Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Amint lesz rá lehetőség mennék....
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (ma 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:57

Alkalmanként, kb. 1 - 3 havonta szoktam gangbang bulin részt venni, szervezni... :P
Van ebben tapasztalatom már több éves..
Ezekhez keresek férfiakat, szinte állandóan, mert szeretem a változatosságot, sokszor nem jön el aki ígéri, stb...
A swingereket nem szeretem, inkább a saját szervezést, ahová előre meghívott pasik jönnek, a saját szabályaim szerint...
Ezekhez keresek férfiakat, szinte állandóan, mert szeretem a változatosságot, sokszor nem jön el aki ígéri, stb...
A swingereket nem szeretem, inkább a saját szervezést, ahová előre meghívott pasik jönnek, a saját szabályaim szerint...

sziasztok spermas puncit nyalnek vannak e erre nyitott pátok itt akit szinten izgatna a dolog?
Szívesen ismerkednék sounding-ban jártas férfival, helyileg leginkább Veszprém-megyén belül!
Sziasztok! Felnőtt 18+os csoportos társasjáték estét szervezünk 04.26.-án szombaton este 19 órától Budapesten! Ha szívesen kipróbálnátok, gyertek el! Erotikus töltetű, laza jó hangulat garantált!
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk
Érdeklődj, érdeklődjetek, jelentkezzetek és gyertek el bátran!
Párok és hölgyek jelentkezését várjuk
Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.Esetleg ilyen kisebb baráti társaság is irhat. Figyelem melegetek tiltom!
Olyan vékony, kismellű (akár csak a mellbimbója van, deszka) lányt keresek, akit izgatna, ha egyszerre több pasival lenne! Nagyon tetszik, az ilyen alkatú nő! Megbecsülnélek, folyamatosan kényeztetnélek!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Én bármikor! Puszi
(Ez egy válasz SubMazoCsaj üzenetére (ma 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:57

Alkalmanként, kb. 1 - 3 havonta szoktam gangbang bulin részt venni, szervezni... :P

Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is szívesen csatlakoznék mindenki örömére !/…////////////
Párt keresek, akik mindketten a számba pisilnének, akár többször egymás után. Cserébe bármit megteszek nektek, amit és ahogy akarjátok. Akár a szabadban is.Tudok menni.Írjatok bátran, minden megoldás érdekel
Szexelni perverzkedni élvezkedni keresek
Sziasztok ! Én egy 55 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Senki?
Házi szexvidik és képek keszitesehez keresek minél bevallalosabb nőt.
Titkos extrém perverz bizar szexre keresek lehetőséget a hosszú hétvégén!
szep eestet spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok esetleg?
Üdv! Van itt olyan pár akiket izgatna egy húsvéti locsolás, arcra, testre élvezés formájában?
(Csak a félreértések elkerülése végett, a locsolást a páros, hölgy tagja kapja! Illetve nem zárkózom el a szóló hölgyek jelentkezésétől sem
)
(Csak a félreértések elkerülése végett, a locsolást a páros, hölgy tagja kapja! Illetve nem zárkózom el a szóló hölgyek jelentkezésétől sem