Akkor te tudod miről beszélek!
Én sem voltam többé ennyire türelmes soha! Húsz év múlva is a napi egy az alap. Aktus vagy maszti, vagy mindkettő. Van még most is, hogy napi 4-5 alkalom simán megy. Szóval a két hét az durva volt nagyon. Egyszer még 5 nap volt ilyen mielött egy párral szexeltünk többen, akkor gyűjtöttem még a cuccot mert ők is spermaimádók voltak. Kb fél perc után akkorát élveztem a csaj puncijába, hogy miután kihúztam végigfolyt a combján a lábszáráig a sperma.
(Ez egy válasz andrew88 üzenetére (2020. 09. 09. szerda 08:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 08:20
![smile](images/smilies/smile.gif)
![](images/forum/forum_calendar.gif)
Egyszer én is elhatároztam, hogy két hétig nem nyúlok magamhoz, hogy megnézzem mekkorát élvezek utána. 5napig bírtam, de nagyon nehezen. Nagyon keserves 5nap volt. Emlékszek, az 5. Napon ahogy megláttam egy nagyobb mellű lányt, vagy egy csinosabb csajszit, olyan merevedésem lett, hogy majd' kiszakadt a gatyám. Viszont azt mondom megérte a nagy megerőltetés, mert maga a maszti 100x jobb volt, mint máskor. Sokkal érzékenyebb volt a farkam, minden mozdulatot sokkal jobban élveztem. Maga az orgazmus csodás volt, majdnem elájultam. Emlékszem, ordítva élveztem el. KB 2x akkora adagot spricceltem, mint szoktam (pedig alapjáraton is nagyot lövök), nem beszélve arról, hogy sokkal messzebb. Fekve vertem magam, a sperma beborította az egész hasam, mellkasom, nyakam, de a nagyja az arcomra ment, meg mögöttem a falra. Azóta többször nekifutottam az önmegtartóztatásnak, de maximum 1-2 napot bírtam kihagyni (akkor is érezhető volt a különbség)
Egyszer én is elhatároztam, hogy két hétig nem nyúlok magamhoz, hogy megnézzem mekkorát élvezek utána. 5napig bírtam, de nagyon nehezen. Nagyon keserves 5nap volt. Emlékszek, az 5. Napon ahogy megláttam egy nagyobb mellű lányt, vagy egy csinosabb csajszit, olyan merevedésem lett, hogy majd' kiszakadt a gatyám. Viszont azt mondom megérte a nagy megerőltetés, mert maga a maszti 100x jobb volt, mint máskor. Sokkal érzékenyebb volt a farkam, minden mozdulatot sokkal jobban élveztem. Maga az orgazmus csodás volt, majdnem elájultam. Emlékszem, ordítva élveztem el. KB 2x akkora adagot spricceltem, mint szoktam (pedig alapjáraton is nagyot lövök), nem beszélve arról, hogy sokkal messzebb. Fekve vertem magam, a sperma beborította az egész hasam, mellkasom, nyakam, de a nagyja az arcomra ment, meg mögöttem a falra. Azóta többször nekifutottam az önmegtartóztatásnak, de maximum 1-2 napot bírtam kihagyni (akkor is érezhető volt a különbség)
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 08. kedd 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 08. kedd 15:02
Törölt felhasználó (4286482)
Még tini koromban egyszer kiváncsiságból 2 hétig nem vertem. Kiváncsi voltam milyen lesz utána élvezni egy nagyot. Olyan jól sikerűlt hogy kb egy méter magasra spricceltem de akkorát, hogy a ruhám, a szék és az asztal nagy része egy merö geci lett!
sietnem kellett az eltüntetéssel mert anyámék negyed óra múlva jöttek haza és elég ciki lett volna ha ezt meglátják..
Akkora élmény volt! Azóta nem volt türelmem ennyit kivárni de életem egyik legnagyobb orgazmusa volt!
Akkora élmény volt! Azóta nem volt türelmem ennyit kivárni de életem egyik legnagyobb orgazmusa volt!
Még tini koromban egyszer kiváncsiságból 2 hétig nem vertem. Kiváncsi voltam milyen lesz utána élvezni egy nagyot. Olyan jól sikerűlt hogy kb egy méter magasra spricceltem de akkorát, hogy a ruhám, a szék és az asztal nagy része egy merö geci lett!
sietnem kellett az eltüntetéssel mert anyámék negyed óra múlva jöttek haza és elég ciki lett volna ha ezt meglátják..
Azért szerintem minden hölgyet feltüzel egy betonkemény spriccelő farok látványa, ami csak ontja és ontja a forró spermát. Engem magam is felizgat egyébként, mikor a vártnál is nagyobb mennyiségű spermát lövellek ki. Egyszer akkorát lőttem az asszonykám hátára, hogy le is fotóztam, mert nem hittem a szememnek.
Talán a legegyszerűbb, ha szóltok nekem, és a te adagod mellé adom az enyém. Imádom a gecis játékokat!
(Ez egy válasz szeged88 üzenetére (2020. 09. 07. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 07. hétfő 17:58
Mi is szeretjük párommal. Mostanság azt tervezzük, hogy a második menetben együtt használnánk fel két adagot, de nem tudom, hogy az első adagot ha lefejem, akkor hogyan tartsam addig, még szükség nincs rá.
Mármint, hogy kell tárolni, mondjuk egy fél óráig-óráig. Tippek?
A hüvelyedbe élvezzen.Ott jó helyen van! A második menetet is oda lődd és onnan nyalja ki.Te vagy felül és a szádba csorog.
(Ez egy válasz szeged88 üzenetére (2020. 09. 07. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 07. hétfő 17:58
Mi is szeretjük párommal. Mostanság azt tervezzük, hogy a második menetben együtt használnánk fel két adagot, de nem tudom, hogy az első adagot ha lefejem, akkor hogyan tartsam addig, még szükség nincs rá.
mi joghurtba szoktuk beleverni, 3-4 adag után az egésznek sperma ize-illata van, nagyon izgi vele játszani, együtt elfogyasztani!
![vigyor2](images/smilies/vigyor2.gif)
Biszex hapsiként imádom a spermát lenyelni.
Benne vagyok énis
(Ez egy válasz Vidka87 üzenetére (2020. 08. 18. kedd 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Alap hogy lenyelem
![wink](images/smilies/wink.gif)
Bisex pasiként imádom a spermát a számba és az arcomra spriccelik.
Sziasztok.Kapásból 6 nevet is láttam aki nagyon szivesen csatlakozna egy közös spricc party hoz. Aztán síri csend.
Még nem tudtam eldönteni,hogy nem volt aki leszervezze eddig"vagy csupán a gondolat" az ami csatlakozna aztán semmi több.
Még nem tudtam eldönteni,hogy nem volt aki leszervezze eddig"vagy csupán a gondolat" az ami csatlakozna aztán semmi több.
Pasikent mondom... Nagyon jó..
Budapesten közös szopás?
Csatlakoznék a közös örömhöz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 18. kedd 07:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 18. kedd 07:08
Törölt felhasználó (4357372)
Sziasztok!
Nagyon izgalmas téma,mi is részesei lennénk egy gyors,több fiús kalandban,ahol a páromat egyszerre több fiú kényezteti,élvezi tele a punciját,testét.
Nagyon izgalmas téma,mi is részesei lennénk egy gyors,több fiús kalandban,ahol a páromat egyszerre több fiú kényezteti,élvezi tele a punciját,testét.
Spermaimádó pasiként élvezném, ha többen is rávernék az arcomra...
Sziasztok!
41 éves pasi vagyok.
Pest mellett lakom, de Csepelen dolgozom.
Nem vagyok független.
Szívesen kiverném bárki előtt a farkam és oda, ahova szeretné!
Esetleg az is megoldható, hogy óvszerbe kiverve gyűjtögetem a spermám, majd valahogy elküldöm, átadom.
41 éves pasi vagyok.
Pest mellett lakom, de Csepelen dolgozom.
Nem vagyok független.
Szívesen kiverném bárki előtt a farkam és oda, ahova szeretné!
Esetleg az is megoldható, hogy óvszerbe kiverve gyűjtögetem a spermám, majd valahogy elküldöm, átadom.
Valaki lejön a Baross utcai Gloriba? Garantáltan megkapja minden sperma imádó,a látványt.
Szivesen csatlakoznék,ha összehozna valaki egy többes party.t.Írjatok rám kérlek.Köszi.Atti