Budapesti 30 körüli csajszit vagy párt keresek ma estére,minden jóra,imádok nyalni és minden mást csinálni.
Én 36 éves Bp-i ff vagyok.
Én 36 éves Bp-i ff vagyok.

29 éves férfi vagyok.Erotikát,simogatást kedvelő kedves hölgyet keresek ma napközben Veszprém és környékéről.Nagyon szeretek nyalni.Lehetsz idősebb és telt is.e-mail: vboy8181@freemail.hu
Nőt, párt keresek, mindenben benne vagyok mail és msn kovcsdn1@gmail.com !
Sziasztok írtam a freemailre..
Nyalnék

Ismerkednék Hajdú Bihar Megyéből Lányokkal, esetleg hölgyekkel.
28 éves debreceni srác vagyok.
28 éves debreceni srác vagyok.
33 éves Bp.-i független sportos pasi ,Nem független hölgy diszkrét sexpartnere lenne! Bp és közvetlen környéke! email cim :dolfenzo@freemail.hu
Sziasztok!
29 éves debreceni jóképű, ápolt, borotvált pasi vagyok. Hölgyeket kényeztetnék kölcsönös örömszerzés céljából. Szeretek nyalni. Helyem van. Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Írj privátot, vagy emailt: vafer.rex@gmail.com
29 éves debreceni jóképű, ápolt, borotvált pasi vagyok. Hölgyeket kényeztetnék kölcsönös örömszerzés céljából. Szeretek nyalni. Helyem van. Képet a társkereső adatlapomon találsz.
Írj privátot, vagy emailt: vafer.rex@gmail.com
Szeximádó, de jelenleg szexmentes kapcsolatban, külön élő 48 éves, karakteres, magas, ápolt és borotvált férfi keresi budapesti hölgy partnerét. Lakásom van, imádok nyalakodni, hosszan, orgazmusig, többször is... Hiányzik az orgazmus? Adjuk meg egymásnak, akár ma este! erosyum@gmail.com
50-es nem független,de nem kalandor férfiként keresem a hasonló helyzetben élő vagy az én helyzetemet elfogadó társam-partnerem ,Töltsük el kellemesen kevés szabad időnket. írj az ib9115@gmail.com-ra
Szia. Bp-i 24 éves srác vagyok. Olyan lány ismeretségét keresem akinek a lábacskáival eljátszadozhatnék.Ha izgat a dolog hogy milyen lehet és szereted ha kényeztetik a lábaid,akkor írj nekem. .Részedről teljesen szexmentes a dolog. Több infó e-mailben. Üdv.mindenkinek
e mail cím :jelszo11@gmail.com
e mail cím :jelszo11@gmail.com
Sziasztok!
Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.Higénia ápoltság fontos!Utazni tudok.
Belső üzenetet vagy zoliby75@citromail.hu várok.
Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék a hölgy örömére.Higénia ápoltság fontos!Utazni tudok.
Belső üzenetet vagy zoliby75@citromail.hu várok.

Puncinyalást kedvelő nős pasi keresi azt a hölgyet aki szeretné ha kényeztetném!!
puncit nyalnék

sziasztok miskolci hőlgyeket ,párokat keresek
Sziasztok.Keresek veszprém megyei párokat hölgyeket kényeztetés szem pontjábol 40 es korosztájbol teltebség és enyhe bisexség nem akadáj.

Sziasztok NŐK ASSZONYOK! Hol vagytok?
Szívesen vennéd egy 27 éves srác kényeztetését ne várj egy percet sem. Keresek 35 és 50 közötti nőket akiket vonz ha egy fiatalabb pasival sexelhetnek óriásiakat. Főleg borsod megye.
Email lafiboy@citromail.hu
Szívesen vennéd egy 27 éves srác kényeztetését ne várj egy percet sem. Keresek 35 és 50 közötti nőket akiket vonz ha egy fiatalabb pasival sexelhetnek óriásiakat. Főleg borsod megye.
Email lafiboy@citromail.hu