Nem, de az időjárás kellően meghatározó részét képezi életünknek ahhoz, hogy "felhasználói szinten" tisztában legyen vele az ember.
(Ez egy válasz Whynotnow üzenetére (2023. 08. 25. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Meteorológus vagy?
(irónia nélkül kérdezem)
(irónia nélkül kérdezem)
Akkor most szedd össze magad, menj oda hozzájuk, aztán nyugodtan beszélgess velük, szerintem nem harapnak. Hévízen az a szokás, hogy mindenki beszélget mindenkivel...
(Ez egy válasz miki2022 üzenetére (2023. 08. 25. péntek 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 17:09
Sziasztok hévízi kifolyónál fehér Vitarás pár innét vannak ismerkednék velük párnapja elmentünk egymás mellett
Sziasztok! Szombaton és vasárnap is Berényben leszünk, szívesen ismerkednénk párokkal, pasikkal!
Köszönjük a motivációt a Balaton közepén. Hajrá Berény.
Sziasztok ! Fiatal srácot várunk hlnp hármas kalandra Dunakeszi -Vác vonalon ! Privit küldj
Sziasztok hévízi kifolyónál fehér Vitarás pár innét vannak ismerkednék velük párnapja elmentünk egymás mellett
Sziasztok!Vasárnap jön valaki Szikire?
Berény
Fonott hajú hölgy, pár zöld carlsberg hűtőtáskával itt van?
Sziasztok! Holnap 08.26 vagy vasárnap 08.27. Nyéken nudizna velünk pár? Mi 50 évesek vagyunk.
Berényben ismerkednék, estig itt vagyok.
Sziasztok kint vagyok Délegyházán lenne kedve valakinek ismerkedni?
Berényben ismerkednék, estig itt vagyok.
Mi nemsokára megyünk
(Ez egy válasz edipárka üzenetére (2023. 08. 25. péntek 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Valaki lesz Gárdony nudin 5 körül???
Sziasztok
Balatonberényben ismerkednék…
Moto
Balatonberényben ismerkednék…
Moto
Valaki lesz ma Gárdonyi nudin ???
Ma este lenéznénk Berénybe esti fürdőzésre. Pár esetleg akinek a sátrában megszáradhatnánk?
Azt nem tudják pontosan megmondani, 3 óra múlva milyen idő lesz... De ha van valami szuper időjárás előrejelzésed, átküldhetnéd a linket.
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 08. 25. péntek 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 12:33
Dehogy az utolsó!
Lesz még legalább 3 darab 25+ fokos és ebből legalább 1 db 30+ fokos szeptemberben is.
Ha meg valaki csak dugni menne ki, ahhoz 17-20 fok is bőven elég, azzal októberben is számolhatunk még
Lesz még legalább 3 darab 25+ fokos és ebből legalább 1 db 30+ fokos szeptemberben is.
Ha meg valaki csak dugni menne ki, ahhoz 17-20 fok is bőven elég, azzal októberben is számolhatunk még