Hali.Ismerkednék Párral és Hölggyel normális és igényes kereteken belül. Házi barát is lennék!!
Csatlakoznék hozzátok
(Ez egy válasz párban60 üzenetére (2019. 12. 02. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Keresünk.
Pestmegyei pár,aki házibarátot keres?
sziasztok! 34éves pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van!

Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, nem lenne gond ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony.
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, nem lenne gond ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony.
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.

Törölt felhasználó (3147212)

Jó reggelt kívánok mindenkinek ❤️

Szívesen jelentkeznék, sajnos a feltételeknek nem felelek meg! :(
(Ez egy válasz nyíregyí pár üzenetére (2019. 12. 01. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
14 kerület, házibarátnak tarsulnék ......
Kecskeméten házibarát lennék
Szombathely és környékén lennék házibarát, bi alapon.
Keresünk pasít nem egy alkalomra
Sziasztok. Többes szexben tapasztalattal rendelkező férfikènt , szívesen ismerkednèk párral , sok szabadidővel és búvóhellyel rendelkezem.
Köszönöm István
Köszönöm István
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok
Sziasztok.Szipatikus pároknak házibarátja lennèk.Imádom a szex sok formáját.Szeretem a szexjátèkokat,ès a jó szexcsatákat.Igènyes,sportos pasi vagyok,szèp szerszámmal.Elsősorban Èszakkeleti règióból.Írjatok,ès szerezzünk egymásnak örömöket.
Sziasztok, szép estét. BP is pasiként kedves pár barátja lennék. Alkalmazkodó típus vagyok, ez a szexbe is. Szóval szívesen vagyok akár kis kellemes játékokban partner ami mindenkinek izgalmat okoz. Privátba írj.
Sziasztok házibarát lennék egy normális párnál/ férfi -nő / egyelőre december 20- Jan 5. Között !!!// 20-55 év között ha lehet !! Inkább Fejér Megye / Duna mellett
/ Minden jóban benne vagyok !!! Féltékenység kizárva !!! Anyagiak kizárva !!! Egyedülálló vagyok és diszkrét !!! Szexet keresek nem kapcsolatot ...nincs csók , smaci a többi jöhet
Ha érdekel akkor csak privátban vagyok hajlandó társalogni / legyen kitöltött adatlapod is !!!! Jelige “ Hosszútávú “ barátság extrákkal
Üdv M.

Miskolci max 35 ig Házibarátot keresünk hószútávra ápolt jó mérettel szörtelent írj privit többi infot priviben.