Pedig szóló pasik nélkül ez nem fog összejönni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 24. szerda 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730698)
2024. 04. 24. szerda 14:21
uhhh ez izgi ! kiprobalnam …..
uhhh ez izgi ! kiprobalnam …..
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 04. 22. hétfő 09:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4740819)
VIP
2024. 04. 22. hétfő 09:50
Sub/mazo nőként nekem 5-7 pasi az ideális.
Szeretem ha sokáig használnak, ezért ameddig 2-3 fiú tevékeny, addig a többi tud pihizni, inni egy kávét, energia italt, stb.
Aztán tudják így váltani egymást. :P
Évek óta csak így izgat a szex...
Szeretem ha sokáig használnak, ezért ameddig 2-3 fiú tevékeny, addig a többi tud pihizni, inni egy kávét, energia italt, stb.
en szeretem de en valasztom a ferjem melle a masodikat es a masodik kizarolag gumival natur nem !
Ez remekül hangzik
Én még alig 18 evesen voltam 1 bulin ahol eredetileg 50-en lettünk volna egy 50 éves nőre de végül 36 fős buli lett csak végül.Lehet innen ered a perverzségem.
Sub/mazo nőként nekem 5-7 pasi az ideális.
Szivesen ismerkednék veled földeáki vagyok privátban beszéljünk puszi
(Ez egy válasz Milfina06 üzenetére (2024. 04. 21. vasárnap 10:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyilván volt benne némi irónia Sajnos tudom.
(Ez egy válasz sassuolo79 üzenetére (2024. 04. 21. vasárnap 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Párom is
Én is szeretek egyszerre 2 pasival együtt lenni.
Jó is az...
Ne legyél. A nagy része kamu sajnos
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2024. 04. 19. péntek 08:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeretjük pár éve sikeresen többször is kipróbáltuk innen szerezett partnerekkel. Most megint szeretnénk belevágni, nagyon izgató látvány is a két farok egy punciban érzés fenomenális.
Ha egyszer rákapnak az ízére, imádni fogják! És ezután újra és újra vágynak rá...
És valljuk be! Mi férfiak is izgatónak találjuk, ha egy olyan partnert veszünk be harmadiknak, akivel megvan a harmónia. Tudja hol a helye. Nem akar többet, mint ami ebbe belefér. És fontos számára a nő kényeztetése.
nem egyszerű ilyen partnert találni! De ha megvan, akkor sok izgalmas órát lehet szerezni egymásnak...
És valljuk be! Mi férfiak is izgatónak találjuk, ha egy olyan partnert veszünk be harmadiknak, akivel megvan a harmónia. Tudja hol a helye. Nem akar többet, mint ami ebbe belefér. És fontos számára a nő kényeztetése.
nem egyszerű ilyen partnert találni! De ha megvan, akkor sok izgalmas órát lehet szerezni egymásnak...
Mennyi szerencsés férj és pasi….. irigy is vagyok rendesen
Az én kedvesem kedveli ezt, de én inkább vagyok néző, vagy éppen puszilgatom közben, amíg más keféli.
A nők szeretik bizony, aki tagadja, az csak nem meri felvállalni. (szerintem)
Van tapasztalatom az ilyenbe, sőt…..
Van tapasztalatom az ilyenbe, sőt…..
Nálunk ugyanez,nagyon izgatja ha több fasszal vesszük körül.A dupla punci pedig a legjobb a szexben.
(Ez egy válasz Szex pár40 üzenetére (2024. 02. 03. szombat 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 03. szombat 13:09
Sziasztok! Én is imádom mikor férjemmel egyszerre többen kényeztetnek benne is lennék még sok ilyenben akár fiatal fiuk baráti társaságát is élvezném ❤️
Hmm, sounds great
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 18. csütörtök 08:26
Mi is nagyon kedveljük a több pasis dolgokat, de mindenki mindenkivel alapon.
Izgató amikor 2 farok van a punciban, és még izgatóbb, ha közben be is lehet kapni még valakit...
Izgató amikor 2 farok van a punciban, és még izgatóbb, ha közben be is lehet kapni még valakit...
(Ez egy válasz paroskalandok üzenetére (2024. 04. 18. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 18. csütörtök 08:26
Mi is nagyon kedveljük a több pasis dolgokat, de mindenki mindenkivel alapon.