Sziasztok!
Kecskemét környékén nő aki kedveli a huszonéves férfiakat?
Kecskemét környékén nő aki kedveli a huszonéves férfiakat?
Sziasztok. 40 körüli hölgyeket keresnék 1 éjszakás kalandokra. 23 vagyok, Budapesten élek és átlagos alkatú vagyok.
Sziasztok! Idősebb nőt keresek vagy párhoz is szívesen csatlakoznék hetero alapon. 25 éves sportos, szeximádó srác vagyok. Hellyel rendelkezem, ma este is ráérek.
Korepetálni minden tekintetben keresek fiatal szexmániás hölgyet!
Pesten vastag farkú 40 alatti gyakran kanos pasit keresek akit néha le lehetne cummantani van helyem- 13 ker
Helló sziasztok!! 37 éves vagyok! Idősebb hölggyel vagy páral barátkoznék!!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresnék Barnya Somogy vagy Zala megyéből... kifejezetten kedvelem az érettebb korosztályt... az átlagnál valamivel nagyobb intim mérettel és kellő tapasztalattal rendelkezem.
Siófokon és környékén esetleg hölgy vagy pár aki ráér?
Na még egy sorozatíró!
(Ez egy válasz Dave82 üzenetére (2020. 09. 11. péntek 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 11. péntek 19:26
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
Sziasztok,
50 körüli hölggyel, párral szeretnék ismerkedni.
50 körüli hölggyel, párral szeretnék ismerkedni.
Sziasztok. 35 éves vagyok, egyedülálló, egyedül élő, ismerkednék de csak hosszabb távú kapcsolatban gondolkodom elsősorban. Köszönöm
Sziasztok! 26 éves tetovált piercinges fiú vagyok, ismerkednék hölgyekkel párokkal!! Lehet vékony telt egyik se baj köszönöm a figyelmet!!!
Korepetálni minden tekintetben keresek fiatal szexmániás hölgyet!
Sziasztok
Szívesen ismerkednèk hölgyekkel esetleg párral is.
Szívesen ismerkednèk hölgyekkel esetleg párral is.
Sziasztok !! Fiatal párhoz csatlakoznék !!! Adatlapot olvass !!!
Sziasztok!
Fiatal fiúval ismerkednénk.
Fiatal fiúval ismerkednénk.
Napközbeni egymás előtti masztizasra keresek fiatal és igényes partnereket.
Imádom a szabadban kiverni.
Ha csak kukkolni szerrtnél az is megoldható.
Írj privit
Imádom a szabadban kiverni.
Ha csak kukkolni szerrtnél az is megoldható.
Írj privit
Sziasztok !
Szekszárdon van érett idősebb pár házaspár hölgy ma esti találkozáshoz ? Írj privit .
Szekszárdon van érett idősebb pár házaspár hölgy ma esti találkozáshoz ? Írj privit .