sziasztok...
Kedves párhoz csatlakoznék a közeljövőben
Kedves párhoz csatlakoznék a közeljövőben
Kecskemét-Dunaföldvár. Házibarát szerep vonz. Bisex vagyok! privát keress
Sziasztok!
Az adatlapunkban írt elvárásoknak is megfelelő fiúval,férfivel ismerkednénk.
Az adatlapunkban írt elvárásoknak is megfelelő fiúval,férfivel ismerkednénk.
Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
sziasztok!
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Hellyel rendelkező kisfarkú Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! 20/5 borotvált intim!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Budapesti 60-as ápolt nem független pasi,elszegődne házi barátnak hölgy örömére,van bent képem.
Yoni intim masszázsra, kellemes ellazulásra vágyó Lányt Hölgyet, Párt , keresek, tanult masszőr vagyok.
Csatlakoznék párhoz is!
Csatlakoznék párhoz is!
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
...kisebb méret nem hátrány!
Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
Sziasztok irtam privit.
(Ez egy válasz párban60 üzenetére (2020. 07. 13. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 13. hétfő 10:35
Sziasztok!
Házibarátot keresünk ,olyat aki utazni is tud valamint nem délelőtti műszakra,délelőtt mi dolgozunk.
Házibarátot keresünk ,olyat aki utazni is tud valamint nem délelőtti műszakra,délelőtt mi dolgozunk.
Sziasztok, irtam
(Ez egy válasz rob1 üzenetére (2020. 07. 13. hétfő 23:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 13. hétfő 23:37
Köszönjük, hogy veszitek a fáradtságot és elolvassátok az adatlapunkat. 40-es évei közepén járó párként keresünk egy másik párt vagy srácot akinek lenne kedve velünk ismerkedni. Szeretünk szaunázni Magyarhertelenden vagy napozni a Berényi zöld pázsiton. Ha valakinek lenne kedve velünk tartani keressen minket. Benne lennénk egy Balatoni bringázásban is és nem zárkóznánk el egy csinos hölgy társaságától sem. A héten csütörtöktől négy napon keresztül a Balaton körül tekerünk. Esetleg ha valakinek vagy valakiknek lenne kedve meginni velünk egy kávét vagy egy pohár bort és útba is esünk egymásnak annak a megkeresését szívesen vesszük.
Köszönjük, hogy veszitek a fáradtságot és elolvassátok az adatlapunkat. 40-es évei közepén járó párként keresünk egy másik párt vagy srácot akinek lenne kedve velünk ismerkedni. Szeretünk szaunázni Magyarhertelenden vagy napozni a Berényi zöld pázsiton. Ha valakinek lenne kedve velünk tartani keressen minket. Benne lennénk egy Balatoni bringázásban is és nem zárkóznánk el egy csinos hölgy társaságától sem. A héten csütörtöktől négy napon keresztül a Balaton körül tekerünk. Esetleg ha valakinek vagy valakiknek lenne kedve meginni velünk egy kávét vagy egy pohár bort és útba is esünk egymásnak annak a megkeresését szívesen vesszük.
Sziasztok
Kedves pár állandó házibarátja lennék minden jóra )))) A hangsúly az állandón van!
40es extrapotens 190/90 19/6 pasi vagyok
Kedves pár állandó házibarátja lennék minden jóra )))) A hangsúly az állandón van!
40es extrapotens 190/90 19/6 pasi vagyok
sportos pasiként pár házibarátja lennék
Sziasztok lányokkal pártokkal ismerkednnék Miskolc Barcika Ózd környékén
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távra is, komoly, határozott pár levelét várom köszönöm !