https://shop.goldengate.hu/el-torito-extra-etrendkiegeszito-ka- pszula-ferfiaknak-6db-27024?utm_source=arukereso&utm_mediu- m=cpp&utm_campaign=direct_link
(Ez egy válasz morci72 üzenetére (2021. 12. 11. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez engem is érdekelne...
(Ez egy válasz morci72 üzenetére (2021. 12. 11. szombat 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Hol lehet kapni ezt az El-Toritot
(Ez egy válasz silver0119 üzenetére (2021. 12. 04. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 04. szombat 12:39
Volt időszak,amikor a nagy melós hajtásban fizikailag és szellemileg is eléggé kimerültem és nem volt 100%-os a szex.
Keresgéltem és kipróbáltam néhány ilyen dopping tablettát.Mind közül a legjobban a Cenforce 200 jött be.15-20 perc és minimális inger után beton kemény lettem.Jöttek a jó menetek.Sokat fokozott a keménységén és miután az első patront ellőtem,még tartott egy darabig a merevedés.Ezután elég volt egy kevés kb20perc pihenő és újra akcióra fogható volt a fickó.És másnap reggelre is marad az energiából.Mellékhatása nem nagyon volt.
Keresgéltem és kipróbáltam néhány ilyen dopping tablettát.Mind közül a legjobban a Cenforce 200 jött be.15-20 perc és minimális inger után beton kemény lettem.Jöttek a jó menetek.Sokat fokozott a keménységén és miután az első patront ellőtem,még tartott egy darabig a merevedés.Ezután elég volt egy kevés kb20perc pihenő és újra akcióra fogható volt a fickó.És másnap reggelre is marad az energiából.Mellékhatása nem nagyon volt.
Sziasztok, kipróbáltam már pár dm-es táplálékkiegészítőt, inkább csak kíváncsiságból, mintsem mert igazán szükségem volt rá. Nem is hittem abban, hogy ezek a gyógynövényes vackok hatásosak lehetnek. Aztán itt olvastam valahol az El Torito-ról, kipróbáltam, és döbbenet. Tényleg nagyon hatásos. Sosem voltam olyan, aki viszonylag rövid időn belül többször is képes, de ezzel baromi könnyen megy minden, nincs gond a merevedés fenntartásával akkor sem, ha baromi fáradt vagyok.
Arról szeretnék kérdezni, hogy vajon pénisznövelésnél is lehetnek hasonlóan eredményes - nem kamu - termékek vagy eljárások? Nyújtással vagy valamilyen masszázzsal valóban növelhető a hossz? Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akiknek van valamilyen tapasztalatuk.
Arról szeretnék kérdezni, hogy vajon pénisznövelésnél is lehetnek hasonlóan eredményes - nem kamu - termékek vagy eljárások? Nyújtással vagy valamilyen masszázzsal valóban növelhető a hossz? Kérem, csak olyanok válaszoljanak, akiknek van valamilyen tapasztalatuk.
Volt időszak,amikor a nagy melós hajtásban fizikailag és szellemileg is eléggé kimerültem és nem volt 100%-os a szex.
Kamagra cukorka vált be nekem a legjobban. Szinte minden formában ki próbáltam a kamagrát de ez váltotta ki a legnagyobb hatást. Egy csomagolásban 4 darabb van amit nekem azt javasolták hogy elég ha felet veszek be, és valóban. Később rájöttem hogy még a negyed cukorka is elég, egyszerűen csak a nyelvem alá teszem és várom még elolvad. Brutál jó erekcióm lesz tőle, és a szex is sokkal tovább tart. Arra kell oda figyelni hogy előtte ne egyetek, vagy legalább is keveset és ne igyatok sokat, alkoholt semmiképpen ezek mind veszitik a hatást, nehezebben szivódik fel stb.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Kamagra gél tuti 2napig állt a farkam.
Kamagrat keresek vas megyébe
Lovegra ugyanazt a sildenafilt tartalmazza mitn a ffi verzió. Nálunk orrdugulást, fejfajást illetve forróságot hozott. Leszámítva a mellékhatásokat, jó volt. Másik cucc a pop rush. Okos dolog, de ésszel kell alkalmazni
(Ez egy válasz nagysand_ üzenetére (2021. 11. 15. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Vannak ezek a Spanyol cseppek meg hasonlók erről esetleg valakinek valamilyen tapasztalata?
Igen! Lovegrat hasznaltunk exemmel.
Nekunk nagyon bejott akkoriban. Brutális. (Ez egy válasz nagysand_ üzenetére (2021. 11. 15. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekunk nagyon bejott akkoriban. Brutális. (Ez egy válasz nagysand_ üzenetére (2021. 11. 15. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv ez engem is érdekel
(Ez egy válasz nagysand_ üzenetére (2021. 11. 15. hétfő 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok nő vágykeltőt használt már valaki?
Kamagra jelly-t szerintetek repülőre fel lehet vinni?
Koszonom az infót...
(Ez egy válasz samyace üzenetére (2021. 10. 30. szombat 15:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 10. 30. szombat 15:55
Brutál jó!! Nálam semmi mellékhatás.Elsőre fél tabletta bőven elég , talán fontos lehet még,hogy amennyire lehet pár órával evés után használd! (nem fogsz csalódni)
Brutál jó!! Nálam semmi mellékhatás.Elsőre fél tabletta bőven elég , talán fontos lehet még,hogy amennyire lehet pár órával evés után használd! (nem fogsz csalódni)
(Ez egy válasz mester47 üzenetére (2021. 10. 30. szombat 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Silderec 100 mg tablettát öl vélemény....?
Miért nem mész el orvoshoz? Kivizsgál és felírja neked. Ez a legbiztonságosabb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 10. 30. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4019742)
2021. 10. 30. szombat 14:00
Sziasztok! Proviron beszerzésében tudna valaki segíteni?? Írj rám ha tudsz segíteni de tapasztalat is érdekel. Előre is köszönöm
Sziasztok! Proviron beszerzésében tudna valaki segíteni?? Írj rám ha tudsz segíteni de tapasztalat is érdekel. Előre is köszönöm
Kamagra.
Kevés mellékhatás, tuti eredmény, nem lehet rászokni.
Kevés mellékhatás, tuti eredmény, nem lehet rászokni.