... főleg, hogy a barátnők nagyon sok mindent megbeszélnek egymással
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 16. hétfő 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3112072)
VIP
2020. 03. 16. hétfő 20:56
Ilyen szerintem mindenkivel előfordult de ennek nincs nagy jelentősége.Ezek csak balesetek.
nekem volt olyan hogy barátnőm barátnőjével szexeltem.Régebben volt olyam hogy anyám barátnőjével(talán ez volt a legizgalmasabb számomra)
nekem volt olyan hogy barátnőm barátnőjével szexeltem.Régebben volt olyam hogy anyám barátnőjével(talán ez volt a legizgalmasabb számomra)
Ez elég gyakori jelenség. Vigyázni kell, hogy ne derüljön ki mert akkor oda a barátság
Barát felesége elvileg tabu. De ha a barát felesége a kezdeményező, ráadásul ha mint nő is vonzó, szerintem előbb utóbb meg fog történni. A legnehezebb hogy titokban kell tartani, és továbbra is úgy viselkedni mintha misem történt volna. Hacsak nem lesz akkora a szerelem, hogy borít mindent.
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 03. 16. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 16. hétfő 20:30
Érdekelne mindenki véleménye egy ilyen témáról.
Férjet megcsalni a barátjával,vagy barátnőm férjével ill.feleséget a barátnőjével.
Férjet megcsalni a barátjával,vagy barátnőm férjével ill.feleséget a barátnőjével.
Ilyen szerintem mindenkivel előfordult de ennek nincs nagy jelentősége.Ezek csak balesetek.
nekem volt olyan hogy barátnőm barátnőjével szexeltem.Régebben volt olyam hogy anyám barátnőjével(talán ez volt a legizgalmasabb számomra) (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 03. 16. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
nekem volt olyan hogy barátnőm barátnőjével szexeltem.Régebben volt olyam hogy anyám barátnőjével(talán ez volt a legizgalmasabb számomra) (Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 03. 16. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 16. hétfő 20:30