én ingám azt mondanám, a nagy többség nem úgy él!
hol szüzek már házasságnál a roma csajok? sehol! én ismerek rendes családokat velük nincs is probléma, ha igényesek és normálisan dolgoznak, be tudnak illeszkedni!
nekem volt szexuális kapcsolatom roma csajjal, ám bőre világos volt, a szexben nagy 0-la volt, az tény hangosan élvezte és nem játszotta meg, de csakis egy pozitúra, semmi mellékes cselekedet. euenkívül volt még egy csaj, akivel nagyon szívesen jártam volna, neki félvér kinézete volt.
van nagyon sok csinos csaj a romák között, de nagyon sok az aki el van hanyagolva, persze a körülmények, de tehetnének ellene, ************************************
amúgy meg minden lyuk, csak egy lyuk, a keret más...
(moderálva : vazelinator) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 26. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
hol szüzek már házasságnál a roma csajok? sehol! én ismerek rendes családokat velük nincs is probléma, ha igényesek és normálisan dolgoznak, be tudnak illeszkedni!
nekem volt szexuális kapcsolatom roma csajjal, ám bőre világos volt, a szexben nagy 0-la volt, az tény hangosan élvezte és nem játszotta meg, de csakis egy pozitúra, semmi mellékes cselekedet. euenkívül volt még egy csaj, akivel nagyon szívesen jártam volna, neki félvér kinézete volt.
van nagyon sok csinos csaj a romák között, de nagyon sok az aki el van hanyagolva, persze a körülmények, de tehetnének ellene, ************************************
amúgy meg minden lyuk, csak egy lyuk, a keret más...
(moderálva : vazelinator) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 26. szombat 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (115716)
2009. 09. 26. szombat 13:30
Szerencséd van...
Nekem egy cigány havercsaj mondta, hogy nem csinálják, mint ahogy nem járnak nadrágban, és nem vágatják rövidre a hajukat....Persze gondolom nem mindenki él az ősi törvények szerint!
Nekem egy cigány havercsaj mondta, hogy nem csinálják, mint ahogy nem járnak nadrágban, és nem vágatják rövidre a hajukat....Persze gondolom nem mindenki él az ősi törvények szerint!
Szerencséd van...
Nekem egy cigány havercsaj mondta, hogy nem csinálják, mint ahogy nem járnak nadrágban, és nem vágatják rövidre a hajukat....Persze gondolom nem mindenki él az ősi törvények szerint! (Ez egy válasz dejoka üzenetére (2009. 09. 26. szombat 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem egy cigány havercsaj mondta, hogy nem csinálják, mint ahogy nem járnak nadrágban, és nem vágatják rövidre a hajukat....Persze gondolom nem mindenki él az ősi törvények szerint! (Ez egy válasz dejoka üzenetére (2009. 09. 26. szombat 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem ma is az, mint tegnap..
Amennyiben viszont elírás a cím, és a kérdés az, hogy mi a véleményünk, akkor szvsz teljesen mindegy a bőrötök színe ha vágytok egymásra és tiszták vagytok...
A bőr illata-szaga...stb sokkal inkáb a táplálkozástól és a tisztálkodástól függ, mint a faji, vallási...stb hovatartozástól.
Talán a megfelelni és élnivágyás, az öröm iránti igény erősebb bennük?
Ki tudja, de ilyen erővel lehetne topik a szerb csajokról, a jiddish barátnőkről és az arabok asszonyokról is..
Teljesen felesleges különbséget tenni...
Amennyiben viszont elírás a cím, és a kérdés az, hogy mi a véleményünk, akkor szvsz teljesen mindegy a bőrötök színe ha vágytok egymásra és tiszták vagytok...
A bőr illata-szaga...stb sokkal inkáb a táplálkozástól és a tisztálkodástól függ, mint a faji, vallási...stb hovatartozástól.
Talán a megfelelni és élnivágyás, az öröm iránti igény erősebb bennük?
Ki tudja, de ilyen erővel lehetne topik a szerb csajokról, a jiddish barátnőkről és az arabok asszonyokról is..
Teljesen felesleges különbséget tenni...
Azt mondják(én nem tudom) egy fokkal édesebb a puncijuk, mint a magyaroknak, igaz ez?????
Az én csajom szopik rendesen,amint a képeken is látszik!
Ebben sok igazság van. A cigány lányok 13- 20 éves koruk között a legszebbek. 13 évesen olyanok, mint a fehérek 20-22 éves korukban. Sajnos ez a különbség később is megmarad, sőt talán még nő is, így 30 évesen már bőven a negyvenesek közé sorolhatnánk őket. Persze van pár kivétel. Azért nem hízik el mindegyik, és a legtöbbnek szép alakja van, formás, kerek hátsóval....
Viszont általában nem szopnak....
A faji kérdésből nem kellene állandóan tragédiát csinálni! Nem vagyunk egyformák, és ez így van rendjén. Attól még lehetünk jóban, hogy belátjuk, hogy különbözünk, és beszélünk is róla! (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 09. 25. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Viszont általában nem szopnak....
A faji kérdésből nem kellene állandóan tragédiát csinálni! Nem vagyunk egyformák, és ez így van rendjén. Attól még lehetünk jóban, hogy belátjuk, hogy különbözünk, és beszélünk is róla! (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 09. 25. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 25. péntek 22:14
Ahogy észreveszem a roma nők korábban érnek, viszont korábban is öregszenek mint a fehérek.
13-14 éves cigány kiscsajok többnyire már igencsak nőiesek és gyönyörűek (még ha sokszor mocskosak, igénytelenek is). Emlékszem, nálunk ált. isk- alsótagozatban is az egyetlen roma csajnak jött meg először a havi, a 10-15 fehér meg még azt sem tudta miaz.
Viszont az x. gyerek után, kb. 20 felett már elkezdenek csúnyulni, behíznak, az öltözködésük is megváltozik, földig érő szoknya, meg hasonlók, hülyén fog hangzani, de mintha a testük a minnél optimálisabb gyerekkihordásra alakulna át, a külsőségekkel szemben (ilyenkor már megvan életük párja, a megcsalás a roma nőknél meg megbocsáthattalan bűn ugye).
Ami még érdekes, hogy sok fehér férfi ábándozik roma csajról, a roma csajok meg kifejezetten kerülik a fehér férfiakat.
13-14 éves cigány kiscsajok többnyire már igencsak nőiesek és gyönyörűek (még ha sokszor mocskosak, igénytelenek is). Emlékszem, nálunk ált. isk- alsótagozatban is az egyetlen roma csajnak jött meg először a havi, a 10-15 fehér meg még azt sem tudta miaz.
Viszont az x. gyerek után, kb. 20 felett már elkezdenek csúnyulni, behíznak, az öltözködésük is megváltozik, földig érő szoknya, meg hasonlók, hülyén fog hangzani, de mintha a testük a minnél optimálisabb gyerekkihordásra alakulna át, a külsőségekkel szemben (ilyenkor már megvan életük párja, a megcsalás a roma nőknél meg megbocsáthattalan bűn ugye).
Ami még érdekes, hogy sok fehér férfi ábándozik roma csajról, a roma csajok meg kifejezetten kerülik a fehér férfiakat.
maarimar, te meg tanulj meg írni, mert valami szörnyű amit ide bekaristoltál
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 09. 25. péntek 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 25. péntek 19:45
én is roma lány párm nem roma már 10 éve és érdekes párokkal szoktunk ismizni ki hallani sem akar rola ki örül neki ki vagyok st...... nem kell leszolni sem bántani senkit söt hála égnek nem vagyunk egyformák
Ahogy észreveszem a roma nők korábban érnek, viszont korábban is öregszenek mint a fehérek.
szerintem dejoka puncija legjobb a goldengaten a roma puncik közt!DE ti döntetek!
jók a képeitek, és szerintem kurva mindegy ,hogy fekete vagy fehér ha szeretitek egymást és ilyen jó puci van melleted
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2009. 09. 25. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
mármint a roma punci
jobb lenne egy hófehér nőt dugni?Az se szép látvány!nekem bejött!
Mivel,hogy számomra is a szex jutott eszembe és nem a faji dolgok ,,,, így véleményt is írok.A legtöbb férfit szerintem ami nem a szokványos az izgat (szerintem) legyen az vörös,ázsiai,fekete ,cigány stb... A fantázia beindul a fasz feláll oszt csokolom. Nekem is egy szép roma punciról egy vadálat dugás jut eszembe, és tetszik is a punci színe Dejóla nőjének muffja is csodaszép a képeken ! És a barna bőr is szépen mutat szerintem,ha nem az a nagyon fekete (bár ez ízlés dolga). Én szerintem cigánylányok az ágyban is kitesznek magukért !!!
Szerintem nem az a baj TAM, hogy dejoka elindította ezt a topikot, hanem az, hogy van, aki rögtön "származás általi különbségtétel"-t lát benne. Ez nem egy politikai honlap, nem faji előítéletről van szó, hanem erotikáróül, szexről! Miért ne lehetne külön lapon említeni a cigány nőket? A fekete nők, a japán nők, a latin nők mind különböznek a fehérektől, van külön topikjuk, ahol csak róluk vannak képek, tán fórum is van, ami csak egyikükkel-másikukkal foglalkozik (bár ezt nem néztem meg), mégsem kapta fel a fejét senki, hiogy ez faji megkülönböztetés, mert nem is az. A cigány puncikkal is lehet külön foglalkozni, amíg a téma a szexről szól.
Engem is érdekel, mennyivel másabbak az ágyban cigány nők a magyaroknál, mert biztos különböznek, de ezzel szerintem nem néztem le senkit...
(Remélem, a "cigány"-ért sem haragszik meg senki, de magyarul így hívják őket. A "roma" cigányul van, viszont én magyarul beszélek. Szerintem ezen nem múlik semmi.)
Úgyhogy én is a topik mellé állok, és kíváncsan várom a beszámolókat!
Engem is érdekel, mennyivel másabbak az ágyban cigány nők a magyaroknál, mert biztos különböznek, de ezzel szerintem nem néztem le senkit...
(Remélem, a "cigány"-ért sem haragszik meg senki, de magyarul így hívják őket. A "roma" cigányul van, viszont én magyarul beszélek. Szerintem ezen nem múlik semmi.)
Úgyhogy én is a topik mellé állok, és kíváncsan várom a beszámolókat!
én is roma lány párm nem roma már 10 éve és érdekes párokkal szoktunk ismizni ki hallani sem akar rola ki örül neki ki vagyok st...... nem kell leszolni sem bántani senkit söt hála égnek nem vagyunk egyformák
enyém se tiszta fekete!Amúgy meg nem kövérek inkább soványak!enyém is 50 kb!Remélem sokáig megy ez a topik!
Énnekem volt lehetőségem beszélgetni a 2002-es roma szépségkirálynővel. Jófej volt meg minden, de eléggé csicsás volt. Meg szerintem a legtöbb cigánylány elhízik. Egy félvérrel viszont szívesen kikezdenék!
Nagyon szép testűeket láttam már, sajnos csak távolabbról, a kulturális különbségek adottak.
Nekem erről egy régi mondás jut eszembe.
Idézem: " Remeg a kezed? Mi van, cigánypinát fogtál?"
Mindazonáltal én sem jósolok hosszú életet ennek a topiknak, de egyetértve TAM-al, nincs is sok értelme...
Idézem: " Remeg a kezed? Mi van, cigánypinát fogtál?"
Mindazonáltal én sem jósolok hosszú életet ennek a topiknak, de egyetértve TAM-al, nincs is sok értelme...
egy két há...