Nővel v. párral ismerkednék akivel élvezzük az életet együtt hosszútávon...35 éves egyedülálló, egyedül élő, sportos srác vagyok, adatlapomon képeket is látsz rólam.

13 ker környékén heteró vagy bi fiu aki kipróbálná sráccal az orált? Van helyem - szopnék :P
Sziasztok! Kedve igényes hölggyel párral ismerkednék htávra! Hely ok!
Bi férfitagú párral ismerkednék
Fiatal pár vagyunk. HEVESMEGYÉBŐL keresünk házibarátot! Ne legyél mackó! Pénisz max 17cm nagyobb ne legyen! (felállva!) Életkor 28-42-közzött legyen. Víbered legyen azon ismerkedünk!!!
párokkal egy mackós negyvenes Pest környékén !
Sziasztok.
Fiatal, igenyes, ertelmes, sportos pasikent keresek egy olyan part aki szivesen ismerkedne fiatal pasival.
Lehetoleg vas, gyormosonsopron es zala megyebol!
Fiatal, igenyes, ertelmes, sportos pasikent keresek egy olyan part aki szivesen ismerkedne fiatal pasival.
Lehetoleg vas, gyormosonsopron es zala megyebol!
Szép estét kívánok mindenkinek! Házi barát lennék!! 37 éves vagyok 175cm magas 75 80 kiló szőrtelen 19 /6 intim méretel!! Bács-Kiskun megyei vagyok de utazni is tudok!!
Sziasztok Zoli vagyok párt keresek..
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !

Szép napot !
Megbízható, kellemes pàr hàzibaràtja lennék...
Megbízható, kellemes pàr hàzibaràtja lennék...
Sziasztok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 11. péntek 15:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 11. péntek 15:45
Törölt felhasználó (4419192)

Sziasztok az adatlapunkon leírtak szeribt megbízható normális házibarátot kereesünk
Sziasztok
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2020. 12. 11. péntek 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.

sziasztok,éjjel otthonunkban fogadunk ápolt,kulturált úriembert. Budapestiek előnyben. részletekért privátban keressetek. bizalommal
A kíváncsi hetero, mindig jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 10. csütörtök 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 10. csütörtök 14:09

Törölt felhasználó (1024902)

Hetero vagy Bisex párokhoz csatlakoznék.
Kiváncsi hetero pasi vagyok.
Kiváncsi hetero pasi vagyok.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj.
Macis alkatú házibarát kerestetik.