Sziasztok szèp napot irtam üzit
(Ez egy válasz egyfeleség11 üzenetére (2020. 09. 09. szerda 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 09. szerda 14:14
Fiatalabb hetero ,hétvégén is ráérő fiúval szívesen ismerkednénk .
Fiatalabb hetero ,hétvégén is ráérő fiúval szívesen ismerkednénk .
Sziasztok, nagyon szívesen ismerkednék veletek én is
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 08. kedd 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3976702)
2020. 09. 08. kedd 06:56
Sziasztok!
Egy nő + több fiús játékokat kedvelő fiúval,férfivel ismerkednénk.
Sziasztok, ismerkednék veletek, pviben
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 08. kedd 06:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3976702)
2020. 09. 08. kedd 06:56
Sziasztok!
Még mindig: Keresek egy fiatal hölgyet állandóra, aki rendszeresen jönne velem szexpartikra. Kötelezetség nélkül, litghtos és kemény perverz dolgokban is benne volna. Minden csak megbeszélés kérdése. Jó lenne egy olyan, olyan hölgy, aki szintén szexmániás és szereti a szexet kiélvezni! Budán van hely és lehetőség!
Nem függetlenként kersek egy szeretőt. Budapesti vagyok ha érdekel írj privit
Sziasztok 40 éves pasi vagyok orális dolgokra keresek hölgyet 18-40 éves korig valamit valamiért alapon viber ok
Sziasztok!
Zala,somogy vagy max 100 km es körzetből keresek egy finom hölgyet,kellemes,önfeletti kikapcsolódásra! Kirándulás,ismerkedés,beszélgetés és majd meglátjuk mit hozunk ki egymásból! Randira fel!!! Irj vagy hivj!
Sziasztok.
Hölgyet keresek 35-55 éves korig
Én 24 vagyok, intimem 17/6
vorosmikulas126@gmail.com
Hölgyet keresek 35-55 éves korig
Én 24 vagyok, intimem 17/6
vorosmikulas126@gmail.com
Ma estére keresek párt/hölgyet a közelből
Magas vékony srác vagyok
Magas vékony srác vagyok
Orális szexhez keresek partnert bevállalós nő személyében . Imádok puncit nyalni .
Holnap asszonyt,hölgyet elvinnék,Baja Szeged vonalon!
Heves megye, Eger és környéke, értelmes, diszkrét aktív bi havert keresek. Kérlek olvasd el az adatlapom, aztán írj, köszönöm!
Sziasztok !
Ma esti kényeztetésre keresek érett akár idősebb párt házaspárt hölgyet Szekszárdon kölcsönös élvezetekre mindenki örömére. Választ privát várok !
Ma esti kényeztetésre keresek érett akár idősebb párt házaspárt hölgyet Szekszárdon kölcsönös élvezetekre mindenki örömére. Választ privát várok !
Korepetálni minden tekintetben keresek fiatal szexmániás hölgyet! Akár ma is kezdhetjük
13 ker? kanosan valaki egy orálra 40 alatt? Rendszeres orál haver érdekelne... lehet heteró is aki sokat kanos
Sziasztok!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Olvass adatlapot is!
Hetero fiúval,férfivel ismerkednénk.
Olvass adatlapot is!
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok
Korepetálni minden tekintetben keresek fiatal szexmániás hölgyet! Akár ma is kezdhetjük