Budapesten keresek heteró alapon !
Ha pont egy nagy és kemény cerka hiányzik , akkor keress bizalommal !
Ha pont egy nagy és kemény cerka hiányzik , akkor keress bizalommal !
Sziasztok,
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
Sziasztok párral ismerkednék határozott, intelligens , magáradó 35 éves Győri srác vagyok.
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan !!!
Komoly határozott , szenvedélyes párok levelét várom , akik szeretik a creampies, cuckold szexet ha magatokra ismertetek írjatok, de csak komolyan !!!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! Hosszabb távra keresünk heteró srácot egy 3-as kapcsolat kialakítása érdekében (30-50 év közötti Borsod vagy Szabolcs megyei) aki hellyel rendelkezik és van némi tapasztalata a 3-as szex terén. Fogadni jelenleg nem tudunk és hétvége esti találkozás a megfelelő számunkra.
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Szia szivesen benne lenék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 16:38
Törölt felhasználó (4685313)

Szívesen venném videóra ahogy egy idegen farok jár a barátnőmminden lyukába

Törölt felhasználó (4674426)

Szép estét. Bp pasiként párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Ma ,holnap, holnap után és akár nálam is meg oldható és olajos masszázs is
Én még akár másra is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 21:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 21:17

Törölt felhasználó (4319962)

Sziasztok !
Házi barát lennék idősebb hölgynél, sok, sok nyalásra.
Sziasztok !
Sziasztok!
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 v 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, határozott, potens, és lehetőleg 180 felett, maximum 35 éves korig
Kisgyermekes párként keresnénk cuckoldra (férj nézné) 1 v 2 domináns ffi-t, akik jól kihasználnák a feleséget.
Legyél férfias, határozott, potens, és lehetőleg 180 felett, maximum 35 éves korig
Sziasztok.Normális és Igényes Párral ismerkednék hosszú távra!! Előre köszönöm ha írsz!
Pesten párhoz beszállnék.irjatok
Szép estét. Bp pasiként párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Ma ,holnap, holnap után és akár nálam is meg oldható és olajos masszázs is
Ha az én farkamnak adod a barátnőd lyukait, a kezedbe adom a profi kamerámat a videózáshoz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 16:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 16:38
Törölt felhasználó (4685313)

Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Hosszútávra keresünk fiút aki hetero, normál vagy sportos testalakú, nem túl szőrös, nem dohányzik, 40 éves vagy alatti és ne lakjon távol (kb 80 km). Jó lenne ha hellyel rendelkezne, ha nem akkor megoldjuk.
Nyíregyházán kedves párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.