Régen hallottam a XIII. kerületben a Glory Hole-ról... Mi van azzal a hellyel? Bezárt?
Ott pl ingyenes volt pároknak.
Ott pl ingyenes volt pároknak.
Én voltam csütörtökön, egy ezres volt a belépő. Nem hiszem, hogy ez gond lehet.
Viszont szerintem nem volt most jó... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 04. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 04. csütörtök 18:57
Viszont szerintem nem volt most jó... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 08. 04. csütörtök 18:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Mi jövő 7-en szeretnénk lemenni a Dob utcai moziba, de múltkor pofára estünk, mert egy fillér nélkül mentünk oda, minden zsebünkben óvszer volt, erre a srác közölte, hogy 5000.,- Ft.
Ráadásul ő is tudta, hogy rosszul jelent meg hirdetésük egy csomó helyen.
Mikor kell ott fizetni? Volt ott valaki mostanában?
Mi jövő 7-en szeretnénk lemenni a Dob utcai moziba, de múltkor pofára estünk, mert egy fillér nélkül mentünk oda, minden zsebünkben óvszer volt, erre a srác közölte, hogy 5000.,- Ft.
Ma este jön vki Dob utcába? kivel lehet számolni?
Szia!
Csütörtökönként szokott nagyobb páros buli lenni. Ilyenkor hölgyeknek ingyenes
Csütörtökönként szokott nagyobb páros buli lenni. Ilyenkor hölgyeknek ingyenes
Sziasztok.Én a minap voltam de most a Károly krt-ban.Egyszerű nincs mozi csak kabinok vannak.Melegeknek van glory hole kabin is.Nő persze nem volt csak egy nagyon igéző eladónő de hát ő tabu sajnos
Még a dob utcai van hátra ott még nem jártam de a többiről infót tudok mondani privátban ha valaki gondolja!
Mellesleg egyikben sem sikerült kapcsolat nővel sajnos de a múltkor a király utcaiban a mellettem levő kabinban volt egy pár aki figyelemre méltóan szexelt,kopogtam is naívan de nem volt reakció!
![smile](images/smilies/smile.gif)
Még a dob utcai van hátra ott még nem jártam de a többiről infót tudok mondani privátban ha valaki gondolja!
Mellesleg egyikben sem sikerült kapcsolat nővel sajnos de a múltkor a király utcaiban a mellettem levő kabinban volt egy pár aki figyelemre méltóan szexelt,kopogtam is naívan de nem volt reakció!
Mikor gondoltátok ,hogy lementek?Irjatok privátban elérhetőséget...úgy talán könnyen,s gyorsabban tudunk egyeztetni...
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2011. 07. 30. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali.Mi a héten valamelyik délután mennénk....adjatok tanácsot,hogy mikor érdemes mennünk???...mert nem szeretnénk csak melegekbe,s biszex pasikba akadni ott!!!!Privát üzeneteket várunk....
Sziasztok!Du.4-től ,de 6-7 körül érdemes menni,általában akkor jönnek párok.
(Ez egy válasz extrapár üzenetére (2011. 07. 30. szombat 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
mikor kezdődik?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 30. szombat 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 30. szombat 13:07
Törölt felhasználó (428327)
Üdv!Ma a Dob utcai szexmoziba retro partit tartanak.Valaki megy ?Én igen.Előtte bemelegíthetünk nálam
06 30 tpa a0 0t
Üdv!Ma a Dob utcai szexmoziba retro partit tartanak.Valaki megy ?Én igen.Előtte bemelegíthetünk nálam
06 30 tpa a0 0t
Ha valakinek lenne kedve lejönni, írjon nekem privát üzenetet és egyeztetünk
![nyes](images/smilies/nyes.gif)
Jövó csütörtökön tervezem, hogy lemegyek. Remélem akkor is jó buli lesz
![wink](images/smilies/wink.gif)
aha
Én voltam.
Voltak párok, lányok is! :P (Ez egy válasz beraknam üzenetére (2011. 07. 21. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Voltak párok, lányok is! :P (Ez egy válasz beraknam üzenetére (2011. 07. 21. csütörtök 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma valaki a dob utcaiba?Lányok?Párok?
Tervezek ma lemenni a dob utcába és partnert keresek egy kis huncutkodáshoz. Én 184 magas, barna haj és szem, átlagos testalkat 75 kilógram, 28 év (férfi) (hetero)
Elég nyílvánvaló volt, hogy melegek amikor egymás farkát szopták. De igazából nem ezzel volt a gondom (nem nézek oda), hanem, hogy úgy "loholtak" mögöttem, mint a kiskutyák. Amúgy pasi vagyok.
Csütörtököt már próbáltam, akkor se volt jobb az arány, lehet, hogy túl korán (este 6-7 óra körül) voltam... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 15. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 15. péntek 20:05
Csütörtököt már próbáltam, akkor se volt jobb az arány, lehet, hogy túl korán (este 6-7 óra körül) voltam... (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 15. péntek 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (247222)
hali. Te fiu, vagy lány vagy? Mert ha fiu, akkor ezek melegek voltak.
Írhatnál róla vmit, mert érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 07. 15. péntek 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 15. péntek 16:49
Törölt felhasználó (803942)
Rosszkor voltál lent, a csütörtököket ajánlom, akkor van páros buli és most már szombaton is úgy hallottam. A csütörtökiekről személyes tapasztalatom is van
![wink](images/smilies/wink.gif)
hali. Te fiu, vagy lány vagy? Mert ha fiu, akkor ezek melegek voltak.
(Ez egy válasz jh0nny üzenetére (2011. 07. 13. szerda 19:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 13. szerda 19:44
Ma voltam a Dob utcában hátha van lent valaki, de csak idősebb pasik voltak, ami persze nem gáz ha valakinek az jön be, de iszonyatosan nyomulnak. Az egyiknek miután nem vette a lapot, hogy finoman elutasítottam, megmondtam, hogy nem jön be a nyomulás.
Szoktak egyáltalán párok lenni lent? már voltam csütörtökön is, de akkor se volt senki.
Szoktak egyáltalán párok lenni lent? már voltam csütörtökön is, de akkor se volt senki.