Tehát ki kezdi? Nálam az ilyesmi nagyon bejön!
Engem nagyon beindit a látványa, íze stb... A parom is imádja amikor hatalmasakat spriccelek
Engem a punciból kicseppenő sperma látványa nyűgöz le
Én imsdom a feleségem csupasz puncirol vagy lopsiarol lenyalni vagy éppen ki nyalni
A sperma egyszerűen finom
A sperma egyszerűen finom
Én másét nyalatnám le magamról a párommal
En meg szivesen lennek az aki radspriccel, hogy legyen mit lenyalnia a parodnak.
(Ez egy válasz jklove2 üzenetére (2020. 07. 22. szerda 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem is fètis, de fontos szerepet jàtszik. Felesegem szereti làtni ahogy kispriccel, èn ahogy csorog az ajkain, cicijèn, combjàn.
Nálunk favorit a Bukkake, idegenektől csak a cicimre élvezés, kettesben a férjemmel arcra, hajra mehet. Szeretem kenegetni magamon. Van egy tabumentes tarsaságunk, ahol gumi nélküli a party, és mindenki elég perverz a teleélvezett punciba élvezeshez. Imádom, ha közben folyik a combomon....
Tudom, hogy durva, de ne bántsatok
Köszi♡♡
Köszi♡♡
Mert ronda és finom.. ))
No, hát miért bántanának? Szerintem azért vagyunk itt, hogy ilyen izgalmas véleményeket olvassunk Elképzelni is jó, hát még milyen lehet annak, aki láthatja is!
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 31. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 31. péntek 18:43
Nálunk favorit a Bukkake, idegenektől csak a cicimre élvezés, kettesben a férjemmel arcra, hajra mehet. Szeretem kenegetni magamon. Van egy tabumentes tarsaságunk, ahol gumi nélküli a party, és mindenki elég perverz a teleélvezett punciba élvezeshez. Imádom, ha közben folyik a combomon....
Köszi♡♡
Köszi♡♡
Húú de izgalmas lehet egy-egy ilyen buli. Nagyon irigyellek érte. Szívesen kipróbálnám.
(Ez egy válasz LeonKatja üzenetére (2020. 07. 31. péntek 18:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi♡♡
Köszi♡♡
Azert is imdok a végén a parom puncijara, popsijara, cickoira, arcára, hasára élvezni, mert nagyon fel izgat a sperma látványa... Egyszerűen teljesen beindulunk tőle... Minél jobban osszefrocskolom, annál jobban felizgat. A párom is imádja nézni a tűzijátékot mostmar egyszer venni fogom a bátorságot, és mikor szájba élvezem, meg csókolom amég tele van a szája. Vagy radverem, és lenyalom róla. Régi vágyam ez, de még nem mertem megtenni. Úgy már egyszer megcsokoltam, hogy le nyelte, és utána, illetve nemrég egy másik pasi élvezte szájba, ott is nyelés után csokoloztunk. Szóval már kozelitek a célhoz... Vennem kell a bátorságot és belevagok
A volt partnerem,Úrnőm minden elélvezésem utàn a spermám "feltakarította "velem.A testéről kellett lenyalogatnom.Volt mikor kiskanálllál etette meg velem.Vagy cotonból is.Imádott szopni.Szájàba élveztem és úgy csókolóztunk.Ő nem nyelte.Nekem kellett.Szerette volna nagyon, ha mást szop le és úgy csókoolózunk.Màsik vágya pedig,ha egy nő fenekéből nyalnék ki spermàt...Sajna ezek màr nem valósultak meg...
Szívesen kiverném rendszeresen olyannak aki szereti a spermát
Ez a legjobb dolog a világon, a kötetlen tabumantes szabad szex!
Köszi♡♡
Köszi♡♡
Szerintem nagyon szexi!
Köszi♡♡
Köszi♡♡
Hajrá! Szedd össze a bátorságod, és tedd meg! Nem fogod megbánni
(Ez egy válasz fazonpar üzenetére (2020. 08. 01. szombat 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 01. szombat 08:42
Azert is imdok a végén a parom puncijara, popsijara, cickoira, arcára, hasára élvezni, mert nagyon fel izgat a sperma látványa... Egyszerűen teljesen beindulunk tőle... Minél jobban osszefrocskolom, annál jobban felizgat. A párom is imádja nézni a tűzijátékot mostmar egyszer venni fogom a bátorságot, és mikor szájba élvezem, meg csókolom amég tele van a szája. Vagy radverem, és lenyalom róla. Régi vágyam ez, de még nem mertem megtenni. Úgy már egyszer megcsokoltam, hogy le nyelte, és utána, illetve nemrég egy másik pasi élvezte szájba, ott is nyelés után csokoloztunk. Szóval már kozelitek a célhoz... Vennem kell a bátorságot és belevagok
Szió, nem bántunk... Inkább kivánunk...
Köszi♡♡
Köszi♡♡
Ha ma este, vagy holnap szeretkezik, megteszem attól nem félek hogy megbannam, mert nagyon is izgat. Viszont nem tudom mit fog szólni... Igazából attól tartok
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 02. vasárnap 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4304862)
2020. 08. 02. vasárnap 15:43
Szerintem nagyon szexi!
Szeretettel várunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 07. 31. péntek 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4064012)
2020. 07. 31. péntek 07:47
En meg szivesen lennek az aki radspriccel, hogy legyen mit lenyalnia a parodnak.