Sziasztok!
A házibarát keresésre szeretnék reagálni, hogy ha szeretnétek egy nyitott és kezdeményező partnert megismerni!
Így boldogan és büszkén az elfogadás , bizalmat a személyem felé megtiszteltetés volna ha lehetnék én!
Ha van kérdésed várom!
Sziasztok: Én . (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
A házibarát keresésre szeretnék reagálni, hogy ha szeretnétek egy nyitott és kezdeményező partnert megismerni!
Így boldogan és büszkén az elfogadás , bizalmat a személyem felé megtiszteltetés volna ha lehetnék én!
Ha van kérdésed várom!
Sziasztok: Én . (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 07. kedd 06:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4580032)
2021. 12. 07. kedd 06:06
Kedves Mindenki! Jó reggelt!
A fent említett pozíció még betöltetlen.
Jó kávézást ebben a korai órában!
A fent említett pozíció még betöltetlen.
Jó kávézást ebben a korai órában!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent megtudunk beszélni.
Keresünk aktív bi fiatal (max 25) vékony/sportos srácot méretesebb (min18) szerszámmal . Helyünk megoldható a 17kerben.
Keresünk aktív bi fiatal (max 25) vékony/sportos srácot méretesebb (min18) szerszámmal . Helyünk megoldható a 17kerben.
ma estere keresunk fiut harmadiknak vagy párt Bajan ha erdekel irj rank akár hosszú távon
Keresünk olyan férfit aki udvarolni is tud a feleségnek.
Nagyon fontos a kémia, mert nálunk csak úgy müködik a dolog.
Ápolt igényes, középkorú hellyel rendelkezőt keresünk, hosszabb távon.
Ha magadra ismersz írj.
Nagyon fontos a kémia, mert nálunk csak úgy müködik a dolog.
Ápolt igényes, középkorú hellyel rendelkezőt keresünk, hosszabb távon.
Ha magadra ismersz írj.
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Sziaszto.k Budapest és környékén házaspár házibarája lennék .
Kellemes kikapcsolodáshoz házibaratot keresünk a közeljovőben
Sziasztok . Házibarát lennék.....
Szivesen lennék biszex párnak házibarátja! Helyem van, tudok fogadni is!
Házibarát lennék 42 évesen sportosan Pest megye .privi
Budapest és környékén párral ismerkednèk!!!
Hazibaratot keresünk hosszú távon. Baja vagy környékéről. Irj levelet ha erdekel
Sziasztok nagy intimmel rendelkező fiut keresunk hazibaratnak a felesegem örömére!
Baráti szexkapcsolatot keresek, hölgyel, párral barátkoznék.
Sziasztok lányt párt keresünk hazibaratnak lányos játékokra
Sziasztok!Gyöngyös és Hatvan között,diszkréten pár házibarátja lennék lehetőleg hosszú távon(70 korig,alkat nem fontos,de szeretem a telt,bbw,molett nőket)
Vastag méretű 30 év feletti nemdohányzó, hetero férfit keresünk holnap ( szerda ) este 20 órára. Helyünk van a 11. kerületben. Csak privát üzenetet várunk !
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 13. hétfő 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4653341)
2021. 12. 13. hétfő 17:28
Sziasztok. Ma ,párok?. Szivesen kényeztetnék kedves pár feleségét. Olajos masszázs is és minden finomságok.
Sziasztok.Győri idősebb házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.