Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Hétfő délelőttre molett érett párt hölgyet nagyit keresek kukkolásra minden jóra Zala megyéből. 34 éves diszkrét kedves srác vagyok. spiki19870130@gmail.com
Házibarátnak jelentkezem .Kukkolnék párt szex közben vagy ha szeretnétek a férjjel közösen szopatnám kefélném a feleséget.Fazonra nyírt nem nagy de vastag mindig teli faszommal. Írjatok
Sziasztok. Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék, lehetőleg hosszabb távon
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól kezdve, utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig. Privát üzenetet írj!
Sziasztok! Házaspár tartós házibarátja lennék hosszú távon, a feleség örömére , akár közös programokkal!
Sziasztok.Bi férfi tagú párt keresek.Nem volt még ilyen kapcsolatom,de nagyon izgat.Szabolcs megye és környékén.
Ma délután nagyfarkú srác hölgyet keres Szombathely és Zalaegerszeg környékén! Írj privát üzenetben!
Szegedi pár házibarátja lennék
Szegedi pár házibarátja lennék
Sziasztok.Szabolcs megyei párt keresek.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Nyíregyházán idősebb párt keresek.Ápolt vékony fiúka vagyok.
Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja
Sziaszok 2.3 negyven éves pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére hetero alapon. A férj vagy barát nézheti vagy beszál ez az ö döntése.. Fogadni és utazni is tudunk. Lehetőleg pest megyében. Lényeg hogy mindenki jol érezze magát. Irj privit
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok!
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, de az igényekhez igazodva akár mobil is vagyok.
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, de az igényekhez igazodva akár mobil is vagyok.
Sziasztok.
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,
Párként fiatal heteró férfit keresünk.
(maximum 34 éves korig. nem dohányzót, nem túlsúllyost.) csak
pest megyéből
Aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz .
Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet.
Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk.
Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, további részletek az adatlapon,