Tudom, hogy senki nincs, de: Aktív bi férfit keresek,40 év felett. Egy jó 50-es daddy-nek is örülnék! Kezdő bi is lehetsz, de csak aktív! Heves megye és környéke, hely ok
Szemániés fiatal vékony lány bátran zaklasson
Nagymellű nő feleség?
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék (inkább én szopnék viszonzás nélkül) akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias nagydarab pasi vagyok.
Kecskeméten keresek nőt szexre 18-tól!
Sziasztok! Ismer valaki olyan helyet Budapesten, ahol kiéhezett, érett, 60+ os hölgyekkel lehetne ismerkedni? Esetleg egy olyan portál/fórum, ami rájuk van specializálva?
Helló sziasztok! 25 éves vagyok. Győrbe keresek partnert!
Sziasztok,
Szolnokon keresnék fiatal lányt aki ismerkedne egy 47 éves férfival, akalmanként egy jó kis szexre.
Átlagos férfi vagyok és mindenre nyitott.
Privát üzenetet várok.
Szolnokon keresnék fiatal lányt aki ismerkedne egy 47 éves férfival, akalmanként egy jó kis szexre.
Átlagos férfi vagyok és mindenre nyitott.
Privát üzenetet várok.
Sziasztok!
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.
Hali. Nagy bimbikkel rendelkező hölgyet keresek, tőlem idősebbet, fiatalabbat... Privátban
Szia Anita!Írtam üzenetet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 21. szerda 02:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4672540)
2022. 12. 21. szerda 02:26
Sziasztok! Anita vagyok 20 éves,150cm 45kg szőke! Dunaújváros, ismerkednék nálam érettebb pasival!
Normális bemutatkozást várnék, egyenlőre levelezés és majd eldől......! Tribute videó készítőt is keresek, aki esetleg megcsinálja fényképemre ! Előre is köszönöm smile
Normális bemutatkozást várnék, egyenlőre levelezés és majd eldől......! Tribute videó készítőt is keresek, aki esetleg megcsinálja fényképemre ! Előre is köszönöm smile
Sziasztok! Anita vagyok 20 éves,150cm 45kg szőke! Dunaújváros, ismerkednék nálam érettebb pasival!
Teljesen kezdő hetero vagy enyhén biszex srácot urat keresek aki kipróbálna közös masztit vagy akár orális játékot egy igényes ápolt kezdő bi sráccal.Pestmegyei vagyok,elérhetőséget írj!Helyem van!Kérlek csak akkor írj ha tényleg van időd találkozni!
28 éves igényes Borsodi pasiként keresnék nőt vagy párokat közös nudizas illetve közös programok/swinger klubbok/szaunák látogatásához. Ha valakinek/valakiknek felkeltettem az érdeklődését nyugodtan írjatok privátban
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
60+-os, egyedülálló hölgyet maszíroznék, kényeztetnék, akár ellenszolgáltatás nélkül Budapesten.
Sziasztok!Vékony partneremet keresem hosszú távra,rendszeres együttlétekre.
Ünnepek alatt valakinek valami ötlete nappali mókához esetleg?
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon tudunk utazni.
Adatlapot azért olvassatok légyszi. Privát üziket várunk
Szeged-Kecskemét-Budapest vonalon tudunk utazni.
Adatlapot azért olvassatok légyszi. Privát üziket várunk
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!