Keszthely,Hévíz tersegeben nyaralo hölgyek párok házi barátja lennék,...- érezzük jól magunkat...!
Sziasztok! Házibarát "állást" keresnék..
Sziasztok! Szigetszentmiklós és környékén bi párral ismerkednék ! Hosszútávú kapcsolat reményében!
Győr és környékén szívesen kényeztetnék Hölgyeket.
Baranyában hazibarat lennek
Sziasztok!
Szívesen állok a hétvégén 40-55 közötti házaspár rendelkezésére. Infók illetve fotóim az adatlapomon.
Köszönöm
Szívesen állok a hétvégén 40-55 közötti házaspár rendelkezésére. Infók illetve fotóim az adatlapomon.
Köszönöm
Jeresünk házibarátott csak normálisak írjanak szimpátia kell
Miskolci borotvált 25-töl 40 ig álandó házibarátot keresünk hetero alapon írj privit arcos kép imailban.
Sziasztok. 39 éves férfi vagyok,ma estére keresek hölgyet vagy párt Veszprém és környékéről
Sport pasi dunaújvárosi rejtekhelyén hölgyet párt fogadna ma este-éjszaka
Ma estére hetero potens pasi kerestetik aki eljönne baranyaba vagy helybéli
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Rengeteg êdes sperma és borotvált 17,8 cm fasz vár hogy házibarát legyen..privi,..
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Sziasztok Zoli vagyok párt keresek privi...
Ma este pasit keresünk szegeden hetero alapon kép kelleni fog!
Idősebb párral barátkoznék.
Sziasztok hazibarát lenék heves megyében normális parnál diszkrécio higénia adot és elvárt .vanak fent fotoim
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Figyelmes,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk,kizárólag hetero alapon a hölgytag örömére.
Husis csajszi keresek, akár párok is szóba jöhetnek hetero alapon! Vas, Zala, Gy-M-S megyében. Írj privát!