Hát nem tom van 1-2 amelyiket én is szívesen felpróbálnám
mint regebben irtam csoknal tovabb nem jutottam a volt roma baratnommel de ha a sexben is olyan tuzesek mint a tancban akkor szerintem felul muljak a "feher"noket
Ez egyértelmű!
az én csajom is roma igaz nem a legfeketébb de tényleg jó.Képei is itt vannak jól szopik és még a seggem is kinyalja szex közben ha akarom!Az anált az t nem szereti de a vastag uborkát azt igen a puncijába!Minél vastagabb annál jobban élvezi!Az én farkamat már nem is érezte utána! De mindig nagyot élvez tőle!
Sziasztok!
Örülök, hogy van egy ilyen oldal is, ahol erről lehet beszélni.
Teljesen mindegy,hogy igazi roma csaj,vagy fél vér,Nem attól jobbak a roma csajok mert romák,hanem,mert érzékenyebbek,odaadóbbak,és nagyon gyengédek.. Nagyon tudnak szeretni, és ragaszkodóak.És bizony ők sem egyformák,köztük is van különbség mint bármelyik más nemzethez tartozó nők között.És nem arról van szó, hogy elmaradottak a sex területén,hanem a belső törvények ezt nem teszik lehetővé.Az orált ők is csinálják,de nem beszélnek róla.Az anált viszont tényleg nem csinálják.
Örülök, hogy van egy ilyen oldal is, ahol erről lehet beszélni.
Teljesen mindegy,hogy igazi roma csaj,vagy fél vér,Nem attól jobbak a roma csajok mert romák,hanem,mert érzékenyebbek,odaadóbbak,és nagyon gyengédek.. Nagyon tudnak szeretni, és ragaszkodóak.És bizony ők sem egyformák,köztük is van különbség mint bármelyik más nemzethez tartozó nők között.És nem arról van szó, hogy elmaradottak a sex területén,hanem a belső törvények ezt nem teszik lehetővé.Az orált ők is csinálják,de nem beszélnek róla.Az anált viszont tényleg nem csinálják.
Ismerőseim mindíg azt mondták, a roma csajnak 2 fokkal melegebb a p--ja!
Mára már tudom, ez HAZUGSÁG!!!!
Mára már tudom, ez HAZUGSÁG!!!!
Szia Timi!
Ezt próbálom én is megmagyarázni mindenkinek.Bármilyen faj,bármilyen nemzetiségű akkor is nő!!
Ha kívánja, akkor kívánja, ha csinálja akkor csinálja. (Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2009. 10. 20. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt próbálom én is megmagyarázni mindenkinek.Bármilyen faj,bármilyen nemzetiségű akkor is nő!!
Ha kívánja, akkor kívánja, ha csinálja akkor csinálja. (Ez egy válasz ti-mi üzenetére (2009. 10. 20. kedd 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 20. kedd 08:30
maarimar! Teljesen mindegy a hovatartozás, vannak nők akik szeretik a szájba élvezést/én is/,van aki nem. A popsis téma is ugyan az, JAA!nálam pl.hangulatfüggő.Szerintem ma már nincs olyan különbség roma és nem roma között,Vagy szeximádó valaki, vagy nem.Egy valamit ismerjünk el, akik ezen az oldalon vannak, mind jobban szereti a szexet az átlagnál, vagy ez az átlagos?? ))
maarimar! Teljesen mindegy a hovatartozás, vannak nők akik szeretik a szájba élvezést/én is/,van aki nem. A popsis téma is ugyan az, JAA!nálam pl.hangulatfüggő.Szerintem ma már nincs olyan különbség roma és nem roma között,Vagy szeximádó valaki, vagy nem.Egy valamit ismerjünk el, akik ezen az oldalon vannak, mind jobban szereti a szexet az átlagnál, vagy ez az átlagos?? ))
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 28. hétfő 17:17
semmivel nem vagyunk másabbak se jobbak se rosszabbak csak nálunk kevesebben válalják be az anált és nem engedjük a szájba élvezést ezen kivül semmi külömbség /egy roma feleség/ hogy tudtok enyi ökörséget össze irni hát.........
Roma és Magyar csajokba is vannak nullák meg meg jók is.az a legjobb ha fél vér!!!!Én is az vagyok Hideg és forró is.
hidd el sokkal többet tudok mint jo pár beirkálo már csak azért is mert soha nem volt roma ffi párom
(Ez egy válasz Kori1981 üzenetére (2009. 10. 17. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 10. 17. szombat 10:22
Már bocs, de szerintem azt te nem tudhatod, hogy mennyivel vagy(tok) másabbak, csak az tudja, aki már felpróbált egy-két csajt, ilyet is, olyat is. Max. ha a párod mesélt ilyesmit. De azt leírhatnád, te mit szeretsz, mit nem...
Már bocs, de szerintem azt te nem tudhatod, hogy mennyivel vagy(tok) másabbak, csak az tudja, aki már felpróbált egy-két csajt, ilyet is, olyat is. Max. ha a párod mesélt ilyesmit. De azt leírhatnád, te mit szeretsz, mit nem...
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 09. 28. hétfő 17:17), amit ide kattintva olvashatsz)
semmivel nem vagyunk másabbak se jobbak se rosszabbak csak nálunk kevesebben válalják be az anált és nem engedjük a szájba élvezést ezen kivül semmi külömbség /egy roma feleség/ hogy tudtok enyi ökörséget össze irni hát.........
Igazad van,nem vagytok mások mint mi.A párotok benneteket is megcsalnak - akár roma, akár nem roma - ha akarnak.
Volt több is,és nagyon jó volt mind. Kellemes puncijuk volt ,mindegyik imádta a szexet,fiatalon csodásak.
Remélem lessz még benne részem.
Remélem lessz még benne részem.
******************************,azt meg hogy hamarabb ernek el kell fogadni sajna 30-40evesen tobbseguk sokkal idosebnek nez ki. de tinikent nagyon is szepek,sajna en csoknal tovabb nem jutottam a volt roma baratnommel. talan ha jobban erdekeltek volna a szokasaik ma o lenne a nejem,de muja voltam igy elvitte egy masik **********(nem cigany) elolem. amenyire tudom jol megvannak eggyutt.
(moderálva : vazelinator)
Nem tudom én dugtam olyan mintha tűzbbe tenné az ember a farkát nagyon fasza forró puncijuk van.
(*************)
Cigány csajok, írjátok le, mit tesztek/hagytok szívesen, és mit nem! Ebből mindenki leszűrheti, miben különböztök. Engem speciel érdekelne, mert megtapasztalni egy darabig nem fogom (az én párom nem cigány, és sajna hűséges típus vagyok).
Cigány csajok, írjátok le, mit tesztek/hagytok szívesen, és mit nem! Ebből mindenki leszűrheti, miben különböztök. Engem speciel érdekelne, mert megtapasztalni egy darabig nem fogom (az én párom nem cigány, és sajna hűséges típus vagyok).
Sajnos nem volt hozzá szerencsém:(.... de nagyon tetszenek .. irigyelem azokat akiknek sikerült ..
Milyen jó,hogy ennyire tisztában a roma hagyományokkal és azzal is,hogy a többségük mennyire tartja,vagy nem tartja ezeket.Egyébként nem ügyetlenebbek a szex terén a nem romáknál.Csak nálunk többnyire hangsúlyozom,hogy többnyire tehát akadnak kivételek ,a nők életük során általában egy max kettő partnert "ismernek" meg.Ha már ennyire tájékozott vagy akkor azt is tudnond kellene,hogy ez még mindig egy eléggé el szeparált világ a nem romák előtt és a többség nem is nagyon "keveredik" velük.Ezért van az,hogy eléggé szegényes,hiányos tapasztalattal rendelkeztek ezen a téren.Egyébként az elhízottak,ápolatlanok,büdösek,igénytelenek, stb aránya sem nagyobb a nem roma közösségekben előfordulók arányánál.****************************
(moderálva : vazelinator) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 26. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
(moderálva : vazelinator) (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 26. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2009. 09. 26. szombat 13:43
én ingám azt mondanám, a nagy többség nem úgy él!
hol szüzek már házasságnál a roma csajok? sehol! én ismerek rendes családokat velük nincs is probléma, ha igényesek és normálisan dolgoznak, be tudnak illeszkedni!
nekem volt szexuális kapcsolatom roma csajjal, ám bőre világos volt, a szexben nagy 0-la volt, az tény hangosan élvezte és nem játszotta meg, de csakis egy pozitúra, semmi mellékes cselekedet. euenkívül volt még egy csaj, akivel nagyon szívesen jártam volna, neki félvér kinézete volt.
van nagyon sok csinos csaj a romák között, de nagyon sok az aki el van hanyagolva, persze a körülmények, de tehetnének ellene, ************************************
amúgy meg minden lyuk, csak egy lyuk, a keret más...
hol szüzek már házasságnál a roma csajok? sehol! én ismerek rendes családokat velük nincs is probléma, ha igényesek és normálisan dolgoznak, be tudnak illeszkedni!
nekem volt szexuális kapcsolatom roma csajjal, ám bőre világos volt, a szexben nagy 0-la volt, az tény hangosan élvezte és nem játszotta meg, de csakis egy pozitúra, semmi mellékes cselekedet. euenkívül volt még egy csaj, akivel nagyon szívesen jártam volna, neki félvér kinézete volt.
van nagyon sok csinos csaj a romák között, de nagyon sok az aki el van hanyagolva, persze a körülmények, de tehetnének ellene, ************************************
Egyik haverom lefeküdt egyik roma ismerősömmel, és ő is azt mondta, hogy nagy nulla. Semmi legendás forró vér, csak gyors reszelés, meg utána nagy titkolózás, hogy meg ne tudják, mert hát ő nem olyan...A többi közös havernak is ugyanez a tapasztalata....szóval tényleg nem olyan.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 09. 26. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (69371)
2009. 09. 26. szombat 13:43
én ingám azt mondanám, a nagy többség nem úgy él!