Hétfő délután jön valaki nudizni a Bajai nudira?
Dunakeszin járt már valaki? Vannak már emberek?
Sziasztok! Nude walkozás? Pár lány? Bakancslistám! Jó lenne összehozni társasággal!
Sziasztok. Az M9 es duna hídhoz tervez valaki kilátogatni?
Sziasztok, dunakeszi naturista időtöltésre keresek partnereket.
Sziasztok
Vasárnap vagy hétfőn lesz valaki hévízi nudin?
Vasárnap vagy hétfőn lesz valaki hévízi nudin?
Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz nagytibi üzenetére (tegnap 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:57

Szia
Napos időben voltak 2-3 an, igaz vizről láttam csak. Szerintem, most már lesznek, ha melegszik az idő....
Napos időben voltak 2-3 an, igaz vizről láttam csak. Szerintem, most már lesznek, ha melegszik az idő....
Szia
Napos időben voltak 2-3 an, igaz vizről láttam csak. Szerintem, most már lesznek, ha melegszik az idő.... (Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 16. szerda 17:43
Napos időben voltak 2-3 an, igaz vizről láttam csak. Szerintem, most már lesznek, ha melegszik az idő.... (Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Harcsás nudi, Komárnó... Járt valaki mostanában, járnak már nudizni?
Szia Abdán volt kint valaki mostanában. Van élet?
Sziasztok! Algyői nudin volt kint valaki?
Nyéki tónál holnap délután ismerkednék.
Jó humorú, kedves, közvetlen de határozott, domináns férfi vagyok keresek nőket és persze párokat közös programokhoz és természetesen szexhez. Nyitott vagyok és kreatívabb szex terén, akár bizarrabb dolgokra. Szeretek nudizni. Írjatok bátran mindenkinek válaszolok. Nincs preferált korosztály.De szívesen csatlakoznék érettebb
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
egymást szerető és tisztelő párhoz is. Minden kornak megvan a maga szépsége.
Jövő héten megyek Kehidakustányba
jó lenne egy kaland
jó lenne egy kaland
Helló! Hol van az újpesti nudi. A szennyvíztelepnél, vagy leghátul bent az erőben az északi részen?
(Ez egy válasz Biguy8585 üzenetére (2025. 04. 16. szerda 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 16. szerda 15:17

Újpesti nudin elég sokan vannak (a szokásos szatír oregeken kivul) de napozni lehetetlen a millió bogár/szúnyog miatt
Sziasztok! Harcsás nudi, Komárnó... Járt valaki mostanában, járnak már nudizni?
Valaki, aki kiverné előttem a farkát reptérnel/M3 pihenoben? :P
Délegyháza? Valaki
Sziasztok! Van,aki járt már idén a Dunakeszi partszakaszon? Vannak már emberek?
köszi!

Újpesti nudin elég sokan vannak (a szokásos szatír oregeken kivul) de napozni lehetetlen a millió bogár/szúnyog miatt