Fogadnék délután Budán! Igen csak van kedvem szexelni!
Sziasztok.Adatlapom szerint ismerkednék.
Nem független, korai harmincas budapesti HETERO srácként keresek csinos és igényes hetero vagy bi nőket(esetleg párokat nővel) titkos szexuális viszony céljából, Budapestről vagy Pest megyéből. Írjatok nyugodtan!
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Nem pár esetén előny lehet, ha a nő is hasonló cipőben jár, de egyáltalán nem feltétel.
Sexben Gazdag Boldog Újévet kedves hölgyek és párok!Igényes pasi keres illusztris társaságot nem csak sexre de legfőképp arra.Ha ti is eltökéltek vagytok és élvezni akarjátok az életet és a szexualitást ebben a komor világban ìrjatok Élvezzünk együtt a Sex Oltárán
36 éves Kecskeméti pasi vagyok. Főleg fiatal és kezdő hölygeket keresek esetleg kölcsön feleséget a párja nélkül.
(Kizárolag kérésetekre, ez esetben videózok-fotózok is)
Perverziókra is nyitott vagyok. Írd meg Utazni nem tudok.
(Kizárolag kérésetekre, ez esetben videózok-fotózok is)
Perverziókra is nyitott vagyok. Írd meg Utazni nem tudok.
Kecskeméti házaspár vagyunk,adatlapunk alapján ismerkednénk.....
Privát üzeneteket várunk
Privát üzeneteket várunk
Sziasztok.Ismerkednék adatlapom szerint.
Sziasztok! Idősebb nőket kedvelő, rendesnek mondott fiatal fiú vagyok. Hosszútávú szexkapcsolat céljából ismerkednék olyan nővel, akit izgatna, ha egy fiatal fiú kényeztetné. Akivel kipróbálná extrém helyeken is, megélhetné vágyait. Szombathely-Sopron környékén ismerkednék ilyen nővel, akár pár tagja is lehet, diszkrét fiatalként titkos szerető is szívesen lennék elhanyagolt nőknek.
Hello! Fiatal srácot keresünk adatlap szerint. Lehetőleg Borsodban! Búék.
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Sziasztok 31 éves fiú keres 40+os nőt ha harisnyafétised van az nagyon nagy előny
Sziasztok! 50 feletti hölgy nagykanizsán esetleg? nem baj ha nem vagy független. Szívesen ismerkednék!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
20cm vagy nagyobb farokméretű igényes pasit keresünk NYÍREGYHÁZÁN igényes 150/50/23 hölgytagunk rendszeres kielégítésére
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Helyünk van.
Foto a holgyről adatlapon
Olyan elhanyagolt lányt,nőt,asszonyt keresek akinek lelki társa és virtuális szex partnere lehetnék.Én egy 38 éves,nem független srác vagyok aki csak sodródik az árral.Amit konkrétan szeretnék,hogy Skype-on néha megbeszéljük egymás dolgait aztán pedig egy kiadós közös masztival kielégítsük egymást és meg adjuk a másiknak amit otthon nem kap meg.Ha magadra ismertél,írj bátran privát üzenetet,nem harapok!
Sziasztok.Győri lányt keresek 18-tól aki idősebb pasival lenne aki tudja mi kell egy nőnek. Vagy idősebb hölgyet keresek Győrből 60-70+-os.Aki még vágyik a testi örömökre vagy régóta érezte már.Helyem az van.
Pesten ma fiut fogadnánk hármasunkhoz..40 es hetero pár vagyunk
Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Kecskeméten keresek fiatal nőt szexre! Beszéljük meg!
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.