Na ez engem is érdekelne...
(Ez egy válasz gY_srac üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 10. hétfő 09:29

Lányok, Hölgyek, Asszonyok! Ti is készítetek pasiknak tribute videokat?

Minket izgatna ha valaki egy ilyen videót elkészítene és fel is töltené ide. Sajnos jópár ígérgetőbe belefutottunk már. Recskázik rá de nem tölti fel. Mi értelme ennek ? Nincs elég kép a gg-n ehhez ? ( természetesen látjuk van 1-2 becsületes srác is aki elkészítette másnak és fel is töltötte a videót. Erről kellene szólni ennek. A pár izgalommal küldi és izgalommal várja az eredményt. Aki készíti annak meg izgalmat kellene , hogy okozzon , hogy kap emailon képet , esetleg kis irogatás és izgalommal kellene feltöltenie. Így mint megbízható tribute készítő más is bizalommal küldene képet neki .Mi biztosan. Sőt !!! Aki normális annak készítenék egy képet vagy egy pár másodperces videót ahogy párom puncija vagy mellei mellett ott lesz a videó képe amit készítettek.
Ez így mind a két félnek izgalmasabb lenne. Nem keresünk senkit mert nem társkereső
Ez így mind a két félnek izgalmasabb lenne. Nem keresünk senkit mert nem társkereső

Szia!
Írtam privát üzenetet! (Ez egy válasz Mugiwaras üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 09. vasárnap 16:03
Írtam privát üzenetet! (Ez egy válasz Mugiwaras üzenetére (2025. 02. 09. vasárnap 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Ha van olyan nő, vagy pár, akit izgatna ahogy elélvezek rá. és látni szeretné a videót róla, keressen meg privátban
Ha van olyan nő, vagy pár, akit izgatna ahogy elélvezek rá. és látni szeretné a videót róla, keressen meg privátban

Na!! Ez egy igazán jó ötlet!!
(Ez egy válasz gY_srac üzenetére (2025. 02. 10. hétfő 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 10. hétfő 09:29

Tribute képeket és videót készítenék hölgyeknek és pároknak. Sexchat is lehetséges. Diszkréció adott és elvàrt. Google chaten v. Skype-on tudom küldeni a videót. A részleteket beszéljük meg privátban, keressetek nyugodtan. Üdv Laci

Sziasztok

Hello! Bármelyik videomat használhatjatok erre a célra.
Privatban akár arckép csere is lehet...
Élvezzetek rá!
Privatban akár arckép csere is lehet...
Élvezzetek rá!
Tributra keresek,nejem fotojára bugyijára
Sziasztok! Tribute-ot vállalok!
Mi képeinkre valaki
Kedves lányok, hölgyek
Szívesen készítenék én is tribute videót, képeket, ha valakinek van kedve hozzá

Szívesen készítenék én is tribute videót, képeket, ha valakinek van kedve hozzá

Sziasztok.
Szívesen készítek Tribute videokat.
Priviben írjatok bátran!
Szívesen készítek Tribute videokat.
Priviben írjatok bátran!
Ez tetszik, mi is szivesen küldünk kèpeket.
(Ez egy válasz fétish üzenetére (2025. 02. 01. szombat 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 02. 01. szombat 09:37

Feleségem képeire ki csinálna jó videót amit ide fel is tölt? Emailben küldök képeket!
Feleségem képeire ki csinálna jó videót amit ide fel is tölt? Emailben küldök képeket!
Sziasztok!
Valaki csinál a képemre tribute videót? üzenetben küldöm.
Valaki csinál a képemre tribute videót? üzenetben küldöm.
Leginkább azt szeretném ha a feleségem láb képeire verné rá valaki. Akit izgat a téma írjon privátban. Ha szertné én is csinálok hasonlót.
Szia, en benne vagyok
(Ez egy válasz BadBunny95 üzenetére (2025. 01. 24. péntek 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 24. péntek 12:46

Sziasztok srácok!
Szívesen fogadok tribute videót a képeimre, imádom nézni
badbunny95
https://www.goldengate.hu/kepsorozat/810426-Egy-kis-jatek/9

badbunny95
Sziasztok srácok!
badbunny95

badbunny95
sziasztok,
barátnőmet lepném meg egy-két cum tribute videóval mert holnap van a szülinapja, ha van érdeklődő írjon és privátban küldök hozzá képet, videót!
barátnőmet lepném meg egy-két cum tribute videóval mert holnap van a szülinapja, ha van érdeklődő írjon és privátban küldök hozzá képet, videót!