sziasztok.
27 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz.
27 éves srácként szeretnék kialakítani egy diszkrét, bizalmi , kapcsolatot, így házi barátként szívesen csatlakoznék párhoz.
Sziasztok!
Békéscsabai párokhoz csatlakoznék..
Békéscsabai párokhoz csatlakoznék..
POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Nagy szemérem ajkakkal rendelkező hölgyet vagy párt keresek ahol a hölgy ilyen extrém puncival rendelkezik.
Sziasztok,
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok !!! /// csak a közelből keresek !!!!!!
Sziasztok
Egy házaspár vagyunk és keresünk pasit hazibarátnak Gyomaendrőd környékéről
Egy házaspár vagyunk és keresünk pasit hazibarátnak Gyomaendrőd környékéről
Sziasztok.
Én egy 34 éves nyitott Pasi vagyok.
Nőt,vagy párt keresek aki előtt skypon mutathatom magam.
Bármit szívesen megteszek amit csak szeretnétek.
Lehet perverz dolog is,mindenre nyitott vagyok.
Ha felkeltettem valakinek,valakiknek az érdeklődését írjon itt privátba és megbeszélünk mindent.
Szép estét
Én egy 34 éves nyitott Pasi vagyok.
Nőt,vagy párt keresek aki előtt skypon mutathatom magam.
Bármit szívesen megteszek amit csak szeretnétek.
Lehet perverz dolog is,mindenre nyitott vagyok.
Ha felkeltettem valakinek,valakiknek az érdeklődését írjon itt privátba és megbeszélünk mindent.
Szép estét
Sziasztok, párral barátkoznék...
Pár házibarátja lennék leginkább Pest és környező megyékből.
Van már tapasztalatom többes terén, nem lenne újdonság!
Van már tapasztalatom többes terén, nem lenne újdonság!
Zemplénben lennék pár házibarátja
POTENS 196cm NYÍREGYHÁZI pasi keres Nőt , Párt
Hely van
Hely van
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Pár házibarátja lennék
Sziasztok!
33 évs szingliként házibaratként, szeretőként jelentkeznék
Magamra és környezetemre igényes vagyok.
Békásmegyeriek előnyben
33 évs szingliként házibaratként, szeretőként jelentkeznék
Magamra és környezetemre igényes vagyok.
Békásmegyeriek előnyben
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Miskolci pár házibarátja lennék. 40 es jó kiállású pasi vagyok.
Sziasztok,
Sziaztok! Párt,hölgyet keresek..játszunk