mire gondolsz?
Puszi nektek
Biszexben is mint minden szexben az élvezete és az ahhoz vezető út az izgalmas. Az hogy mindkét vagy három fél élvezze , hogy adhat és kaphat. Imádom ha kényeztetnek és én is imádom ha látom , hogy a partnerem élvezi. Legyen az nő vagy férfi.
Egyenlőre csak vágyakozó, igaz, nagyon is benne van a dologban a beszarisagom, többször lett volna lehetőségem ki próbálni, de a végén soha nem mertem lépni, nem egyszerű ez, de érdekel,,,,
Ez 1jó topik
Szerintem ezt hívják "bi-kíváncsi"-nak, ahogy olvastam, a férfiak olyan 4%-a esik ebbe a kategóriába. Partnert találni igen nehéz, nincs erre platform, és logisztikai problémák is vannak, hiszen pont elég az, ha az asszony rádnyit valakivel, ha még férfi is az illető, akkor gond van Szóval a "hely" mindig egy kérdés...
A férfi-férfi viszony alapvetően stigmaitzált, pedig szerintem csak arról van szó, hogy van aki túlnéz ezen a nem kérdésen, és "a szex az szex" alapon csak szeretné élvezni az életet. Nem is kell ilyet mondani, hogy meleg, bi, hetero... Volt egy olyan naív hitem, mikor még fiatalabb voltam, hogy majd a 21. század elhozza egy új szexuális nyitottságot, swingerrel, poliamóriával... de bilibe lóg a kezem, a társadalom nem fejlődik, mindenki egy bitesen gondolkodik, és konzervatív mint a kurvaélet. Vagy egyszerűen csak bizonytalan önmagában, féltékeny, önző, szóval egyszerűen csak kispolgár...
A férfi-férfi viszony alapvetően stigmaitzált, pedig szerintem csak arról van szó, hogy van aki túlnéz ezen a nem kérdésen, és "a szex az szex" alapon csak szeretné élvezni az életet. Nem is kell ilyet mondani, hogy meleg, bi, hetero... Volt egy olyan naív hitem, mikor még fiatalabb voltam, hogy majd a 21. század elhozza egy új szexuális nyitottságot, swingerrel, poliamóriával... de bilibe lóg a kezem, a társadalom nem fejlődik, mindenki egy bitesen gondolkodik, és konzervatív mint a kurvaélet. Vagy egyszerűen csak bizonytalan önmagában, féltékeny, önző, szóval egyszerűen csak kispolgár...
Azt hiszem, az itt történt megnyílások a szeretet egy-egy röpke pillanata.
Nem tudom elképzelni, hogy megdugjanak. Viszont a szopás, frotting nagyon bejön. Talán megdugnám a partnerem ha meg kér rá. Nem érzem megcsalásnak a dolgot, mert nincs farka a páromnak... Eddig egyszer sikerült csak csinálnom és nagyon jó volt. Szégyen, megbánás nincs, tudomásul vettem, hogy ilyen vagyok.
Érdekes, mert én eddig heteronak vallottam magam. Viszont mostanában elkezdett érdekelni. De a bi dologban csak a faszverés, szopás izgat, az is csak az elélvezésig. Utána már bánnám/szégyelném magam. Az, hogy valakit dugjak/valaki dugjon egyáltalán nem hoz lázba.
100%-ban egyetértek, nagy dilemma ez, én kitartok a párom mellett, de nagyon vonzó egy titkos bisex kapcsolat gondolata ... -.-
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 30. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3139892)
2021. 05. 30. vasárnap 14:06
Valóban jó a téma és jó látni, hogy ilyen sokan éreznek hasonlóan.
Én most jutottam oda, hogy kipróbálnék dolgokat, de egy fontos tényező van, ami (pontosabban aki) miatt nem teszem meg és az a párom.
Bárhogy is nézzük, ez ugyanolyan megcsalás, ami kicsit zavart a fórumhozzászolásokban, hogy ezt mennyire nem vette komolyan senki, aki párkapcsolatban kalandozik.
De nyilván nem az én dolgom, csak tudom, hogy engem mi tart jelenleg vissza.
Én most jutottam oda, hogy kipróbálnék dolgokat, de egy fontos tényező van, ami (pontosabban aki) miatt nem teszem meg és az a párom.
Bárhogy is nézzük, ez ugyanolyan megcsalás, ami kicsit zavart a fórumhozzászolásokban, hogy ezt mennyire nem vette komolyan senki, aki párkapcsolatban kalandozik.
Nagyon jól beszélsz! Minden szó illik rám,és szerintem nagyon sok emberre!!
(Ez egy válasz steps955 üzenetére (2021. 05. 31. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 31. hétfő 17:33
Nos! Teljesen jogos a felvetésed!
De!
Nagyon sok embertársamnak és itt szeretnék inkább magamról beszél (bár, ha valaki egyet ért velem, jelezze) túl van azon, hogy bármilyen lelki ismeret furdalást okozna egy hancur a saját neméhez tartozó emberrel.
Hogy miért?
Mert már eltelt az az idő amikor voltak az embernek elvei. Az idő előre haladtával észreveszem, hogy nem vagyok hamvas, kívánatos, de azért vannak vágyaim, amiket meg akarok élni...
...és ez mellett egy hosszú, kényelmes kapcsolatom, amit egy numera miatt nem szeretnék elveszteni!
Szóval! Rájön az ember egy bizonyos kor után, hogy mennyi mindent hagyott ki az életébő (pasik, nők, gruppen, swinger, stb...) és amíg van felálló tehetsége, ezt meg is akarja élni, valósítani.
Elnyomni a vágyakat, baromság! Frusztrálódik az ember, ami mentális, majd fizikális problémákhoz vezetnek...
És akkor el lehet gondolkodni, hogy magadhoz az elveidhez a párodhoz, vagy kihez akarsz hűséges maradni?
De!
Nagyon sok embertársamnak és itt szeretnék inkább magamról beszél (bár, ha valaki egyet ért velem, jelezze) túl van azon, hogy bármilyen lelki ismeret furdalást okozna egy hancur a saját neméhez tartozó emberrel.
Hogy miért?
Mert már eltelt az az idő amikor voltak az embernek elvei. Az idő előre haladtával észreveszem, hogy nem vagyok hamvas, kívánatos, de azért vannak vágyaim, amiket meg akarok élni...
...és ez mellett egy hosszú, kényelmes kapcsolatom, amit egy numera miatt nem szeretnék elveszteni!
Szóval! Rájön az ember egy bizonyos kor után, hogy mennyi mindent hagyott ki az életébő (pasik, nők, gruppen, swinger, stb...) és amíg van felálló tehetsége, ezt meg is akarja élni, valósítani.
Elnyomni a vágyakat, baromság! Frusztrálódik az ember, ami mentális, majd fizikális problémákhoz vezetnek...
És akkor el lehet gondolkodni, hogy magadhoz az elveidhez a párodhoz, vagy kihez akarsz hűséges maradni?
Nos! Teljesen jogos a felvetésed!
De!
Hogy miért?
És akkor el lehet gondolkodni, hogy magadhoz az elveidhez a párodhoz, vagy kihez akarsz hűséges maradni? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 30. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
De!
Hogy miért?
És akkor el lehet gondolkodni, hogy magadhoz az elveidhez a párodhoz, vagy kihez akarsz hűséges maradni? (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 30. vasárnap 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3139892)
2021. 05. 30. vasárnap 14:06
Hát sziasztok.
Először is azzal kezdeném,hogy fogalmam nincsen arról , hogy milyen kategóriába tartoznék mert egyáltalán nem is érdekel.
Az , hogy az adatlapon bi van az azért van mert olyan kategória nincsen a választható lehetőségek között , hogy élvezem a szexualitás minden formáját ami lázba hoz és örömöt okoz miközben az élvezeteket élvezem.
Na a nagy szavak után először is fantasztikus volt a sok különálló tapasztalat olvasása. Köszi mindenkinek mert nagyon érdekes volt.
Most én is megosztanám a saját véleményem és tapasztalatom veletek.
Valamikor még gyerek koromban volt az első gyerekes ismerkedésem egy sráccal ami nem is volt olyan nagy szám.
Tudjátok olyan - mi is van ott és miért jó ha megfogjuk egymásnak stílusú gyerekjáték volt.
Sok év elteltével 16 évesen rájöttem , hogy izgatnak a fiús dolgok és most persze nem a legóra gondolok.
Nem tudtam rendet rakni a fejemben az ismeretlen miatt így csak folyamatosan emésztett a tudat, hogy ez nem járható út továbbra.Meg kellett tudnom az igazat. Felregisztráltam ide. Igen igen pont ide
Sok megfutamodás után erőt vettem magamon és találkoztam egy idősebb férfival.
Egy erdő szélén leterítettük a plédet aztán vetkőzés.
Ahogy megláttam a farkát egyből indult a fantázia és már fogtam is meg...
Egy közös cumi után haza vitt és akkor szembesültem vele , hogy ez igen is nekem tetszik.
Éreztem,hogy a nők és a férfiak is egyszerre vonzanak de megnyugodva tisztáztam magammal , hogy biztos nem vagyok meleg mert a nőket szeretem csak a férfiak is izgatnak sex terén.
Na azóta már sok sok év eltelt,hogy eldöntöttem élvezem az életet.
Nagyon szerencsés ember vagyok mert egy igaz házasságban élek teljesen nyitott lapokkal. Mindent tudunk egymásról és nincsen titkolózás egymás előtt.
Nagyon szex centrikus ember vagyok.
Szeretem ha a tudásom és a minőségem mind a két fél megtapasztalja.
Én olyan csajos módon szeretem a férfi partneremet kényeztetni.Imádom uralni a teret
Semmi csók meg ilyen enyelgős dolgok!
Csak a minőségi élvezés és a fantázia megvalósítása a célom.
Engem egyáltalán nem érdekel , hogy ki mit gondol rólunk. A sok szürke ember nem veszi kedvemet.
Ami a falakon belül történik ahhoz meg senkinek semmi köze.
Addig amíg a feleségemet nem zavarja addig továbbra is élvezem - élvezzük a szex minden formáját amit csak szeretnénk.
Gondolkodtam már rajta , hogy passzív vagy uni vagy aktív vagyok e. De hamar rá jöttem,hogy egyáltalán nem érdekel mert ha cumizni szeretnék egy szép farkat akkor azt szeretném, ha pedig mást akkor azt.
Én azt kívánom mindenkinek , hogy élje úgy az életét ahogy a legjobbnak látja de soha ne feledjétek , hogy nincsen több idő annál mint amit kaptunk.
Remélem nem tűnik nagyképűnek meg fellengősnek amit írtam. Nem az lenne a cél.
Én is véleményt alkottam és egy kicsit megosztottam magamból.
Legyet rosszak
Sziasztok.
Először is azzal kezdeném,hogy fogalmam nincsen arról , hogy milyen kategóriába tartoznék mert egyáltalán nem is érdekel.
Az , hogy az adatlapon bi van az azért van mert olyan kategória nincsen a választható lehetőségek között , hogy élvezem a szexualitás minden formáját ami lázba hoz és örömöt okoz miközben az élvezeteket élvezem.
Na a nagy szavak után először is fantasztikus volt a sok különálló tapasztalat olvasása. Köszi mindenkinek mert nagyon érdekes volt.
Most én is megosztanám a saját véleményem és tapasztalatom veletek.
Valamikor még gyerek koromban volt az első gyerekes ismerkedésem egy sráccal ami nem is volt olyan nagy szám.
Tudjátok olyan - mi is van ott és miért jó ha megfogjuk egymásnak stílusú gyerekjáték volt.
Sok év elteltével 16 évesen rájöttem , hogy izgatnak a fiús dolgok és most persze nem a legóra gondolok.
Nem tudtam rendet rakni a fejemben az ismeretlen miatt így csak folyamatosan emésztett a tudat, hogy ez nem járható út továbbra.Meg kellett tudnom az igazat. Felregisztráltam ide. Igen igen pont ide
Sok megfutamodás után erőt vettem magamon és találkoztam egy idősebb férfival.
Egy erdő szélén leterítettük a plédet aztán vetkőzés.
Ahogy megláttam a farkát egyből indult a fantázia és már fogtam is meg...
Egy közös cumi után haza vitt és akkor szembesültem vele , hogy ez igen is nekem tetszik.
Éreztem,hogy a nők és a férfiak is egyszerre vonzanak de megnyugodva tisztáztam magammal , hogy biztos nem vagyok meleg mert a nőket szeretem csak a férfiak is izgatnak sex terén.
Na azóta már sok sok év eltelt,hogy eldöntöttem élvezem az életet.
Nagyon szerencsés ember vagyok mert egy igaz házasságban élek teljesen nyitott lapokkal. Mindent tudunk egymásról és nincsen titkolózás egymás előtt.
Nagyon szex centrikus ember vagyok.
Szeretem ha a tudásom és a minőségem mind a két fél megtapasztalja.
Én olyan csajos módon szeretem a férfi partneremet kényeztetni.Imádom uralni a teret
Semmi csók meg ilyen enyelgős dolgok!
Csak a minőségi élvezés és a fantázia megvalósítása a célom.
Engem egyáltalán nem érdekel , hogy ki mit gondol rólunk. A sok szürke ember nem veszi kedvemet.
Ami a falakon belül történik ahhoz meg senkinek semmi köze.
Addig amíg a feleségemet nem zavarja addig továbbra is élvezem - élvezzük a szex minden formáját amit csak szeretnénk.
Gondolkodtam már rajta , hogy passzív vagy uni vagy aktív vagyok e. De hamar rá jöttem,hogy egyáltalán nem érdekel mert ha cumizni szeretnék egy szép farkat akkor azt szeretném, ha pedig mást akkor azt.
Én azt kívánom mindenkinek , hogy élje úgy az életét ahogy a legjobbnak látja de soha ne feledjétek , hogy nincsen több idő annál mint amit kaptunk.
Remélem nem tűnik nagyképűnek meg fellengősnek amit írtam. Nem az lenne a cél.
Én is véleményt alkottam és egy kicsit megosztottam magamból.
Legyet rosszak
Sziasztok.
...
Csak kapkodom a fejem...
Imádok faszt szopni és gecit nyelni. Néhányszor már össze is jött.
Viszont férfit megcsókolni, férfival élni, de akár csak a férfi testet simogatni... ÁÁÁÁ kiráz a hideg.De még férfit megdugni megszopatni se szeretnék. Csókolózni, dugni, szopatni, élni csak és kizárólag nővel!
Ezek szerint nem egy fasz szopó buzi vagyok, hanem heteroflexibilis???
Nem is tudom...
Annak ellenére nem lennék buzi, hogy egyik nagy vágyam: 8-10 adag gecit nyelni, miközben a seggem is megdolgozzák?
Imádok faszt szopni és gecit nyelni. Néhányszor már össze is jött.
Viszont férfit megcsókolni, férfival élni, de akár csak a férfi testet simogatni... ÁÁÁÁ kiráz a hideg.De még férfit megdugni megszopatni se szeretnék. Csókolózni, dugni, szopatni, élni csak és kizárólag nővel!
Ezek szerint nem egy fasz szopó buzi vagyok, hanem heteroflexibilis???
Nem is tudom...
Annak ellenére nem lennék buzi, hogy egyik nagy vágyam: 8-10 adag gecit nyelni, miközben a seggem is megdolgozzák?
Ezzel èn is igy vagyok,voltam házibarát egy bi párnál ,szopás gecis puncinyalás jöhetet, de több nem,csók szóba se jöhetet.Igaz megkóstoltuk egymás gecijèt, de a hölgy csókolta át,jó spermás csaták voltak.
Erre is van egyébként szakszerű megnevezés, a heteroflexibilis, amikor igazából heteró vagy, tehát férfiakkal az érzelmi oldal nem vonz, vagy egyenesen taszít, ugyanakkor a farkakat néha megkívánod. Sokan keverik a biszexel, pedig szerintem azért elég messze van.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 05. 14. péntek 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (840691)
2021. 05. 14. péntek 08:54
Ugyan így vagyok vele én is , hogy bejonnem a szép farkak meg jó nézni őket és uzgat is hogy milyen lehet fogni bekapni .. de valahogy maga az hogy ott van egy férfi hát nem tudom más hogy meg ugye lehetetlen xD sajnos
Ugyan így vagyok vele én is , hogy bejonnem a szép farkak meg jó nézni őket és uzgat is hogy milyen lehet fogni bekapni .. de valahogy maga az hogy ott van egy férfi hát nem tudom más hogy meg ugye lehetetlen xD sajnos
(Ez egy válasz Lingamos üzenetére (2021. 05. 14. péntek 07:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 05. 14. péntek 07:40
Ez egy nagyon érdekes dolog mert engem is csak a farok izgat meg szeretem ha dildó van bennem. De a férfiaktól undorodom. Szóval nagyon jóképűnek és kezdeményezőnek kellene lennie, hogy bele menjek de csók meg simogatás még akkor is kizárt.
Ez egy nagyon érdekes dolog mert engem is csak a farok izgat meg szeretem ha dildó van bennem. De a férfiaktól undorodom. Szóval nagyon jóképűnek és kezdeményezőnek kellene lennie, hogy bele menjek de csók meg simogatás még akkor is kizárt.