Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

"Próbálni már próbáltuk háromszor is, de valahogy nem jön be."
"Én sem nagyon rajongtam először az ötletért"
"Elég bizarr érzés volt, aztán rákaptam az ízére."
"Most meg már térden állva könyörgök érte."
"Csak türelemmel, szép finoman Fiúk, elsőre szerintem senkinek sem az az eget rengető érzés, de ha jól csináljátok, le sem fogjátok tudni vakarni az asszonyt."
"Kipróbáltam jó párszor. Hát annyira nem élveztem"
"Ha kellően elengeded magad és bízol a partneredben, akkor ugyanolyan jó lehet."

Az eddigi hozzászólások

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#374   2008. 03. 30. vasárnap 19:24
X Törölt felhasználó (101243)
Van ilyen nő, de nem hiszem, hogy ő az lenne... Nem tudom, ennyire alpári egy normális nő nem lehet, de aztán ki tudja, még a végén én gondolom félre... Minden témához beírni, hogy a huszonlócentis barátai, mert nem egy van természetesen smile , szerintem nem egy nőre, vagy legalábbis nem egy intelligens nőre jellemzőek.
S van "férfi" akinek ez tetszik - ez nem őszinteség, hanem közönségesség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 30. vasárnap 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142743)
2008. 03. 30. vasárnap 16:21
végre 1 öszinte nő,ilyennel sajnos még élőben nem találkoztam.
#373   2008. 03. 30. vasárnap 16:21
X Törölt felhasználó (142743)
végre 1 öszinte nő,ilyennel sajnos még élőben nem találkoztam.
#372   2008. 03. 30. vasárnap 06:49
versanus versanus
ja, sadfa, viktor66 jól beszél. mondjuk mielőtt beilleszted a lánylékelő lándzsádat a popóba érdemes kívülről maszírozni neki, amíg nem érzel akkora ellenállást az ujjaiddal. ezzel ajánlott kezdeni, mivel ha rögtön valamit be akarsz nyomni neki, akkor az erősödő görcsként belenyilal majd szegényke hátsó részébe. nem túl kellemes dolog. érdemes amúgy a burkuskirályod keresztmetszeténél kicsivel nagyobbra tágítani, hogy ne legyen semmi gond.
#371   2008. 03. 28. péntek 20:17
threeKings threeKings
Ok!Köszi.
#370   2008. 03. 27. csütörtök 17:53
picikemucika picikemucika
Magyarul: beöntést csinálsz magadnak!!!!
#369   2008. 03. 25. kedd 11:23
Bandur Bandur
Sok féle képen le van irva itt a tisztitás olvas vissza smile
(Ez egy válasz threeKings üzenetére (2008. 03. 25. kedd 11:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 11:09
Bocsi lehet,hogy már leirtátok de hogy kell kimosni? Valaki leirhatná..előre is köszi
#368   2008. 03. 25. kedd 11:09
threeKings threeKings
Bocsi lehet,hogy már leirtátok de hogy kell kimosni? Valaki leirhatná..előre is köszi
#367   2008. 03. 20. csütörtök 22:22
X Törölt felhasználó (218972)
safda nem feltétlenül kell vibri meg síkosító,bár utóbbi nem egy felesleges kellék.És hát igen ha popsiszexet akarsz muszály türelmesnek lenned,mert gondolom neked is fontos,hogy a partnerednek is jó legyen.Azt javaslom ha csak az análból áll az aktus akkor csókolozz hosszasan a lánnyal,mert az fontos a lelki ellazuláshoz aztán kicsit újjazgasd a punciját majd amikor már kellően nedves a popsiluk is síkosabb lessz,de ez még csak a kezdet ezekután legyél jó fiú és hosszasan nyalogasd és újjazd tovább a punciját,ezekután mond neki,hogy pucsícson be neked majd kezd nyalni a hátsó bejáratot közben finoman ujjazgasd míg szerinted megfelelően tág lessz majd kicsit nyálazd vagy nyálaztasd be a szerszámodat és még nyalj be hátulra kicsit behatolás elött.Így szinte garantált,hogy probléma nélkül be tudod csúsztatni a hancúrrészedet smile .Legyél mindig türelmes és odaadó és közben figyelj oda a másikra is nagyon,hisz ez a dolog megkívánja az ilyen dolgokat,de ez a normál akciónál is igaz smile .Ha elötte még punciba is nyomod neki,úgy könnyebb,mert míg élvezi a farkadat te szinte észrevétlenül ujjazgathatod a popsiját és így könnyebben is tágul nem beszélve arról,hogy ha tudod a dolgod és jól betudod nedvesíteni szinte gyerekjáték lessz utánna becsúsztatni hátra smile Sok sikert smile !
#366   2008. 03. 20. csütörtök 21:38
X Törölt felhasználó (226662)
szerintem próbáld meg anál vibrivel, meg sok síkosítóval
(Ez egy válasz safda üzenetére (2008. 03. 20. csütörtök 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 20. csütörtök 21:04
nekem van egy kis probléma a tágítással, de ha sikerül akkor mennyei mindkettőnknek

van esetleg valakinek valami tuti trükkje a tágításra? mert legtöbbször eltart akár egy negyed óráig míg sikerül elérni a megfelelő keresztmetszetet, s sokszor nem is sikerül.
#365   2008. 03. 20. csütörtök 21:04
safda safda
nekem van egy kis probléma a tágítással, de ha sikerül akkor mennyei mindkettőnknek

van esetleg valakinek valami tuti trükkje a tágításra? mert legtöbbször eltart akár egy negyed óráig míg sikerül elérni a megfelelő keresztmetszetet, s sokszor nem is sikerül.
#364   2008. 03. 20. csütörtök 19:20
X Törölt felhasználó (218972)
Én eléggé nagy popsiszex függő vagyok és tudom ajánlani minden férfinak aki kicsit elzárkozik a dologtól,mert valóban olyan ez mint a drog ha párszor kipróbálod és bejön akkor teljesen függővé lehet tőle válni smile .Amúgy ha segítség kell srácok,hogy hogyan lehet rávenni a barátnőiteket forduljatok hozzám,mert nem egy olyan lánnyal találkoztam aki félt a dologtól vagy rossz tapasztalatai voltak,de mindig megoldottam és nagyon sokan még rá is kattantak a témára utánna smile .És lányok ha valameikőtöknek bármilyen problémája vagy esetleg vágya van ezzel kapcsolatban nyugodtan írjatok smile .Egyébként olvasgattam amiket írtatok és szerintem sok jó fej ember van köztetek smile
#363   2008. 03. 20. csütörtök 07:45
tom1019 tom1019 VIP Admin
a gypothAdmin figyelmeztetése jogos! kizárólag a témáról írjatok, és kerüljétek a "pontvadászgyanús" semmitmondó megjegyzéseket és jelzőket! topicot ezektől takarítottam! aki ebben a topicban tovább vitatkozik az offol, és tiltani is fogom!
#362   2008. 03. 20. csütörtök 00:14
X Törölt felhasználó (44463)
a legédesebb dolog ha jól elővan készítve a dolog mindkét fél részére nagy élvezetet nyújt
#361   2008. 03. 19. szerda 21:43
MrEnigma MrEnigma
Nem rinya, csak ha fájt akkor mégóvatosabban kéne próbálkozni, mégtöbb síkosítóval. smile
(Ez egy válasz picikemucika üzenetére (2008. 03. 19. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 19. szerda 16:34
hm.... hát jó smile ) Akkor csak én vagyok rinya hogy fáj, és semmi jót nem találok benne.... Nah mindegy azért köszi az infót.
#360   2008. 03. 19. szerda 20:31
safda safda
ez egy nagyon kényes művelet, de türelem meghozza a gyümölcsét
#359   2008. 03. 19. szerda 16:34
picikemucika picikemucika
hm.... hát jó smile ) Akkor csak én vagyok rinya hogy fáj, és semmi jót nem találok benne.... Nah mindegy azért köszi az infót.
#358   2008. 03. 17. hétfő 20:14
tsitso tsitso
Én pl imádom, kellő felkészítés után hatalmas orgazmus a vége mindkettőnknek!
#357   2008. 03. 16. vasárnap 22:36
threeKings threeKings
Ja és benne mentem el..és semmi gond nem volt vele.
#356   2008. 03. 16. vasárnap 22:36
threeKings threeKings
Nálunk semmi xtra nem volt.Előtte kis ujjazás majd becsusszant..kicsit fájt neki de utána semmi gond nem volt.
#355   2008. 03. 15. szombat 18:34
X Törölt felhasználó (112880)
lehet csak én vaok a kivételes, de csak olyan pasival csináltad eddig, aki mellett fájdalmas volt :S

... 43 44 45 46 47 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: béta8417 béta8417
Nyitás ideje: 2005. 07. 28. csütörtök
Üzenetek: 1254db
Utolsó üzenet: 2024. 12. 20. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!