inkabb latnam a testen vagy az arcan, az latvanyosabb
Telt feleségem örömére pasi?
Még sosem volt hasonló topic sem. Abszolút hiánypótló.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 14. szerda 13:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (895053)
2020. 10. 14. szerda 13:34
EZT A TÉMÁT MIÉRT NEM FOLYTATJÁTOK A MÁR 1000 ÉVES "IZGAT HA MEGDUGJÁK A FELESÉGEM" TOPIKBAN???
Szia!Miért nem valősítjátok meg?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 14:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4291832)
2020. 10. 11. vasárnap 14:09
Nagyon szuper lehet átélni! Rengeteget fantáziálok erről!
vagy épp fordítva .....
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 10. 16. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 16. péntek 08:43
Nincs is szerintem nagyobb élmény, mint amikor egy pár hölgy tagját, rendesen tele lehet pumpálni, és utána a férj dolgozza meg a már jól kitágított, szaftos puncit!
Tökéletesen egyetértek veled!
(Ez egy válasz szexpartnert üzenetére (2020. 10. 16. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 16. péntek 08:43
Nincs is szerintem nagyobb élmény, mint amikor egy pár hölgy tagját, rendesen tele lehet pumpálni, és utána a férj dolgozza meg a már jól kitágított, szaftos puncit!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 13. kedd 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3258552)
2020. 10. 13. kedd 14:02
Nagyon izgalmas!
Sziasztok, szívesen megnézném ahogy megdugják a duci feleségem
EZT A TÉMÁT MIÉRT NEM FOLYTATJÁTOK A MÁR 1000 ÉVES "IZGAT HA MEGDUGJÁK A FELESÉGEM" TOPIKBAN???
Imádóm! Csak sajnos nincsen rá jelentkező akibe élvezhetek!
Nekem volt benne részem. Először nagyon furcsa volt, hogy egészen közelről nézi ahogy rajtam lovagol a felesége, de egy idő után teljesen el tudtam engedni magam, mert sohasem velem volt elfoglalva és ez megnyugtatott. Akkor sem zavart már, ha én voltam felül és ő a seggem irányából kukkolt hosszasan. Később az volt a furcsa, hogy a farkamon érezni lehetett az ujját a felesége ánuszán keresztül, ahogy az ringatózott rajtam. De ezt is megszoktam, mert nem volt semmi bi és homo sem. Amikor a felesége fürdött és csak kettesben voltunk ezt egészen őszintén meg lehetett beszélni vele és nem is jelentett problémát amikor a felsége lovagolt rajtam, ő óvatosan letolta rólam és gondolom gyönyörködött a felesége szétnyíló puncijában, majd visszahúzta rám és beleillesztette a farkamat a punciba, mint egy inszeminátor. Érdekes, a kifolyó spermát sohasem nézte meg, nem nyalta le és semmi ilyesmi. Szerencsére megnyugtatott, hogy éppen annyira puncifüggő, mint én. Így teljes nyugalomban tehettem ami jól esett, ő pedig teljes átéléssel lehetett közvetlen közelről szemtanúja kedves felesége orgazmusainak.
Még nem volt hozzá szerencsénk, de izgatja a fantáziánkat. Szivesen filmre venném, ahogy egy méretes fekete farok pumpálja tele a punciját. Azután persze gyorsan beletömném az enyémet. Multkor egy ilyen témáju filmkliptöl teljesen bezsongott a kicsi feleségem is, azota is emlegeti.
Nagyon izgalmas!
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 14:54
Nagyon nagy vágyam hogy egy férj felkér keféljem a feleségét és engedjem bele a gecimet...ő meg végig nézné.
Szia én nagyon szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz mézgacsalád üzenetére (2020. 10. 13. kedd 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mi is imádjuk,megfelelő partner esetén,frenetikus élmény tud lenni.
Mi is imádjuk,megfelelő partner esetén,frenetikus élmény tud lenni.
Dughatnád a feleségem
(Ez egy válasz házifiu34 üzenetére (2020. 10. 11. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 11. vasárnap 14:54
Nagyon nagy vágyam hogy egy férj felkér keféljem a feleségét és engedjem bele a gecimet...ő meg végig nézné.
Nagyon szuper lehet átélni! Rengeteget fantáziálok erről!
Akik szintén kedvelik ezt a felállást, írják le hogy kezdődött náluk