Igényes csajos pasi vok. Smink paróka combfix stb.
Aktív pasit vagy többest keresek.
Szopok nyelem a gecit és baszható vok.
Helyem van de utazók is.
Aktív pasit vagy többest keresek.
Szopok nyelem a gecit és baszható vok.
Helyem van de utazók is.
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok. 45éves, magára adó pasi, fiatal lányt kényeztetne,szeresd a szexi fehérneműt, harisnyát. Győr
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Sziasztok!
Normális ápolt nemdohányzó utitársat keresek thaiföldre januárban.
Természetesen fifti fifti alapon.
Kevés angol tudás jó ha van
Normális ápolt nemdohányzó utitársat keresek thaiföldre januárban.
Természetesen fifti fifti alapon.
Kevés angol tudás jó ha van
Szia. Jelentkezem
(Ez egy válasz Hamvaspina18 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 09. 17. kedd 12:21
Sziasztok.
18 éves csaj keres érett kemény faszt.
Többes is oké.
Többes is oké.
36 éves budapesti férfiként keresem érett hölgy partnerem. Ha izgatnak a nálad fiatalabb pasik és szeretsz minőségi időt tölteni, írj rám!
50+-os hölgyel ismerkednék
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok.
Pesti vagy környéki Fiatal hölgy /csajszi mostanában egy laza kalandra
Pesti vagy környéki Fiatal hölgy /csajszi mostanában egy laza kalandra
Lányok/holgyek…. Aki esetleg ma rá er ?
Sziasztok,
40-55 év közti érett hölgy partnerem keresem Budapestről. Ha vágysz arra, hogy visszafiatalítsanak, ne tartsd magadban
40-55 év közti érett hölgy partnerem keresem Budapestről. Ha vágysz arra, hogy visszafiatalítsanak, ne tartsd magadban
Szia! Merre keresel?
(Ez egy válasz Hamvaspina18 üzenetére (2024. 09. 17. kedd 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Többes is oké.
Többes is oké.
Sziasztok! Szívesen átadnám tapasztalatomat fiatal lánynak, ha van rá igény. Az sem baj, ha még nem voltál férfival, ha valamiért gátlásos vagy. Keress privátban bizalommal.
Family szerepjáték kedvelő Férfi vagyok!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Idősebb és Fiatalabb hasonló érdeklődésű Partner keresek ! Természetesen Hölgyre vagy Párra gondoltam !!!
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már régóta ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Szia . Merre ? Köszi
Sziasztok.
Többes is oké.
Többes is oké.
Sziasztok.
Többes is oké.
Többes is oké.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!