Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bármilyen erotikus történet jöhet!
Akár igaz, akár nem, jelentősége nincs, sokkal lényegesebb az olvashatóság és a szórakoztatás.
Tartalmilag NEM lehetnek a történetek:
- kizárólag meleg témájúak,
- bármelyik nem számára durván megalázóak, véresek, vagy az emberi élet kioltására mutatóak,
- politikai és vallási vonalvezetésűek,
- faji hovatartozást feszegetőek.

Az eddigi hozzászólások

... 41 42 43 44 45 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#82   2009. 02. 10. kedd 19:34
Fém_fatál Fém_fatál
1.
Szauna

Csak ülök a forróságban, és érzem, ahogy lassan, mint egy nyirkos fátyol, beborít a meleg. Érzékeim kicsit tompák, de jól esik most ez a lassú lustaság. Hátamat a tüzes falnak támasztom, lábaimat végignyújtom magam előtt a padon. Nyakamban lüktet az ér, a szívem igyekszik tartani a ritmust, és az első izzadtságcseppek is megjelennek szép sorban a mellkasomon. Az orromon beszívott perzselő levegő nehéz a gyógynövények illatától.
Még csak három perce vagyok benn, mégis úgy érzem, elolvadok. A fürdőlepedő egyre melegebbnek tűnik, pedig csak egy könnyű, hófehér vászon fedi be testemet. Mégis olyan, mintha bundába burkolóztam volna.
Elég! – gondolom, és hirtelen elhatározással kibontom a kis csomót, ami a fürdőlepedőt tartja. Az átnedvesedett anyag lehullik, és én elrendezgetem a hátam mögött, hogy csorgó verejtékem ne hagyjon foltot a falon.
Nincs ki előtt szégyenkeznem, nincs bent senki rajtam kívül, s bár kint többen lézengenek, de egyelőre egyedül töltöm a méregtelenítés izzasztó perceit. Tudom, hogy talán nevetséges, de elég szégyenlős vagyok. Persze egy szaunában az a természetes, hogy nem takargatja magát az ember. Meg aztán nem is nagyon tudnám. Olyan nagy a hőség, amilyen csak egy ilyen fázós téli délutánon eshet jól . Lehunyt szemhéjam mögött is látom a változó fényeket. Kék, piros, zöld, sárga, és így tovább, lassan, megnyugtató ritmusban villannak fel. A zene is csendes, jellegtelen, vagyis pont olyan, mint amilyenre egy munkában megfáradt szaunázó vágyhat.
#81   2009. 02. 10. kedd 19:33
Fém_fatál Fém_fatál
2.
Egyre jobban beeszi magát a pórusaimba a perzselő hő. Érzem, ahogy két mellem között ráérősen kezd lecsorogni egy kis verejtékpatak. Ahogy végighalad a hasamon –hm, nem ártana megint diétáznom egy kicsit-, lassan kövér kis csermellyé duzzad. Egyre több cseppecske csatlakozik hozzá, végül elérnek a köldökömhöz, s kicsi tóvá gyűlnek össze benne. Mosolyogva nézem, ahogy gyűlik, duzzad az apró tengerszem, majd a következő izzadtságcsepp megtöri a felszín feszültségét, és újabb búvópatak indul el girbe-gurbán a vénuszdombom felé. Csiklandós, kellemes érzés, ahogy a forró bőrömön végigszalad. Különösen, mikor a vénuszdombomhoz ér. Ott a patak apró vörös szőrszálakat talál, hát azok között kanyargózik tovább. De még így sem adja fel, mert egyre csak tör előre, lefelé, amerre a gravitáció vonzza.
Szinte megborzongok, ahogy a vékonyka patakocska eléri nagyajkaim közt a szeméremrésemet. Különös, izgató érzés, főleg, mert már érzem, jön a következő cseppcsermely. Lehunyom ismét a szemem, és várom a bizsergető, csiklandós érzést. Meg is érkezik hamarosan, és én örülök, hogy nincs senki bent, mert reflexből a puncimhoz kapok, annyira csikis. Ebben a pillanatban feltárul a szauna ajtaja, és én fülig vörösödve, rajtakapottan húzom el a kezem.
#80   2009. 02. 10. kedd 19:33
Fém_fatál Fém_fatál
3.
Egy férfi lép be, persze meztelenül. A helyzet annyira kínos, hogy szeretnék láthatatlanná válni, elenyészni, elsüllyedni. Milyen banális, milyen ócska, pont akkor matatok a puncimban, amikor ezt a szerencsétlen flótást ide eszi a fene.
A szerencsétlen flótást szemmel láthatóan kevésbé zavarja a kínos helyzet, mint engem. Nem mer kajánul vigyorogni, de a szája széle megrándul, ahogy a szemembe néz.
-Helló, nem zavarok?
-Helló! Á, dehogy, épp csak az izzadtság… mert lecsorgott… és hogy…
-Bocs, hogy rátörtem önre…
-Mondom, hogy semmi baj – magyarázom egyre zavartabban, és úgy tűnik, hogy a hőmérséklet hirtelen száz fokkal feljebb ugrott.
Aztán szerencsére csöndben marad, nem szól többet. Csak felmászik mellettem az enyémre merőleges középső padra. Elhelyezkedik, nagyokat szuszog közben, kiteríti maga alá a fürdőlepedőt, szépen, ahogy illik. Majd egy elégedett sóhaj kíséretében hanyatt dől. Nem akarom nézni, de ott van a szemem előtt az … AZ. És … bizony nem csúnya... Pedig ernyedt. Atyaég, milyen lehet, ha izgalomba jön? Elképzelem, ahogy megtelnek a barlangostestek, ahogy szép lassan megmoccan, és egyre keményebb lesz…
Aztán szörnyen belepirulok a gondolatba. De valahogy nem tudom a szemem levenni róla. Csak akkor, mikor észreveszem a szemem sarkából, hogy a férfi is néz. Figyel. A torkom hirtelen kiszárad, szerencsére legalább az nem látszik, hogy még jobban izzadok ijedtemben.
Elkapom a tekintetemet a péniszéről, de nem nézek a szemébe, inkább a kis homokórát figyelem a falon. Már lassan tíz perce melegszem. Meg is látszik, amilyen tüzes vagyok, gondolom, magamon gúnyolódva.
#79   2009. 02. 10. kedd 19:32
Fém_fatál Fém_fatál
4.
Aztán úgy döntök, hogy legjobb lesz elkerülni a következő kínos pillanatot, és inkább én is lefekszem az alsó padra. De csak nem tudom kiverni a fejemből a gondolatot: vajon a lábujjaim valóban olyan közel vannak a péniszéhez, ahogy sejtem??? Ezért, mielőtt az Ész megakadályozhatná, a Kíváncsiság felemeli a fejemet, és egy sanda pillantást vetek déli irányba. Stimmel, gondolom elégedetten, ott van, ahol sejtettem. Egy pillanat tört része csak, alkalmi társamnak fel sem tűnik, vagy csak nem reagál, némán, lehunyt szemmel fekszik továbbra is, rezzenés nélkül. Be kell vallanom magamnak, hogy tetszik, az egész pasi, tetőtől „farkig”. Nem fiatal már, de nem is öreg, amolyan „éppen jó” korú, negyvenes talán. Nem szép, de kimondottan jóképű férfi, teste ruganyos, izmai finoman kidolgozottak, az összkép inkább puha, mint szálkás. Szolidan szőrös. Mindenhol, vigyorgok magamban. Látszik, hogy borotva csak az arcát szokta szántani.
Visszaengedem a fejemet a padra, és egy darabig a mennyezeten játszó fényeket bámulom, majd becsukom a szememet én is.
#78   2009. 02. 10. kedd 19:32
Fém_fatál Fém_fatál
5.
A következő pillanatban megérezem a kezét.
Lassan nehezedik rá a lábfejemre, majd az érintés simogatássá változik. Ráérős mozdulatokkal simítja végig a lábfejemet. A meglepetéstől először nem is kapok levegőt. Rá akarok szólni, fel akarok háborodni, el akarom húzni a lábam, ki akarok rohanni a szaunából, de egyszerűen nem megy. Érzem, ahogy valami megremeg az ágyékomban, ahogy a férfi keze egyre magabiztosabban simogatja már a vádlimat. A másodpercek telnek, a verejték dől rólunk, de a szívünk már nem csak a hőség miatt ver hevesen. Nem nyitom ki a szemem, úgy teszek, mintha nem venném észre, és érzem, hogy ez neki is jó így. Nincs beszéd, nincs magyarázkodás, csak a forróság, az izzadtságcseppek, és az egyre nehezebb levegő. Hallom, hogy felül, és lejjebb mászik, a lenti padra telepszik, közvetlenül a lábam mellé. És újra hozzámér. Nem siet. Komótosan, de módszeresen simítja végig a vádlimat, kicsit erőteljesebbek lesznek a mozdulatai, ahogy centiről centire végigmasszírozza. Érzem, ahogy a borzongás átszalad a gerincemen, és lúdbőrzök, tetőtől talpig.
De a szemem szorosan összezárom, így akarván hárítani magamtól a felelősséget: én itt sem vagyok, nem veszek észre semmit, nem is történik semmi…
#77   2009. 02. 10. kedd 19:31
Fém_fatál Fém_fatál
6.
Pedig nagyon is történik. A férfi keze egyre bátrabb, nem is csodálom, hiszen hallgatás – beleegyezés. De hogyan is szólalhatnék meg, miközben olyan jól esik az érintése? Tenyere erős, öntudatos, erőszakos, de egyben gyengéd és figyelmes. Türelmes. Nagyon türelmes. Túlságosan is türelmes. Türelmesebb, mint én... Mert még mindig a bokám és a térdem között köröz, ráérősen, kényelmesen. Amit a kéz felcsúszik az izzadt lábszáramon, egyből fordul is visszafelé, és én majd megőrülök a vágytól és félelemtől. Vágyom és félem egyszerre a folytatást. A folytatást, ami rendre elmarad, mert a kéz az utolsó pillanatban szeszélyesen visszafordul. Aztán egyszerre nagyot dobban a szívem: a férfi keze most nem tétovázik, egyre feljebb halad, lendületesen simítva, masszírozva a combomat. Elakad a lélegzetem is, ahogy az ujjak követelőzve siklanak verejtékes bőrömön. Érzem, ahogy az izgalomtól megkeményednek a mellbimbóim, szinte sikoltanak a simogatásért, a csókért. A szám kiszáradt, megnyalom az ajkamat, érzem a nyelvemen az arcomat áztató sós izzadság cseppeket. De a szemem csukva, már erőm sem lenne kinyitni.
A férfi is egyre izgatottabb lehet, mert hangosan veszi a levegőt, szinte zihál. Nem szólal meg, de érzem, hogy néz. A pillantása jobban éget, mint a szauna forró levegője. Közben eszembe vág, hogy biztosan letelt már az idő, ki kéne menni, de most nem lehet felállni, nem lehet kimenni.
Őrülten vágyom az érintését, de ő hihetetlen lassúsággal járkál fel és alá a combomon. Megint visszafogja a tempót, mintha szándékosan feszítené túl az érzékeimet. Szinte kúsznék, másznék kicsit lejjebb, hogy végre hozzáérjen egyre jobban duzzadó szeméremajkaimhoz. Testem megfeszül, csípőm már-már felemelkedik, és egy rekedt sóhaj tör fel a torkomból.
#76   2009. 02. 10. kedd 19:31
Fém_fatál Fém_fatál
7.
Szívem olyan gyorsan dörömböl, hogy talán ő is hallja.
Sose hittem volna, hogy az érintés hiánya éppen olyan izgató lehet, mint maga az érintés. Újra elindul a térdemtől felfelé a vándorló tenyér, a combom belsején végigsimítva. És végre nem áll meg, halad egyre feljebb és feljebb és feljebb. Amikor a szeméremajkaimhoz ér, felnyögök. Kicsit játszik a rövidre nyírt szőrszálakkal, cirógatja őket, alig érintve a bőrömet. Legszívesebben hangosan nyüszítenék, de csak halkan sóhajtozok. Valahogy mintha egyre forróbb lenne a levegő, legalább is én egyre jobban izzadok. A vékony fürdőlepedő már rég nem hófehér, gyűrötten, izzadságomtól nyirkosan tekergőzik a testem alatt. De már érzem, hogy nem csak a verejtéktől kezd csatakos lenni, a szenvedélytől olyan nedves lettem, hogy az ismeretlen akár egyből belém is hatolhatna. De még esze ágában sincs. Egyelőre azt élvezi, ahogy a vágy elveszi az eszemet. Remegnek a combjaim, és szinte maguktól nyílnak szét, feltárván a puncimat, megmutatva, milyen izgatottan duzzadt, milyen lucskosan nedves, milyen kívánósan sóvárgó. A férfi megmozdul, feláll a padról és mellém térdel, már mindkét kezével a vénuszdombomat masszírozza. Felnyögök a kéjtől, érzem, az orgazmus pillanatokon belül elsöpör.
Ekkor meghallom az ajtó pattanását, valaki benyitott. Önkéntelen mozdulattal zárnám össze a lábam, de a férfi keze megakadályoz benne. Szinte erőszakosan nyomja szét a combjaimat. Hallom, amint az a másik felmászik a felső padra, csendesen elhelyezkedik, sejtésem szerint éppen a kitárt puncimmal szemben. Szeretném kinyitni a szemem, de nem merem. A céltudatos kezek megérzik pillanatnyi zavaromat, és szakavatott lassú, nehéz mozdulatokkal kezdik birtokba venni a teljesen felizgult csiklómat.
#75   2009. 02. 10. kedd 19:30
Fém_fatál Fém_fatál
8.
Egyik kezével szinte szétfeszíti a bőrt, hogy a klitoriszom még jobban elő tudjon bújni, majd apró, finom mozdulatokkal izgatni kezdi. Mintha egy szitakötő lenne, úgy rebeg a keze. Egyre jobban zihálok, pár pillanat, és elszabadulnak a hormonok, elönt az oxitocin, tetőtől talpig megremegek, olyan hatalmasat élvezek, hogy szinte fáj, ahogy a hüvelyem összerándul. Remeg mindenem, még az orrcimpám is, a hüvelyem izmai ritmusosan összerándulnak. Magamon kívül vagyok, szédelegve nyitogatom a szemem. Meglátom a férfit, aki nemrég jött be. Tágra nyílt szemekkel néz, még a szája is nyitva van egy kicsit, és kőkeményen álló farkát gyötri éppen. Istenem, mibe keveredtem, gondolom, de csak egyetlen ezredmásodpercig, mert érzem, ahogy ismeretlen szeretőm ujjai a hüvelyembe hatolnak. Olyan síkos vagyok már, hogy hallatszik a nedvem tocsogása, mikor lassan, de keményen ujjazni kezd. Ahogy gyorsul a ritmus, úgy nyöszörgök egyre gyorsabban és hangosabban én is. Másik keze a melleimre csúszik, s amilyen ütemben járatja ujjait a puncimban, olyan ritmusban gyúrja, préseli a melleimet. Az orgazmus közeledtével finomít a mozdulatokon, már nem olyan heves és erőszakos, inkább lágyan simogatja a mellbimbóimat, amik hálásan simulnak az értő kezekbe. Egészen felhúzom a combjaimat, még szabadabb utat engedve a mesterien dolgozó ujjaknak, és alapos belátást biztosítva a maszturbáló férfinak is.
#74   2009. 02. 10. kedd 19:29
Fém_fatál Fém_fatál
9.
Amikor megérzem, hogy egy nagyon finom, de erőteljes mozdulat során már négy ujja bennem van, egyszerűen nem bírom tovább a kéjesen feszítő érzést, és robbanásszerűen elévezek. Vonaglok, majdnem sírok a gyönyörtől, és ő pontosan tudja, hogy most nem veheti ki a kezét, még nem. A mellbimbómat óvatosan, de határozottan fogja meg másik kezével, és olyan puhán játszik vele, hogy abba bele kell bolondulni. Mikor lecsillapodnak az orgazmus hullámai, újból kinyitom a szemem. A fenti padon ülő férfi is a csúcshoz közelít, meredten nézi a hüvelyemben eltűnő ujjakat, egyre gyorsabban mozog a keze, makkja duzzadt és vörös. Végül nagyot hörögve elélvez, a pénisze elé húzott fürdőlepedőbe engedve spermáját. Az én ismeretlen szeretőmnek is ágaskodik a farka, de ahogy mozdulnék felé, hogy viszonozzam a nem várt élvezetet, elhárítja a kezemet.
-Még ne – mondja ellentmondást nem tűrően. –Most gyere, zuhanyozzunk le, túl régóta vagyunk bent. Ideje egy kicsit lehűteni magunkat a pezsgőmedencében, nem gondolod? –néz a szemembe és kacsint egyet. Maga köré tekeri a fürdőlepedőjét, felsegít a padról, és csatakos lepedőmmel végigtörli a testemet. Én csak állok, és nem hiszem el, hogy ez velem történik. A fenti padon ülő férfi is kicsit zavartan feszeng:
-Háttttőőőő.. én is megyek.
Alkalmi partnerem rávigyorgott:
-Ne hagyja ki a pezsgőmedencét, higgye el, az a kényeztetés is nagyon … kielégítő élmény.
Majd rám néz egy olyan pillantással, amiből biztosan tudhatom, ez még csak a kezdet. Mit is mondhatnék: alig várom a folytatást!
#73   2008. 12. 01. hétfő 21:44
Fém_fatál Fém_fatál
1.
Folytatás?

Az este csendesen telepedik rá a nappalira. Még mindig csak iszogatunk, nem sokat, inkább lassan. Kicsit félek, mert a szexuális izgalom helyett egyelőre olyan iskolás görcs szorongatja a gyomromat, amilyet csak vizsgák előtt érez az ember. Nem kéne már nedves bugyival, pihegő mellkassal pillognom az idegenre?! Szemmel láthatóan ő nem ezen a véleményen van. Felszabadult, jókedvű, nem zavartatja magát, nem akar semmit siettetni. Mellémtelepszik, nevetve mesél egy közepesen érdektelen történetet, s mikor látja, hogy az első kanyarnál leakadtam, kicsit közelebb hajol:
-Nyugi –fogja meg a kezem, s én hálás vagyok, hogy nem „úgy” akar megérinteni, inkább barátilag bátorítóan.
–Ráérünk, mondtam a telefonban is – én meg kicsit erőltetetten elmosolyodok.
-Gondolom, neked már nagy rutinod van … ebben – mondja a férjem. A férfi kicsit oldalt hajtott fejjel néz rám, és mosolyog ő is.
-Igen, de emlékszem az elsőre, és bár hasonlóan izgultam, mégis kellemes emlék. Pont ezért szeretném, hogy nektek is az legyen -mondja és feláll mellőlem. Majd a kezét nyújtja felém, mint aki egy táncra kér föl. Izgalommal, kicsit már vággyal vegyes félelemmel nyújtom felé a kezemet. Miközben felállok, ő egy csókot lehel az ujjaim hegyére. Kezemnél fogva odahúz a férjem elé. Mikor közvetlenül előtte állunk, a férfi elkezdi kigombolni a blúzomat. Most sem siet, lassan halad lefelé a gombok során. Már semmi sem tartja össze a könnyű nyári blúzt, de a keze még mindig nem ér a testemhez. Ahogy oldalra pillantok, észre veszem férjem tekintetét. Tágra nyílt szemekkel figyeli a jelenetet, pupillái hatalmasak, látom, ahogy szeme issza be a képet.
A blúzomnak csak egy kicsi segítség kell, s máris a cipőm mellett hever a földön, s én ott állok a két férfi előtt, bőröm napsütötte barnaságát csak a hófehér melltartó töri meg. A gyomrom még mindig szorít, de egyre erősebben érzem az ágyékomban azt a bizsergető, sürgető vágyat.
Aztán az idegen határozott mozdulattal lenyom a férjem ölébe. Érdekes módon még mindig nem ér hozzám máshol, csak a vállaimnál. Nincs semmi erotikus az érintésében. Olyan, mintha egy rendező instruálná a színészeit: most ülj ide, tedd ezt, vagy azt…
#72   2008. 12. 01. hétfő 21:44
Fém_fatál Fém_fatál
2.
De férjem nem gondolkodik azon, hogy mit kéne tennie, nem vár utasításra. Lágyan simogatja a hátamat, és csókolni kezd. Percekig meghitten csókolózunk, simogatjuk egymást, mintha az a másik jelen sem lenne. Mikor kinyitom a szememet, látom, hogy ott ül, nem messze tőlünk egyik lábát hanyagul átveti a másikon, állát feltámasztva könyököl a fotel karfáján, és figyel. Gyűrött, mozdulatlan arca szinte unott. De összeszűkült szeme elárulja izgalmát. Úgy csillog, mint egy ragadozóé a dzsungelban. Prédára les. S a tudat, hogy én vagyok a préda, hirtelen felizgat. Végre akarom, kérdés és kétkedés nélkül, akarom, hogy a magáévá tegyen, hogy szeretkezzen velem.
Közben férjem megszabadít pár további ruhadarabtól, és a nappaliból nyíló hálóba visz az ölében. Éppen úgy simogatjuk, csókoljuk egymást, ahogy szoktuk, de a másik férfi gondolata olyan erős izgalmat okoz, hogy szinte belefulladunk a csókba.
Kedvesem gyengéden elfektet az ágyon, s melleimről óvatosan lefejti a melltartót, miközben lágyan körülcsókolja őket. Mellbimbóim izgatottan várják a puha ajkak érintését. Vállaimon lecsúsznak a pántok, kibújok belőlük. Nem veszi le rólam a melltartót, hiszen már semmiben sem akadályozza, hozzáfér meredező bimbókhoz éppúgy, mint a puha, rugalmas halmocskákhoz.
Becézget, simogat, megőrjít. Pontosan tudja, hova kell nyúlnia, hogyan kell megérintenie ahhoz, hogy pillanatokon belül elárasszon a gyönyör. De nem teszi, húzza az időt, s én bár szinte véresre karmolom a hátát, mégis megadom magam neki, rábízom magam, hiszen tudom, úgy lesz tökéletes, ahogy ő csinálja.
Lábaim közé hajtja a fejét, és lassú, nehéz mozdulatokkal ráborul szemérmemre. Lassan nyalja, kényezteti ajkaimat, csiklómat, majd ritmust vált, s erősen belefúrja nyelvét a hüvelyembe. Ezt a pillanatot vártam, feloldódok a gyönyörben, szétárad a testemben, betölti minden porcikámat. Hüvelyem még ritmusosan rángatózik, mikor megérzem az ágy mozgását. Szívemben megáll az ütő, ekkor jut csak eszembe a férfi.
#71   2008. 12. 01. hétfő 21:43
Fém_fatál Fém_fatál
3.
Kinyitom kábán a szemem, s meglátom őt, egészen közel az arcomhoz. Szeme komoly, nem mosolyog. Keze mozdul, homlokomból kisimít egy izzadt hajtincset, majd egyenesen a számhoz hajol, és megcsókol. Kezei a mellemre csúsznak, s míg férjem ujja a hüvelyemet masszírozza, ő mellbimbóimmal játszik, miközben csókolózunk lágyan, szinte szerelmesen. Megint ez a lassú higgadtság, szinte megőrjít önfegyelmével.
Férjem nem bírja tovább, feltérdel, és széttárt combjaim közé furakodik, érzem, amint kemény szerszáma belémhatol, miközben a férfi nyelve akaratosan tör utat a számban. Szinte megfulladok a csókjától, de csak ölelem, egyik karommal. Másikkal kezem férjem combját simogatja, markolja. Az orgazmus olyan robbanásszerűen, váratlanul tör rám, hogy testem ívben megfeszül, mindenem pulzál és lüktet, mellbimbóim sem tudnak betelni a simogatással, pedig már férjem is gyúrja, masszírozza őket.
Mikor már azt hiszem, lecsendesednek a gyönyör hullámai, s a férjem egyre gyorsuló tempóban rohamoz, a férfi keze csiklómra vándorol, és puhán simogatni kezdi. A látvány annyira izgatóan hat a férjemre, hogy érzem, amint makkja egyre duzzadtabb, és egyszerre élvezünk el, ő először, én meg ki tudja már, hányadszor. Megmarkolja széttárt combjaimat, és keményen a farkára ránt, a férfi keze szinte odaszorul közénk. Hosszú másodpercekig tart a gyönyör, együtt lüktetünk, együtt rándulunk össze újra és újra.
Mikor csitul a vihar, a férfi elhúzza a fejét, keze remegő hasamra vándorol. Férjem mellém fekszik, és simogatni kezdi az arcomat, majd megcsókol, olyan szerelemmel, ahogy csak ő tud.
#70   2008. 12. 01. hétfő 21:43
Fém_fatál Fém_fatál
4.
A férfi keze a mellemre siklik, de már csak puhán, kellemesen lágy mozdulatokkal simítja végig őket. A vállamba csókol, s egy pillanatig érzem kemény szerszámát, ahogy az oldalomhoz feszül.
-Majd hívjatok…, ha van kedvetek - mondja, és felkel az ágyról.
Mi a gyönyörtől még kábán nézünk rá, s látjuk, hogy hajába túr, eligazítja kicsit gyűrött ruháit. Férjem értetlenül ül föl:
-De hát…
-Nem szeretek ajtóstul rontani a házba… az én koromban már fontos az udvarlás – kacsint ránk mosolyogva, zakóját a kezébe veszi, búcsút int és becsapja maga után az ajtót.
Még órák múlva is ott fekszünk kedvesemmel, nem nagyon beszélünk, csak fekszünk fáradtan, kicsit értetlenül, de jóllakottan, boldogan, meg-megcsókolva egymást. Összeölelkezve alszunk el, s ahogy lábamat keresztülrakom combjain, meleg spermája kifolyik belőlem, végigcsurog a lábunkon, és apró foltot hagy reggelre a lepedőn.
#69   2008. 12. 01. hétfő 20:10
Nyúlmedve Nyúlmedve
1.
Szeretni sokféleképpen lehet. Ez egy régi alapigazság, mely igaz arra a történetre, melyet egy ismerősömtől hallottam. Próbálom olyan részletesen elmesélni, ahogyan ő mesélte nekem.
Tavalyi év májusában megkereste egy régi ügyfele, hogy szeretné, ha elvállalna egy új, a megszokott témáktól kissé eltérő, pikánsabb megbízást, de természetesen komolyabb az erre szánt pénzösszeg nagysága is. A plusz kérést plusz honoráriummal szándékozik díjazni.
Zoli és Andrea már közel harminc éve egy fotós-videós vállalkozást visznek, és egész jó hírnevet szereztek maguknak ezen idő alatt. Túlnyomórészt esküvőkből élnek, de elvállalnak mindent, ami pénzt hoz. Valamikor régi ügyfelének esküvőjén ők fotóztak és videóztak, innét jött a bizalom, és az ismeretség. A mostani kérés azonban sok mindennek volt nevezhető, de szokványosnak nem. Azt szerette volna Robi, a férj, hogy ha a 25. házassági évfordulójuk nászéjszakája profi minőségben filmen és fotókon is megörökítésre kerülne. De nem ám szokványos nászéjszakára gondolt Ő. Régóta beszédtéma köztük a hármas szex témája, ám, felesége, Erika nem hajlandó vadidegent beengedni az ágyukba. A férj azonban majd megveszett a vágytól, hogy láthassa azt, amint idegen ajkak kényeztetik imádott felesége testét, vagy azt, amint más hímtagja jár örömtáncot felesége puncijában. Az meg egyenesen álomba illő lett volna számára, ha láthatja, hogy felesége egy másik férfi férfiasságát szopja. Azonban Erika hajthatatlan volt. Egy vággyal teli kín-pillanatban isteni szikra gyulladt fejében. Nem idegen kell az ő ágyukba! Nekilátott, és a net segítségével könnyedén rátalált felesége első nagy szerelmére, Péterre. Tudta kit kell keresnie, hisz őszintén kibeszélték, hogy kik voltak életükben, kik jelentőséggel bírtak, és hogy ki volt az, kivel megesett az első bátortalan csók, és még sok minden első „más” is.
A neves évforduló napjára szobát bérelt abba a hotelba, melyben 25 éve eltöltötték máig emlékezetes nászéjszakájukat. Ismerősöm a feleségével, és Péterrel hármasban elfoglalták a szobát, füstölőket és gyertyákat gyújtottak, a szobába pezsgőt rendeltek, előkészítettek egy hangulatos félhomályt, melyben fények és árnyékok vibrálása kergeti egymást, mely inkább volt sejtelmes, erotikus hangulatú, sem mint misztikus.

Erika otthon sejtette, meglepetés várja, ezért csinos, fekete testhez simuló ruhát vett fel, és az előző napon, miután végzett a kozmetikusnál még vásárolt magának pár új szexi fehérneműt is. Azonban hiába vetett be megannyi női praktikát, férjéből egy szó nem sok, annyit sem tudott kiszedni tervezett meglepetéséről. Hiába kérdezett számtalanszor, mindig csak titokzatos mosolyt kapott válaszul.
Miután beszálltak autójukba, férje megcsókolta, majd bekötötte szemét. Alig negyven perc alatt odaértek a hotelhez. Leparkoltak a bejárat közelében lévő parkolóban, Erikát férje figyelmesen kisegítette az autóból, és belekarolva felkísérte a lépcsőn.
#68   2008. 12. 01. hétfő 20:09
Nyúlmedve Nyúlmedve
2.
Nem mentek egyből fel a szobába, hanem a hallból nyíló bárba sétáltak be. A kis asztalkáknál ücsörgők szeme egy pillanatra megakadt a bekötött szemű csinos, telt nőn és az őt kísérő őszes halántékú férfin, de senki nem kérdezősködött, elvégre magánügy, ki mivel játszadozik. Erika tétován ült le az alá tolt székre, és csak óvatosan dugta bele nyelvét a kezébe adott italba. Ám, amint megérezte a Baileys ismerős ízét, felhajtotta egy szuszra az egészet, és kért még egyet. Míg azt kihozták, csókolóztak, lágyan átkarolták egymás tarkóját, játékosan borzolták egymás haját. A következő kőrt egyből felhajtották, és szinte türelmetlenül pattantak fel asztaluktól. Erika arca kipirosodott az izgalomtól és a pár korty finom likőrtől. A női megérzése azt súgta, valami rendkívüli dolgot talált ki imádott férje.
A liftben csókkal árasztották el egymás ajkát, és oly hevesen simogatták egymást, mint akik már a liftben szeretkezni akarnak.
Amikor zökkent a lift és kinyílt az ajtaja, szinte kiszédültek a folyosóra. Erika nyúlt a fejéhez, hogy levegye a fekete kendőt, de férje megfogta kezét, és halkan odasúgta,
- még ne… Így izgalmasabb lesz.
Majd hozzátette.
- Ne lepődj meg, de szobánkban filmezni és fotózni fogja ugyanaz a pár jubileumi nászéjszakánkat, akik az esküvőnkön is ott voltak. Erika egy alig észrevehető pillanatra megdermedt, de mivel izgalmasnak gondolta a lehetőséget, már szinte remegő lábakkal lépdelt férje oldalán. Gyakran fotózta és filmezte férje, de ez egy olyan újdonság volt, mely felpörgette fantáziáját. Most közösen lesznek főszereplők!

A szoba ajtaja lassan kitárult, és beléptek rajta. A beözönlő fényár elvakított minket egy múló pillanatra, de miután az ajtó lágyan becsukódott munkához láttunk, beindítottam a kamerát, feleségem meg a fényképezőgépet kattintgatta serényen. Erikán láttuk, egy pillanatra összerezzent, zavarba ejti nyilvánvaló létünk neszezése, mely a halk zene mellett is hallatszódik. De férje nem hagyja megfutamodni. Megcsókolja, lassan felhúzza szoknyáját, és simogatni kezdi a pici bugyi által alig takart szép kerek popsiját. Majd végigcsókolja Erika nyakát, szép ívelésű vállait, s közben még feljebb húzta a fekete ruhát, majd lágy mozdulattal lehúzta azt feleségéről. Majd lehajolt, és lehúzta a parányi bugyit is. Lélegzetem elállt az igéző látványtól, egy pillanat alatt szűk lett a farmerom és észrevettem, Pétert sem hagyja hidegen az, mit lát, mert alsónadrágjában mereven ágaskodott darabos fallosza. De tudta, még más dolga is van, pezsgőt töltött két pohárba, és bár feszélyezetten, de odanyújtotta őket Erikának és Robinak. Szemei azonban falták az előtte lévő meztelen nő látványát. Erika szerintem azt hihette, mi kínáljuk pezsgővel. Ahogy kiürültek a poharak, Erikát a férje odavezette a hatalmas franciaágyhoz, és csókok tengerével árasztotta el testét, miközben lágyan végigfektette rajta.
#67   2008. 12. 01. hétfő 20:09
Nyúlmedve Nyúlmedve
3.
De Erika sem maradt adós, férjéről szinte tépte szaggatta lefelé a ruhát, és amint csupasszá vált, magára rántotta, hangos szóval követelte, hogy kényeztethesse férjét. Robi hanyatt feküdt, felesége meg rávetette magát ágaskodó farkára. Szinte habzsolta. Hol eltüntette az egészet szájában, hol szapora nyelvcsapásokkal nyalta a hatalmasra duzzadt vörös makkot. Látszott rajta, élvezi azt, amit csinál. Teljesen kizárta magából külvilágot, csak a szex érdekelte, más semmi. Csodásan kerek, nőiesen buja popsija pont felénk nézett, és a széles terpesztésnek hála kéjnedvektől tocsogós puncija hívogatóan mutatta magát. Péter már harcra készen várja, mikor jön el az ő ideje, alsónadrágjától megszabadult, és Erika fenekétől alig méternyire kipirult arccal veri a farkát. Én is akaratlanul végigsimítok farmeromon. Egy pillanatra elszégyellem magam, hisz itt van a feleségem, mit bámészkodok, még szerencse, hogy legalább a kamera mögé arcomat elrejthetem. De azért oldalt nézek, és nem kis meglepetésemre Andrea kipirosodott arccal, tágra nyílt szemmel fotóz, miközben igencsak gyakran simít mintegy véletlenül magán. Elkapja tekintetemet, játékosan megfenyeget, s mutatja, ne vele foglalkozzak. De azt is látom, elől feltűnően domborodó nadrágomon egy pillanatra rajtafelejti tekintetét. Igaza van, dolgozunk. Az-az első. Bár, lenne más ötletem is…
Míg oldalt néztem, Erikát férje hanyatt fektetette, és mint éhező vad, úgy veti be magát a szélesre tárt lábak közzé. Szinte falja, lefetyeli a buja jó illatú puncit. Döbbenetes elánnal nyal. Hol mélyre dugja nyelvét, hol szinte falja a puncit, szájának, arcának minden milliméterét beveti, hogy kéjt fakasszon. És sikerrel.
Erika hatalmas nyögéssel élvez el.
Egy pillanatra elfog az irigység. Szívesen cserélnék vele, még akár azon az áron is, hogy Andrea is akcióba lendülne.
Amíg piheg, férje hátrébb lép, és int Péternek, Ő jön. Péter lehasal, és ott folytatja, ahol Robi abbahagyta. Erika szinte pillanatok alatt újra elélvez, nem egyszer, hanem számolatlanul. Szinte folyamatos orgazmusa van. Robi gondol egyet, és feljebb húzódik, majd szerszámát bedugja a csatakos punciba, és örült tempóval dugni kezdi azt. Robi közel hajol, szinte arasznyi távolságról nézi a feleségében mozgó falloszt. Még száját is eltátja gyönyörűségében.
Nem is tudom miért, de oldalt nézek egy pillanatra, és látom, Andrea fél kézzel a nadrágjában van, és miközben szaporán kattintgat, fél kézzel masztizik! Úgy helyezkedek a kamerával, hogy Ő is képben legyen. Tetszik.
#66   2008. 12. 01. hétfő 20:08
Nyúlmedve Nyúlmedve
4.
Erika újabb orgazmusát már szinte sikoltva kürtöli világgá, majd szinte fennhangon könyörög, újra szopni szeretne. Robi int Péternek, maradjon ott, ahol van, dugjon tovább, odalép felesége fejéhez, és óvatosan szájába adja farkát. Erika mohón veti rá magát, de hirtelen összerázkódik, lerántja fejéről a kendőt, felugrik, majd lendületből akkora hatalmas pofont zavar le férjének, hogy az meginog egy pillanatra. Péter próbálja menteni a helyzetet, belekezd valami olyasmibe, hogy - nem ismersz meg, én vagyok az Péter, első szerelmed és.. De sokáig nem jut, mert a következő, a méretében az elsőhöz hasonlatos csattanos pofon már az övé.
Én inkább hátrébb húzódom, nehogy én kapjam a következőt, s látom, Andrea is hasonló véleményen van, mert ő is hátrébb lépett.
Erika viszont szemmel láthatóan őrjöng. Nekiesik még egyszer a férjének, majd Péternek, de nekik nincs erejük védekezni, csak motyognak, és mire kapcsolnának, Erika fogja ruháját, és anyaszült meztelenül kiviharzik. A liftben felöltözik, lent fog egy taxit, és hazamegy. A két férfi némi pánikkal az arcán szintúgy kapja ruháit, és usgyi utánuk.
Hogy mi lett később? Azt mi is csak később tudjuk meg, amikor tőlük rendszeressé váltak a különleges megrendelések.
Erika k.o. lett, amiért tudtán kívül vitték „táncba”. De mivel tetszett neki a játék, és nyeregben érezhette magát, keményen megbosszulta sérelmeit. Nem vált el, ám az izgalom hevében még azon az éjjelen kikövetelte magának a jussát, új házastársi megállapodások születtek.
Sok orgiát filmeztünk házukban. Akkor is, amikor férje külföldön dolgozott.


Megjegyzésem. Csak óvatosan azokkal a meglepetéssel, mert mi magunk is meglepődhetünk. smile
#65   2008. 11. 29. szombat 07:37
ötvenhat ötvenhat
Ez a történet annyira igaz, hogy a rendezőnek nem sok dolga akadna a díszletek kiválasztásával, melynek során hol egy Velencei tó, hol egy Balaton, vagy éppen egy külföldi nyaralás barátokkal az Adriánál....szóval csak lapozgatni kellene az emlékkönyveinkben. Egyszóval, talán akik eddig nem is gyanatkoztak, de elolvassák ezt a remekbeszabott novella-szösszenetet, amolyan "dezsavü" érzésük támad. Akár úgy mint kardra hányóknak, és akár úgy mint kard által ledöfötteknek. Mert valljuk be, akár mi döfünk, vagy bennünket döfnek olykor-olykor az maga a csoda a mennyek-tavi csónakázás, az angyalok tánca még akkor is, ha tudjuk, hogy vétkezünk amikor az ördöggel szövetkezünk. És a másik is tudja, hogy legszívesebben mást tenne, talán örökre hátatfordítana, de ...de erőt vesz magán és az ördögűző szerepében veti rá magát kócos párjára, hogy akkor is enyém vagy, akkor is a tiéd vagyok, a te patakod vizével öblítsd ki hüvelyem, az én spermám sodorja el a másik szerelmének üledékeit.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 21. péntek 14:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 14:51
Hogyan is kezdődött? 3.

Azt hittem elájulok. Meglátott, csak erre tudtam gondolni. Kiment a vér a fejemből, a szám kiszáradt. Ő meg csak nézett. És nem szólt egy szót sem, csak nézett. Nem értettem. Most mi van? Nem mertem megszólalni, féltem, hogy ordítani fog, megüt, vagy elrohan.
Ám, ehelyett hozzám lépett és elfúló hangon suttogta: Láttalak titeket...
Nem volt időm gondolkodni sem, olyan gyorsan történt megint minden. Kezei erőszakosan törtek utat maguknak, a blúzt olyan erővel tépte, szaggatta le rólam, hogy azt hittem, csak cafatai maradnak. Szinte falta a melleimet, úgy csókolta, szívta, nyalta őket. Aztán visszafogta a tempót, és szinte kínos lassúsággal hajtotta fel a szoknyámat. Előbb csak egyetlen ujjával érintette szeméremajkaimat, majd lassan becsúsztatta a hüvelyembe.
-Még érzem őt…- sóhajtotta, ahogy felizgult hüvelyem nedvességében megérezte a sperma jellegzetes tapintását, és én egyszerűen nem bírtam tovább, a helyzet annyira félelmetes, izgató és új volt, hogy azonnal elélveztem. Ő meg csak nézett, ahogy az ajkamba harapva, nyüszítve élvezek. Aztán egyre több ujjal hatolt belém, és úgy dugott, állva, ahogy az előbb az a másik férfi. Melleim fehéren világítottak a holdfényben, és meg-megcsillant rajtuk a férjem forró nyála. A következő orgazmus sem váratott magára sokáig, s ekkor ő sem bírta tovább, ujjai helyett kőkemény farkát nyomta hüvelyembe, és pumpált, ahogy csak bírt. Valahogy kicsúszott mögülünk a fa, s mi a földön fekve találtuk magunkat, de közben is csak dugott, lélegzetvételnyi szünetet sem engedélyezve. Nem tartott tovább pár percnél, ami nagyon szokatlan és furcsa volt, mert mindig órákig nyújtottuk a szenvedélyt. Egyre keményebben mozgott, éreztem, ahogy makkja szinte felrobban. Mikor végül elélvezett, rámborult, és csókolt mindenhol, a nyakamba, a hajamba, a szemeimet, a számat.
-Láttalak benneteket, láttalak benneteket… - csak ezt ismételgette, majd a végén rámnézett, tenyerébe fogta az arcomat, és azt mondta:
-Szeretlek.
Ettől kezdve tudtuk, hogy csak idő kérdése, és sor kerül a Nagy Pillanatra, mikor egy szerencsés jelentkezőt együtt fogadunk be az ágyunkba és a szexuális életünkbe.
És most itt van, eljött a pillanat, itt ül a jelölt és én újra azt érzem, amit ott az erdőben, akkor éjjel….
#64   2008. 11. 29. szombat 01:16
busquets busquets
Mivel enm találtam rá megfelelő topicot ezért ide írom. Szakközepes kollégiumba szokott történni valami akció?
#63   2008. 11. 21. péntek 14:51
Fém_fatál Fém_fatál
Hogyan is kezdődött? 3.

Azt hittem elájulok. Meglátott, csak erre tudtam gondolni. Kiment a vér a fejemből, a szám kiszáradt. Ő meg csak nézett. És nem szólt egy szót sem, csak nézett. Nem értettem. Most mi van? Nem mertem megszólalni, féltem, hogy ordítani fog, megüt, vagy elrohan.
Ám, ehelyett hozzám lépett és elfúló hangon suttogta: Láttalak titeket...
Nem volt időm gondolkodni sem, olyan gyorsan történt megint minden. Kezei erőszakosan törtek utat maguknak, a blúzt olyan erővel tépte, szaggatta le rólam, hogy azt hittem, csak cafatai maradnak. Szinte falta a melleimet, úgy csókolta, szívta, nyalta őket. Aztán visszafogta a tempót, és szinte kínos lassúsággal hajtotta fel a szoknyámat. Előbb csak egyetlen ujjával érintette szeméremajkaimat, majd lassan becsúsztatta a hüvelyembe.
-Még érzem őt…- sóhajtotta, ahogy felizgult hüvelyem nedvességében megérezte a sperma jellegzetes tapintását, és én egyszerűen nem bírtam tovább, a helyzet annyira félelmetes, izgató és új volt, hogy azonnal elélveztem. Ő meg csak nézett, ahogy az ajkamba harapva, nyüszítve élvezek. Aztán egyre több ujjal hatolt belém, és úgy dugott, állva, ahogy az előbb az a másik férfi. Melleim fehéren világítottak a holdfényben, és meg-megcsillant rajtuk a férjem forró nyála. A következő orgazmus sem váratott magára sokáig, s ekkor ő sem bírta tovább, ujjai helyett kőkemény farkát nyomta hüvelyembe, és pumpált, ahogy csak bírt. Valahogy kicsúszott mögülünk a fa, s mi a földön fekve találtuk magunkat, de közben is csak dugott, lélegzetvételnyi szünetet sem engedélyezve. Nem tartott tovább pár percnél, ami nagyon szokatlan és furcsa volt, mert mindig órákig nyújtottuk a szenvedélyt. Egyre keményebben mozgott, éreztem, ahogy makkja szinte felrobban. Mikor végül elélvezett, rámborult, és csókolt mindenhol, a nyakamba, a hajamba, a szemeimet, a számat.
-Láttalak benneteket, láttalak benneteket… - csak ezt ismételgette, majd a végén rámnézett, tenyerébe fogta az arcomat, és azt mondta:
-Szeretlek.
Ettől kezdve tudtuk, hogy csak idő kérdése, és sor kerül a Nagy Pillanatra, mikor egy szerencsés jelentkezőt együtt fogadunk be az ágyunkba és a szexuális életünkbe.
És most itt van, eljött a pillanat, itt ül a jelölt és én újra azt érzem, amit ott az erdőben, akkor éjjel….
 
... 41 42 43 44 45 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: THE SEX GURU THE SEX GURU
Nyitás ideje: 2004. 10. 13. szerda
Üzenetek: 922db
Utolsó üzenet: 2021. 09. 30. csütörtök
 

Hírek

2024. 09. 25. szerda 20:21
Kikötözős szexet akarsz? Így vezesd fel a pasidnak! Az emberi képzelet természetes részei a szexuális fantáziák. Bár szeretjük nézni, olvasni másvalaki szexuális fantáziáját, gondolva a pornóra és az erotikus irodalomra, ritkán, vagy sohasem beszélünk a saját... Tovább
2024. 07. 22. hétfő 13:52
Videó feltöltés hiba javítva! Kedves amatőrök! Sajnos az utóbbi időszakban, nagyon sok "álló módban", (vagyis amikor a telefont függőlegesen tartottátok) felvett videónál volt olyan hiba, hogy a kódolás során a képaránya torz lett, mert az álló formátumú videó 16:9-es... Tovább
2024. 07. 10. szerda 16:46
Sex Clowns 2 Az élet egy nagy móka. Nem szabad komolyan venni. Igaz ez a szexre is. Nem kell túl agyalni. Csak élvezni. És ha úgy esik jól, hogy bohócnak öltözve megdugsz egy csajt, hát tedd úgy! Letöltés - Sex Clowns 2 Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
videkilany.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!