pároknál a legjobb dolog
na végre tudom mien érzés punciba
)

a nedveket imadni kell)))))))))
nem találtunk egymásra, nem ez a cél....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 06. 02. szombat 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 02. szombat 21:51

miután egymásra találtatok corinnával, töröltem az ide nem illő hsz-eket

Sztem is isteni érzés.
miután egymásra találtatok corinnával, töröltem az ide nem illő hsz-eket
(Ez egy válasz Szu üzenetére (2007. 05. 31. csütörtök 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 31. csütörtök 22:42

Sziasztok!!!
A világ legjobb érzése elmenni a szerelmem puncijába, utána átölelni s még mocorogni benne... Ennél már csak az a jobb mikor egyszerre mentek el, az vmi isteni, még a motorozásnál is jobb :PP Ahoz hogy a menstruáció előtt s után lehet vagy nem... hát nekem jött a gólya
úgyhogy ez sajnos számomra nem egy megbízható megoldás....
corinna, flancos egy csaj vagy!!! szívesen megismernélek.
Üdv
A világ legjobb érzése elmenni a szerelmem puncijába, utána átölelni s még mocorogni benne... Ennél már csak az a jobb mikor egyszerre mentek el, az vmi isteni, még a motorozásnál is jobb :PP Ahoz hogy a menstruáció előtt s után lehet vagy nem... hát nekem jött a gólya

Üdv
sajnos nekem ritkán adatik meg ez az élvezeti forma

az, aki a saját nedveitől undorodik, csak egy prűd barom lehet! tocsogjanak a nedvek! keveredjenek szájban, nemiszervekben, mert ez a Szex!!!! nem pedig unalmas csütörtök esti maszatolás józsi bácsi és mari néni között.....
Sziasztok!!!
úgyhogy ez sajnos számomra nem egy megbízható megoldás....
Üdv

Üdv
én szrtetek a punciba élvezni
nagyon jó
Ez nekem még nem jutott eszembe!
Sex után nem azon agyalunk, hogy mi van a másik adott testrészén!
Persze más nem is nagyon kerülhet oda, csak az alább elhangzottak.
Mondjuk a barátnőm nem zárkózik el a másik hölgytől sem.
Nekem/nekünk nem gond a saját levünkbe belekóstólni, hiszen a másik is ezt teszi!
A páromat az is feldobja, ha szopás után csókolózunk és az is, ha nyalás után.
Sex után nem azon agyalunk, hogy mi van a másik adott testrészén!
Persze más nem is nagyon kerülhet oda, csak az alább elhangzottak.
Mondjuk a barátnőm nem zárkózik el a másik hölgytől sem.
Nekem/nekünk nem gond a saját levünkbe belekóstólni, hiszen a másik is ezt teszi!
A páromat az is feldobja, ha szopás után csókolózunk és az is, ha nyalás után.

Talán az acsaj aki egy másik csajét is ki nyalja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 00:32

Törölt felhasználó (37307)
VIP

Mert melyik csaj szeret úgy csókolózni?

És, ha a punciból kiveszed a farkad, ő meg szopja, akkor az jobb?
Az is puncinedves, sőt teljesen mélyről jön.
Az is puncinedves, sőt teljesen mélyről jön.
imadom
Pl.a feleségem. Ahogy észrevettem semmi kivetnivalója nincs ellene, sőt le is nyalja a számszéléről.Én ezen nem csoldálkozom, mert nekem is ízlik.
Megjegyzem fordított esetben(ha a szájába élvezek)én nem csókolózom vele, de nem is ragazkodik hozzá. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 20. vasárnap 00:32
Megjegyzem fordított esetben(ha a szájába élvezek)én nem csókolózom vele, de nem is ragazkodik hozzá. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 20. vasárnap 00:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (37307)
VIP

(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 19. szombat 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 15:18

Törölt felhasználó (77369)

Nem kötelező lenyelnetek .De az énpárom imádja legalábis ezt mondja.Na meg azt is hogy sajátmagát ki nem nyalná ,söt csokolozni se szeret hapunciszaftos a szám.
Nem kötelező lenyelnetek .De az énpárom imádja legalábis ezt mondja.Na meg azt is hogy sajátmagát ki nem nyalná ,söt csokolozni se szeret hapunciszaftos a szám.
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2007. 05. 19. szombat 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
ja, de mi csajok meg nyeljük le mi??
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 05. 19. szombat 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 19. szombat 14:00
Törölt felhasználó (77369)

Modjuk én ezzel csak részben értek egyet.Mert én szeretem közben is nyalogatni a nömet meg utánnais na most ha bele élveztem a cuncusába nincs az a pénz hogy kinyaljam ezért ha ijet tervezek csak is gumival csinálom.
Modjuk én ezzel csak részben értek egyet.Mert én szeretem közben is nyalogatni a nömet meg utánnais na most ha bele élveztem a cuncusába nincs az a pénz hogy kinyaljam ezért ha ijet tervezek csak is gumival csinálom.