Én szívesen lennék házibarát. Veszprémben élek
(Ez egy válasz coco chanel üzenetére (2019. 12. 06. péntek 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Budapesten , csak nő házi barátja lennék a23cm kis barátommal
Üresedés miatt kiadó házibaráti --állás--feleség dupla örömére .
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 07. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4198012)
2019. 12. 07. szombat 20:05
Sziasztok házibarátot keresünk pest megyében.
Sziasztok. Dél Alföldi régióban én is szívesen lennék pár hàzibaràtja . Lenne itt egy normális tényleg komolyan keresgélő pár?
Házaspárral ismerkednék Jászságban és környékén.
Szia, beszéljünk privin
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 07. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4198012)
2019. 12. 07. szombat 20:05
Várom hogy jelentkezzenek....
Sziasztok! Akár már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Infók, képek, videó az adatlapon, hely is akad a VII. kerületben, privátban elérsz! Szép napot!
Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő / egyelőre december 20- Január 5. Között !!!// 18-60 év között ha lehet !! Inkább Fejér Megye / Duna mellett smile / Minden jóban benne vagyok !!! Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci ..... a többi jöhet wink Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal wink Üdv M./
40 éves sportos hazibarát lenne.....privi..
Milyen bi pasit kerestek? Aktív/passzív vagy uni?
(Ez egy válasz Gregoryandhiscat üzenetére (2019. 12. 06. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 06. péntek 22:24
Sziasztok! Holnap este mégsem ér rá a partnerünk. Ezért holnap estére keresnénk bi pasit vagy párt 35 alatt. Helyünk van Pesten.
Fiatal srác házibarát lenne Szombathely és környékén.
Kecskeméti párt keresek
Sziasztok! Holnap este mégsem ér rá a partnerünk. Ezért holnap estére keresnénk bi pasit vagy párt 35 alatt. Helyünk van Pesten.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok enyhén aktiv bi vagyok házibarát lenék heves pest nográd megyékben!!
Sziasztok Zoli vagyok házi barát lennék.....
Privi.
Privi.
Sziasztok!
Ismerkednék.....
Activ@gmail.hu
Ismerkednék.....
Activ@gmail.hu