Szívesén szopatnék egy jót ma nap közben Óbudán

Kedves Hölgyeim, a Balatonnál (Siófok-Veszprém) masszörként ajánlok kényeztető jóni masszázst. vasárnap estére. Privátban várom a visszajelzést, köszönöm. wave . Szép napot!
Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/68) / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, sima, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok !
Érett idősebb párral házaspárral hölggyel ismerkednék Szekszárdon diszkréten. Hétfő esti talira lenne valaki? Keress privát üzenetben !
Érett idősebb párral házaspárral hölggyel ismerkednék Szekszárdon diszkréten. Hétfő esti talira lenne valaki? Keress privát üzenetben !
Sziasztok!
50éves pasi vagyok, 18+-os lányokat keresek!
50éves pasi vagyok, 18+-os lányokat keresek!
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk.
Fiatal fiúval ismerkednénk.
Sziasztok!
Kecskemét környékén nő aki kedveli a huszonéves férfiakat?
Kecskemét környékén nő aki kedveli a huszonéves férfiakat?

Sziasztok. 40 körüli hölgyeket keresnék 1 éjszakás kalandokra. 23 vagyok, Budapesten élek és átlagos alkatú vagyok.
Sziasztok! Idősebb nőt keresek vagy párhoz is szívesen csatlakoznék hetero alapon. 25 éves sportos, szeximádó srác vagyok. Hellyel rendelkezem, ma este is ráérek.
Korepetálni minden tekintetben keresek fiatal szexmániás hölgyet!

Pesten vastag farkú 40 alatti gyakran kanos pasit keresek akit néha le lehetne cummantani van helyem- 13 ker
Helló sziasztok!! 37 éves vagyok! Idősebb hölggyel vagy páral barátkoznék!!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresnék Barnya Somogy vagy Zala megyéből... kifejezetten kedvelem az érettebb korosztályt... az átlagnál valamivel nagyobb intim mérettel és kellő tapasztalattal rendelkezem.
Siófokon és környékén esetleg hölgy vagy pár aki ráér?
Na még egy sorozatíró!
(Ez egy válasz Dave82 üzenetére (2020. 09. 11. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 11. péntek 19:26

Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
Sziasztok,
50 körüli hölggyel, párral szeretnék ismerkedni.
50 körüli hölggyel, párral szeretnék ismerkedni.
Sziasztok. 35 éves vagyok, egyedülálló, egyedül élő, ismerkednék de csak hosszabb távú kapcsolatban gondolkodom elsősorban. Köszönöm