Én írtam neki, egyből válaszolt, értelmesen elbeszélgettünk.
Egy a probléma, hogy csak Pesten vállalnak, de ez a mi, vidékiek gondja...
Kismillió kamussal találkoztunk már itt, na ő pont nem az, szerintem! (Ez egy válasz Vadonszava üzenetére (2025. 04. 19. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy a probléma, hogy csak Pesten vállalnak, de ez a mi, vidékiek gondja...

Kismillió kamussal találkoztunk már itt, na ő pont nem az, szerintem! (Ez egy válasz Vadonszava üzenetére (2025. 04. 19. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez jól hangzik. Élvezetes lehet.
(Ez egy válasz Ninja- üzenetére (2025. 04. 22. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 15:11

Számomra nem is a több pasi kényeztetés a vonzó, hanem a több pasi passzív látványa ahogy körbevesznek és verik maguknak a látványra
Számomra nem is a több pasi kényeztetés a vonzó, hanem a több pasi passzív látványa ahogy körbevesznek és verik maguknak a látványra
Létezik
Bár én is azt gondolom, hogy nem létezik ilyen férfi haha
(Ez egy válasz Gangbanglove üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 17. csütörtök 00:31

Én már kb 10-12 éve szervezek gangbangeket kizárólag anyagiaktól mentesen csinos nőknek (pároknak), persze nem olyan gyakran. Nagyon szeretem, de nekem az lenne a top, ha találnék olyan barátnőt, akivel együtt élvezhetnénk ezt. Nem tudom, hogy van-e ilyen nő a Földön.
Ez egy kamu csávó lehet.
(Ez egy válasz Szolidan feleséggel üzenetére (2025. 04. 19. szombat 07:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 07:00

Bocsi de 12 év alatt nem találtál még ilyen nőt ????
Bocsi de 12 év alatt nem találtál még ilyen nőt ????
(Ez egy válasz Gangbanglove üzenetére (2025. 04. 17. csütörtök 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Én már kb 10-12 éve szervezek gangbangeket kizárólag anyagiaktól mentesen csinos nőknek (pároknak), persze nem olyan gyakran. Nagyon szeretem, de nekem az lenne a top, ha találnék olyan barátnőt, akivel együtt élvezhetnénk ezt. Nem tudom, hogy van-e ilyen nő a Földön.
A képeidet nézve lehettek jó partyk

A két pasi egy nő felállás a legjobb élmény volt életemben a férj nagykifliben volt a hölgy mögött és hátulról csúszott a puncijába én pedig a melleit simogatva nyalogatva élveztem ahogy a szerszámomat kényezteti a legszuperebb élvezet ha valaki ki tudja próbálni ne hagyja ki a lehetőséget
Hasonló cipőben járok, ha szervezel írhatnál, mennék.

Mi is nagyon kedveljük a sok sok pasi 1 lány felállást, imádjuk a gangbang partit.
Mi is kedveljük az MMF felállást......
Volt benne részünk nagyon jó volt.

Én szeretem ha több pasi kényeztet egyszerre. Párom is partner benne . Csak nehéz összehozni . Amúgy egy wellness hotel pont jó ilyenre

Ki lehet bérelni egy hotel szobát ahol van szauna és medence! Ott el lehet kezdeni az ismerkedést, lazulást.Ha féltek hogy meglátják hányan mentek be egy nő után szobára, akkor ki lehet bérelni egy napra egy házat. Volt pár érdekes helyzet amikor azt hittük a portás nem fogja a vendégünket beengedni!
Na az érdekes lett volna!

Tetszenek a hozzászólások.
Tetszenek a nyilván igazuk van a hozzászolóknak bizonyos értelembe.
Tetszenek a gondolatmenetek.
Jövök még be kukucskálok ebbe a topic ba.
Tetszenek a nyilván igazuk van a hozzászolóknak bizonyos értelembe.
Tetszenek a gondolatmenetek.
Jövök még be kukucskálok ebbe a topic ba.

Jó reggelt.Persze igazad van,de tudod megvannak a megfelelő helyek efféle vágyak megélésére ismerkedésre és ha ez megtörtént akár lehet folytatni privátban is ha úgy van az embernek kedve hozzá.
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 12:02

Vannak azért nehézségek bőven. Ha végre akad is plusz partner, bőven vannak tényezők amik megnehezítik a dolgokat. Családos párként 2 kisgyereket letenni 1 napra nem mindig lehet. Plusz nyilván nem irja ki senki a házára, hogy hármasban szexelnénk, vagy csak a hölgy egy másik pasival. Szóval, sok tényező van, plusz azért hiába van benne 2-nél több ember ebben az intim helyzetben, attól még intim. És a legtöbben diszkréten kezelik ezeket a négy fal között. De ha összejön és tényleg a beszálló is olyan aki mindkettőtöknek szimpatikus, van vonzalom akkor ez egy csodálatos dolog. Nekünk is az a vágyunk, hogy ha odajutunk kibérelni egy kis medencés vagy jacuzzis szállást. Ott 1-2 napig kiélvezhetnénk mindent. A minden alatt a beszélgetés is nagyon fontos.
Na az aztán mindent felülír. De ha egyszer valahogy összejön. Sok extrém orgazmus lehet.
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2025. 04. 08. kedd 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 14:40

Nagyon fontos hogy legyen ismerkedés, beszélgetés, iszogarás előtte legalább egy két alkalom! Ismerjétek meg egymást, kit mi izgat és mi nem!? Jobb a fokozatosság! Kihagytad még a nehezítő tényezőkből hogy a Hölgynek pont akkor jön meg!

Nagyon fontos hogy legyen ismerkedés, beszélgetés, iszogarás előtte legalább egy két alkalom! Ismerjétek meg egymást, kit mi izgat és mi nem!? Jobb a fokozatosság! Kihagytad még a nehezítő tényezőkből hogy a Hölgynek pont akkor jön meg!
(Ez egy válasz Pali92 üzenetére (2025. 04. 08. kedd 12:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 08. kedd 12:02

Vannak azért nehézségek bőven. Ha végre akad is plusz partner, bőven vannak tényezők amik megnehezítik a dolgokat. Családos párként 2 kisgyereket letenni 1 napra nem mindig lehet. Plusz nyilván nem irja ki senki a házára, hogy hármasban szexelnénk, vagy csak a hölgy egy másik pasival. Szóval, sok tényező van, plusz azért hiába van benne 2-nél több ember ebben az intim helyzetben, attól még intim. És a legtöbben diszkréten kezelik ezeket a négy fal között. De ha összejön és tényleg a beszálló is olyan aki mindkettőtöknek szimpatikus, van vonzalom akkor ez egy csodálatos dolog. Nekünk is az a vágyunk, hogy ha odajutunk kibérelni egy kis medencés vagy jacuzzis szállást. Ott 1-2 napig kiélvezhetnénk mindent. A minden alatt a beszélgetés is nagyon fontos.