Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni hogyan lehetséges úgy regisztrálni hogy 2020 éves valaki? Láttam már férfit és nőt is...
Szia! Kérjük ez ügyben vedd fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal (lap alja, E-mail menüpont). Kollégáink utána néznek
(Ez egy válasz da4ni üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 18:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 18:59
Sziasztok,
Én nagyon sokszor futok bele kamu profilba. Most utoljára egy hölggyel beszélgettem minden jól alakult és utána benyögte, hogy 50.000 Ft egy alkalom. Jelentettem, de még mindig elérhető itt. Ilyenkor mi a teendő?
Én nagyon sokszor futok bele kamu profilba. Most utoljára egy hölggyel beszélgettem minden jól alakult és utána benyögte, hogy 50.000 Ft egy alkalom. Jelentettem, de még mindig elérhető itt. Ilyenkor mi a teendő?
Nyílván mindent ki lehet játszani, de legalább így ki lehet szűrni azokat akiknek már alapból nem megfelelő az adatlapjuk. Sokszor már fényképről is ki lehet szűrni őket mert ugyan azokkal a képekkel hírdetnek. Szóval nem lenne rossz egy előszűrés, de addig is marad a bejelentgetés
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 18:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 06. csütörtök 18:36
Nem rossz az elgondolásod, de sajnos könnyen kijátszható. A kéretlen reklám céljára létrehozott profilok felhasználói ugyanis mindig a kiskapukat igyekeznek megkeresni.Így ellenük komolyabb intézkedésre lesz szükség, már dolgozunk a megoldáson
Sziasztok,
Nem rossz az elgondolásod, de sajnos könnyen kijátszható. A kéretlen reklám céljára létrehozott profilok felhasználói ugyanis mindig a kiskapukat igyekeznek megkeresni.Így ellenük komolyabb intézkedésre lesz szükség, már dolgozunk a megoldáson
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 06. csütörtök 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1335562)
2020. 02. 06. csütörtök 15:26
Esetleg megoldásként lehetne úgy csinálni, hogy regisztráció után addig nem lenne elérhető az oldal amíg az adminok nem nézik át a regisztrációt. Így azonnal ki lehetne szűrni az ilyen kamu regisztrációkat. Sok helyen működik ez a fajta megoldás.
Esetleg megoldásként lehetne úgy csinálni, hogy regisztráció után addig nem lenne elérhető az oldal amíg az adminok nem nézik át a regisztrációt. Így azonnal ki lehetne szűrni az ilyen kamu regisztrációkat. Sok helyen működik ez a fajta megoldás.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2020. 01. 20. hétfő 09:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 20. hétfő 09:04
Szia! Naponta többször ellenőrizzük és töröljük a kéretlen reklám küldés céljából történő regisztrációkat. Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont) akár ti is jelezhetitek, ha ilyet láttok, így még gyorsabban törlésre kerülhetnek az ilyen profilok
Szia! Naponta többször ellenőrizzük és töröljük a kéretlen reklám küldés céljából történő regisztrációkat. Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont) akár ti is jelezhetitek, ha ilyet láttok, így még gyorsabban törlésre kerülhetnek az ilyen profilok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 18. szombat 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1335562)
2020. 01. 18. szombat 20:29
Sziasztok. Nem lehet valamit kezdeni ezzel a myreal.fun-ról hirdető valakivel? Minden nap van kb 2-3 ilyen regisztráció és eléggé zavaró tud lenni. Köszönöm.
Sziasztok. Nem lehet valamit kezdeni ezzel a myreal.fun-ról hirdető valakivel? Minden nap van kb 2-3 ilyen regisztráció és eléggé zavaró tud lenni. Köszönöm.
Szia! Kérjük írj Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), segítenek, hogy megoldódjon
(Ez egy válasz szas35 üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 14:56
Szeretném kérdezni ,hogy lehetne e finomítani az egyébként szerintem rendben levő társkeresőn? Szóval a társkeresőn belül (Részletes keresés >Kit keressen fül > hiába választom (pipálom ki mondjuk hogy párok keressenek férfit) a találat listában nem sok minden változik olyan mintha ez az opció választás felesleges lenne .szóval nem szűri meg rendesen vegyesen bedob mindent . De lehet a hiba nálam van Üdv!
Szeretném kérdezni ,hogy lehetne e finomítani az egyébként szerintem rendben levő társkeresőn? Szóval a társkeresőn belül (Részletes keresés >Kit keressen fül > hiába választom (pipálom ki mondjuk hogy párok keressenek férfit) a találat listában nem sok minden változik olyan mintha ez az opció választás felesleges lenne .szóval nem szűri meg rendesen vegyesen bedob mindent . De lehet a hiba nálam van Üdv!
Szia! Köszönjük az észrevételt, megpróbáljuk jelezni a felhasználónak, hogy mértékletesen posztoljon. Mivel a Társkereső adatlapját minden felhasználó maga szerkesztheti szabadon, így bárki bármikor állíthat a státuszán. Sokan eleve hibásan töltik ki a lapjukat, ha ilyen profilt találtok, és bejelentitek Ügyfélszolgálatunkon (lap alja, Email menüpont), felhívjuk a felhasználó figyelmét, hogy korrigálja a beállításait.
(Ez egy válasz hotdogzero üzenetére (2019. 11. 05. kedd 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 11. 05. kedd 15:38
Ezzel a naponta 5x floodoló szombathelyi nőnek öltözött pasassal nem lehet kezdeni valamit? mindenki rosszul van már az állandó hirdetéseivel.
Valamint a társkeresőben miért hirdet egy csomó pasi PÁR-ként? kilistázom a nőket, úgy hogy pár tagja is lehet és egy csomó egyedülálló pasast dob ki.
Valamint a társkeresőben miért hirdet egy csomó pasi PÁR-ként? kilistázom a nőket, úgy hogy pár tagja is lehet és egy csomó egyedülálló pasast dob ki.
Ezzel a naponta 5x floodoló szombathelyi nőnek öltözött pasassal nem lehet kezdeni valamit? mindenki rosszul van már az állandó hirdetéseivel.
Semmi gond, legközelebb már tudni fogod
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 22. kedd 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4210122)
2019. 10. 22. kedd 16:47
Okés, köszönöm és elnézést kérek!
Okés, köszönöm és elnézést kérek!
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 10. 22. kedd 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 10. 22. kedd 08:51
Szia! A felhasználó időközben már törölte magát az oldalról. Azonban megkérjük, hogy a hasonló bejelentéseket Ügyfélszolgálatunkra küldjétek, ahol a kollégák kivizsgálják az ügyet. Másik felhasználó IP címét stb az oldalon nyilvánosan közzétenni tilos!
Szia! A felhasználó időközben már törölte magát az oldalról. Azonban megkérjük, hogy a hasonló bejelentéseket Ügyfélszolgálatunkra küldjétek, ahol a kollégák kivizsgálják az ügyet. Másik felhasználó IP címét stb az oldalon nyilvánosan közzétenni tilos!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 10. 21. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4210122)
2019. 10. 21. hétfő 21:09
Tiszteletem,
Ez a felhasználó kamu, valószínű férfi. Kélek tiltsátok ki az oldalról az IP címét!
(Mivel levágtuk, hogy kamu, ezért elutasítottuk, nehezen viselte...)
"Feladó: XXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Címzett: BerkiG09
Érkezett: 19-10-21 19:22
Tárgy: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Szia, te kis buzi!
Barátnőd sincs!
Verd a pár centis farkad anyukád képére!
Meg talállak az Email címed alapján.
Reszkess!!!"
"Ezen kívül még emailban fenyegetőzik is:
A fotód fent lesz mindenhol!
Reszkess!
Jujj! Meleg oldalakon van fent az arcképes hirdetésed? Sokan felismernek majd. Ügyes legyél."
Bár a kis hülye nem gondolja, hogy a párok elővigyázatosak és kapásból nem adják ki a magukat, pont az ilyen hülyék miatt.
Köszönettel: B.
Ez a felhasználó kamu, valószínű férfi. Kélek tiltsátok ki az oldalról az IP címét!
Szia, te kis buzi!
Barátnőd sincs!
Reszkess!!!"
Reszkess!
Jujj! Meleg oldalakon van fent az arcképes hirdetésed? Sokan felismernek majd. Ügyes legyél."
Bár a kis hülye nem gondolja, hogy a párok elővigyázatosak és kapásból nem adják ki a magukat, pont az ilyen hülyék miatt.
Tiszteletem,
Szia, te kis buzi!
Barátnőd sincs!
Reszkess!!!"
Reszkess!
Szia, te kis buzi!
Barátnőd sincs!
Reszkess!!!"
Reszkess!
Szia! Kérjük add meg a felhasználó nevét, akitől ezt az üzenetet kaptad
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 06. kedd 06:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4166182)
2019. 08. 06. kedd 06:39
Jó reggelt tegnap ezt kaptam :
Továbbított levél:
-------------------------------------------------
[Carol64] Sziasztok!
Ha hetero partnereket kerestek, akkor nem kell tovább nézelődni.
Nálunk nagyon sok lány és pasi keresi a hozzátok hasonló embereket.
Találjatok egymásra! - XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva
Továbbított levél:
[Carol64] Sziasztok!
Jó reggelt tegnap ezt kaptam :
Továbbított levél:
[Carol64] Sziasztok!
Továbbított levél:
[Carol64] Sziasztok!
Köszi, nézzük!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 05. hétfő 06:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4160412)
2019. 08. 05. hétfő 06:43
Friss bejegyzés és reklám. kittybabys Szia! wink Szex chat >> www.sexmeet.info
Friss bejegyzés és reklám. kittybabys Szia! wink Szex chat >> www.sexmeet.info