sziasztok.keresetek privátba
(Ez egy válasz Pompadur696 üzenetére (2024. 10. 16. szerda 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 16. szerda 07:31

Sziasztok.
Hellyel rendelkező vastag farkú biszex, vagy heteroflexibilis férfit keresünk hosszútávra.
Privátban a megkeresést.
Üdv: Isti, Ancsa
Hellyel rendelkező vastag farkú biszex, vagy heteroflexibilis férfit keresünk hosszútávra.
Privátban a megkeresést.
Bi uni házibarátja lennék egy kedves párnak Dél-Pest környékén.
Sziasztok!3asban tapasztalt,ápolt,egészséges,kitartó,jó méretű pasi vagyok!Hosszú távra keresnék párt!Hetero alapon!Fogadni és utazni is tudok (ésszerű távolságon belül!)Nekem a hölgy élvezete az első!Akár Cuckold kapcsolat is szóba jöhet!

Sziasztok.
Privátban a megkeresést.
Privátban a megkeresést.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Feloldod a tiltást?
(Ez egy válasz Kilrroog üzenetére (2024. 09. 14. szombat 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 14. szombat 11:42

Sziasztok. Idősebb Párnak lennék házibarátja!! Kedves,normális és igényes vagyok..
Esztergom -Szentendre vonalon keresek egy kedves szexy párt hosszútávra!
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Diszkrét megbízható férfi vagyok!
Írj üzenetet
Igényes intelligens magas pasi PÁRT keres Nyiregyházán.
Kizárólag heteró alapon
Kizárólag heteró alapon
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es bi férfi.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol, akiknél az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Budapesti 60-as ápolt pasi,házi barátnak szegődne.
Párt keresek közös időtöltésre és új élmények szerzésére (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni a távolság nekem nem probléma. Részletek privátban.
Jo reggelt.
Ma délelött fogadnék párt / hölgyet az élvezet reményében, minden jóra.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi az adatlapom akkor jelentkezz levélben, és élvezzük is egymás társaságát.
Ma délelött fogadnék párt / hölgyet az élvezet reményében, minden jóra.

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpi az adatlapom akkor jelentkezz levélben, és élvezzük is egymás társaságát.

Idős magányos telt duci hölgyet vagy párt keresek ahol a mama szereti a kényeztetést de a papa már nem teszi meg
szia.szivessen csatlakoznák!keres privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 10. 14. hétfő 15:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 14. hétfő 15:32
Törölt felhasználó (4732801)

Sziasztok mai napra keresünk pasit aki beszállna
Természetesen ha jó lessz a szex akkor rendszeresen talizunk. Szolnok megye ( Jászság)
Természetesen ha jó lessz a szex akkor rendszeresen talizunk. Szolnok megye ( Jászság)
Sziasztok mai napra keresünk pasit aki beszállna
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is