irtunk
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2023. 02. 22. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 10:21
34 éves budapesti pasi keres érett, szexuális kapcsolatra nyitott hölgyet. Írj privátban! Puszi
irtunk
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2023. 02. 22. szerda 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 22. szerda 10:21
34 éves budapesti pasi keres érett, szexuális kapcsolatra nyitott hölgyet. Írj privátban! Puszi
Sziasztok,
fiatal sportos srác vagyok, idősebb párral ismerkednék Pest megyén belül. Szép napot mindenkinek!
fiatal sportos srác vagyok, idősebb párral ismerkednék Pest megyén belül. Szép napot mindenkinek!
ma délután (16:15 és 17:00 között) cumiznék, illetve dugatnám magam (gumival) Lajosmizsén (kecskemét mellett), helyem van
Mohács és környéke, sub nőt keresek.
CSAK HÖLGYEKNEK!!!
Takarítást vállalok pucéran Budapesten!
30as, jó kiállássú, munkámra ígényes srác vagyok!
Írj privátban ha felkeltettem az érdeklődésed!
Takarítást vállalok pucéran Budapesten!
30as, jó kiállássú, munkámra ígényes srác vagyok!
Írj privátban ha felkeltettem az érdeklődésed!
Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!
Ma estére partnert keresünk. Szőrtelen nagyobb farok előny
Sziasztok!
Holnap/holnap utàn szívesen làtnèk egy pàrt fóton.
Ha szeretitek a hàrmas szexet vagy a cuckoldot akkor jól fogjuk èrezni magunk.
Holnap/holnap utàn szívesen làtnèk egy pàrt fóton.
Ha szeretitek a hàrmas szexet vagy a cuckoldot akkor jól fogjuk èrezni magunk.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!??,:/-(
Holnap kora este ismerkednék 40 körüli idősebb párral/nővel. Helyem van utazni rövid távon tudok.
-20F
-20F
Sziasztok,
fiatal sportos srác vagyok, ismerkednék idősebb párral.
fiatal sportos srác vagyok, ismerkednék idősebb párral.
Sziasztok! Már csak egy hölgy hiányzik a párolunk mellé. A hölgy tagunk bi.
Hosszú tájban is gondolkodunk egymás örömére. wink Budapest /Buda
Hosszú tájban is gondolkodunk egymás örömére. wink Budapest /Buda
Székesfehérvár és környékén ma 02.17 18:00tól kalandot keresek.
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Jezusom meseszép vaaaagy
(Ez egy válasz szeximadofeleseg40 üzenetére (2023. 02. 14. kedd 02:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 14. kedd 02:04
Ma esti valentin napi gangbang? Sportos nagyfarkú fiúk?
Privát leveleket várom komoly jelentkezőktől. Köszönöm
Privát leveleket várom komoly jelentkezőktől. Köszönöm