (2025. 02. 15. szombat 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 15. szombat 14:12
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Sziasztok!
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni. Délután Pesten össze tudjuk hozni.
Nagyon izgat a gondolat, hogy valaki megbassza előttem a feleségem. Egyelőre a valóságban nem tudjuk összehozni. Ezért olyan pasit keresek, akit izgatna a gondolat, személyesen tudunk találkozni és képeket videókat nézni róla és kiverni. Délután Pesten össze tudjuk hozni.
Szopok szopatok most Pesten hej van
Kecskeméti perverz nőt vagy párt keresek.
Fantáziával megáldott Nővel,Párral ismerkednék!
Szegeden keresek perverz nőt, bi párt vagy férfit hellyel
Keresek olyan valakit, aki beköti a szemem, és úgy játszik velem. Érdekel a farok kötözés, elektro, sounding, fejés, cum control, A kiszolgáltatottság izgat, fájdalom nem. Olyan valaki(ket) keresek akit(ket) meglátogathatok, sajna helyem nincs. Mivel elég sokat utazom, így ha időben elég rugalmas vagy, országosan keresek. Kor nem releváns.
Sziasztok.Bp-i 40-es pár vagyunk,szexy telt,nagycicis hölgytaggal.Lányt,nőt keresünk,aki masztizna elöttünk..Vagy velünk.
Ha úgy alakul,tovább is léphetünk.. Pasik NEM érdekelnek,tiltjuk ha írnak.
![crazya](images/smilies/crazya.gif)
Kaposváron alkalmankként ( akár rendszeresen)puncit nyalnék, Nálad. Ápoltság feltétel, kor alkat mellékes.szopni is lehet engem. De 69 a legjobb! Privire írj
Sziasztok!