Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Halasi kórházban egy kis kaland? hölgyek??
Írtam!
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2024. 10. 29. kedd 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 29. kedd 02:51
Sziasztok! Határozott, bdsm-ben tapasztalt, vastag méretű férfiakat keresek.
Aktivat keresek extrém sexre
Helló! Hetero pasiként csak lányok/nők érdekelnek! Önmagában már ez is extrémnek számít ezen az oldalon, olvasva a fórumokat, de tovább fokozom. Egy - egy estére, bulira (swinger/BDSM) "kölcsönözhető". fiatal (max.38), kicsi, vékony/filigrán alkatú csajt, vagy akár barátnőt/feleséget keresek! Támpont az elképzelésemhez, kb., mint itt a "szepszemulány91", Ő nagy kedvenc!
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (2024. 10. 29. kedd 02:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 29. kedd 02:51
29 éves submissive fiú vagyok és szívesen ismerkednék dominánsabb hölgyekkel vagy párokkal hetero alapon Budapesten vagy környékén. Értelmesnek és kedvesnek tartom magam. Szeretek kényeztetni, masszírozni de nem vagyok profi. Szeretem ha irányítanak, én pedig teljesítem a kívánságokat.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is erre nyitott parokkal ismerkednek ha vannak itt?
SZIASZTOK!
Pécs- Kaposvár és környékén tudna valaki egy kisebb extrémebb gang-bang partyt összehozni nekem?
Én full passziv lennék, azt csinálhattok amit akartok.
Bárhol ok lehet, szabadba szaunába autóba bárhol ahol akarjátok
lehet 3-4-5-6 aktív is!
Pécs- Kaposvár és környékén tudna valaki egy kisebb extrémebb gang-bang partyt összehozni nekem?
Én full passziv lennék, azt csinálhattok amit akartok.
Bárhol ok lehet, szabadba szaunába autóba bárhol ahol akarjátok
lehet 3-4-5-6 aktív is!
Szép jo reggelt
A mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
A mai napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok !
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Várom a jelentkezést, csak bátran.
Aki nem mer nem nyer
Esztergom és környékén, lenne valaki aki elverné a seggem. Helyem van.
November 3-án vasárnapra keresek ÓZD, EGER, KAZINCBARCIKA környékén párt, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször is. Szex is lehet, de nem kötelező. A szabadban is megfelelő.Én egy ápolt, intelligens, biszex fiú vagyok. Írjatok! Távolabbról és más időpontban is várom a jelentkezéseteket.
Én igen!
(Ez egy válasz futatto üzenetére (2024. 10. 29. kedd 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Párral is elvezkednél?
(Ez egy válasz ricky88 üzenetére (2024. 10. 28. hétfő 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp16ker nolimit
Sziasztok!
Nagy csiklót szopnék, nyalnék. Diszkrét pàrt keresek.
Nagy csiklót szopnék, nyalnék. Diszkrét pàrt keresek.
Egy komoly domináns férfi nagy farokkal (20 cm) keres egy inteligens szubmisszív nőt vagy komoly cuckold párt Győr kornyekerol . ....
belevalo holgy vagy par nem mindennapi szexre?
Sexy nagymamàt keresek sexkapcsolatra hosszú távon.
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor