Csak Ma!!
Budaőrs IKEA mellett Autós szex?
Csak hölgyeket, valamint párokat keresek!
Budaőrs IKEA mellett Autós szex?
Csak hölgyeket, valamint párokat keresek!
sziasztok!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Házibarátot keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
Sziasztok szivesen csatlakoznek hozatok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 13. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4435302)
2020. 12. 13. vasárnap 06:49
Fiatal pár vagyunk. HEVESMEGYÉBŐL keresünk házibarátot! Ne legyél mackó! Pénisz max 17cm nagyobb ne legyen! (felállva!) Életkor 28-42-közzött legyen. Víbered legyen azon ismerkedünk!!!
Sziasztok. Hölgy vagy párt házibarátja lennék Veszprém és környékéről, hosszabb távra.
Most komolyan te kezdesz el méltatlankodni? Egyértelműen megírták,hogy honnan keresnek partnert,te pedig nem Heves megyei vagy. Ha ennyire nem tudsz értelmezni egy konkrét feltételt,akkor ne is csodálkozz ha madárnak néznek. Pedig egyébként összeillenétek,mindegyikőtöknek komoly nehézséget jelentenek a magyar nyelv rejtelmei.
(Ez egy válasz páratlanpárospest üzenetére (2020. 12. 13. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 13. vasárnap 17:39
Köszönöm a vÍberes írást pedig meg adtam a számom komolytalanok ..
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Köszönöm a vÍberes írást pedig meg adtam a számom komolytalanok ..
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 13. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4435302)
2020. 12. 13. vasárnap 06:49
Fiatal pár vagyunk. HEVESMEGYÉBŐL keresünk házibarátot! Ne legyél mackó! Pénisz max 17cm nagyobb ne legyen! (felállva!) Életkor 28-42-közzött legyen. Víbered legyen azon ismerkedünk!!!
Gy-S-M megyében házibarát lennék
Sziasztok. Szabolcs megyében párhoz csatlakoznék.
Nővel v. párral ismerkednék akivel élvezzük az életet együtt hosszútávon...35 éves egyedülálló, egyedül élő, sportos srác vagyok, adatlapomon képeket is látsz rólam.
13 ker környékén heteró vagy bi fiu aki kipróbálná sráccal az orált? Van helyem - szopnék :P
Sziasztok! Kedve igényes hölggyel párral ismerkednék htávra! Hely ok!
Bi férfitagú párral ismerkednék
párokkal egy mackós negyvenes Pest környékén !
Sziasztok.
Fiatal, igenyes, ertelmes, sportos pasikent keresek egy olyan part aki szivesen ismerkedne fiatal pasival.
Lehetoleg vas, gyormosonsopron es zala megyebol!
Fiatal, igenyes, ertelmes, sportos pasikent keresek egy olyan part aki szivesen ismerkedne fiatal pasival.
Lehetoleg vas, gyormosonsopron es zala megyebol!
Szép estét kívánok mindenkinek! Házi barát lennék!! 37 éves vagyok 175cm magas 75 80 kiló szőrtelen 19 /6 intim méretel!! Bács-Kiskun megyei vagyok de utazni is tudok!!
Sziasztok Zoli vagyok párt keresek..
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !