Perverz bi párt férfit keresek szegeden hellyel
Sziasztok!
Kultúràlt, diszkrét pasiként keresek nyugodt, jófej pàrt. Aktusotok előjàtékaként mindkettőtöket kényeztetném. Ha igénylitek utàna is. Vagy a fantàziàtok szerint sokmindent lehet.. helyem van.
Kultúràlt, diszkrét pasiként keresek nyugodt, jófej pàrt. Aktusotok előjàtékaként mindkettőtöket kényeztetném. Ha igénylitek utàna is. Vagy a fantàziàtok szerint sokmindent lehet.. helyem van.
Pisi sex iránt érdeklődőket keresek Miskolcon
Miskolci párt keresek akik együtt szopnának
Sopronban ismerkednék párral...akár hosszabb távra
Perverz,biszex fickó vagyok. Nagyon vékony,nagyon pici cicis lánnyal ismerkednék!A mellbimbódat szeretném hosszan kényeztetni.Imádni és élvezni akarom a mellbimbóidat,a puncidat,a vékonyka testedet!Boldoggá tennél. Mindenféle viszonzás nélkül.Cserébe szinte bármit megteszek neked.Bármit megtehetsz velem!Ha van párod,szívesen leszopom elötted,vagy veled együtt közösen.Alapból a cicid,a bimbód a célpont.Imádni fogom.Használj!Szolgállak!
Ismerkedjünk.
Csak Fehérvár.
Ismerkedjünk.
Csak Fehérvár.
Estét. Pesti,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál )kalandra. Akár párja előtt
Diszkrét, értelmiségi 40es pasi párokhoz csatlakozna, bi alapon. Üzenetben keressetek, ha ki szeretnétek próbálni valami érdekeset
Sziasztok. Szépvölgyin vagyok, párok előtt verném végén arcra élvezéssel............
Sziasztok.Budakeszi-Zsámbék-Dorog-Piliscsaba környékén hetero alapon ismerkednék,kalandoznék.Fiatal lányok-érett hölgyek,esetleg pár?
Sziasztok ! Én egy 54 éves budapesti perverz férfi vagyok és kimondottan perverz budapesti lánnyal ismerkednék. Akit érdekelné ez a dolog az írjon Nekem. Előre is köszönöm. Tibor
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére elsősorban Zala megyéből. Helyem van. Többit privátba
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Szia ! Ha gondolod, nálam használhatjuk a nejed!
Elsőre jó duzzatra vákumoznám a punciját. Írj, Budán van helyem! (Ez egy válasz futatto üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 04:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Elsőre jó duzzatra vákumoznám a punciját. Írj, Budán van helyem! (Ez egy válasz futatto üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 04:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Keresnék egy olyan izgalmas párt ahol azt találják izgatónak ha együtt leszopnának engem , ha ismerkedés után szimpatikusnak találnak . Én egy ápolt és diszkrét férfi vagyok. Jókedvű és általában vidám. Izgalmasnak találok egy ilyen helyzetet és szívesen kipróbálnám .
Szia a nejem sub imádja ha használjuk ismerkedjunk
(Ez egy válasz anarchon üzenetére (2024. 11. 24. vasárnap 01:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 24. vasárnap 01:50
Szub/mazo lányt vagy hölgy tagú párt keresek, nem egy alkalmas találkozóra. Saját lakásom és tapasztalatom is van. Masszírozni és masszíroztatni is szeretek.
Szép estét!
Szép estét!
Szub/mazo lányt vagy hölgy tagú párt keresek, nem egy alkalmas találkozóra. Saját lakásom és tapasztalatom is van. Masszírozni és masszíroztatni is szeretek.
Szép estét!
Szép estét!
Szegeden keresek perverz nőt , bi párt vagy férfit