Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk pasival ha lehet. Lehetőleg csak fotóval! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem ??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok.
Hölgyet keresek, orálisan többszörösen kényeztetném.
Házi barátja is lennék !
Hölgyet keresek, orálisan többszörösen kényeztetném.
Házi barátja is lennék !
Hali
Merre keresi a fiú barátot?
Remélem erre
(Ez egy válasz Sziszi78 üzenetére (2022. 10. 29. szombat 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Merre keresi a fiú barátot?
Remélem erre

Sziasztok!
Ma estére keresek Budapesten és környékén olyan párt, akiket kukkolhatnék szex közben vagy csatlakozhatnék hozzájuk!
Írjatok bátran! Utazni tudok, helyem van!
Ma estére keresek Budapesten és környékén olyan párt, akiket kukkolhatnék szex közben vagy csatlakozhatnék hozzájuk!
Írjatok bátran! Utazni tudok, helyem van!
Extrém túlsúlyos,esetleg mozgásában is kolátozott hölgy házibarátja lennék. Szívesen segítek is,amiben szükséges.
Kecskemét keresek.
Igényes pàr fiú barátot keres a hölgy örömére..
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
150/45/23 csinos baratnomnel keresunk kizarolag izmos teljesen szortelen nagymeretu igenyes pasit rendszeres HAZIBARAT szerepre. Hely van
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Nyiregyhazan.
Fotos adatlap, bemutatkozo uzenet, viber elerhetoseggel.
Marcali környékén bi pár akihez mehetne bi pasi?
Sziasztok! Biszex pasiként házibarátoznék mindenki örömére Kom-Egom megyéből elsősorban, de utazni is tudok ha érdemes
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni nyelvvel akár !!/// olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra !!! Mindenevő vagyok !!/// csak a közelből keresek !!!!!! Diszkrét vagyok !!!
Házibarát szerepet töltenék be ha itt a közelembe
lenne rá igény. A kor nem számít, csak a minőség.
A minőség abba rejlik hogy kölcsönös élvezet legyen.
Én megadom amire egy hölgy lány vágyik.
Figyelmesség, bizalom, őszinteség, ami a szivem én az a számon.
Van egy mondás, “Aki nem mer, nem nyer.”
Merj írni, nyersz engem, tele élvezetekkel.
Ne habozz, írj, jelentkezz.
lenne rá igény. A kor nem számít, csak a minőség.
A minőség abba rejlik hogy kölcsönös élvezet legyen.
Én megadom amire egy hölgy lány vágyik.
Figyelmesség, bizalom, őszinteség, ami a szivem én az a számon.
Van egy mondás, “Aki nem mer, nem nyer.”
Merj írni, nyersz engem, tele élvezetekkel.
Ne habozz, írj, jelentkezz.
Sziasztok! Egy kedves, normàlis pàrhoz csatlakoznék ma este egy kis kikapcsolódàsra! Utazni tudok, de szívesen fogadok is!
Veszprém megyei pár vagyunk, fiút keresünk hármashoz.....
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz .köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek.
Extrém túlsúlyos hölgy házibarátja lennék. Olyan is érdekel,aki nehezen mozdul ki a súlya miatt,esetleg segítségre szorul. Írj bátran!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6