Holnap mi is ìgy leszünk Budaörsön
Szia. Szerintem egy miniszoknya bugyi nélkül remélem az újvàrosi obiba jöttök mert akkor megyek én is
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 08. 10. szombat 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 10. szombat 07:27
Jövő héten kedd, vagy szerda délelőttre tervezünk egy OBI-s vásárlást. Ötleteket szeretnék kérni,az öltözetemre. Szerintetek mit vegyek fel??Tud valaki segíteni?
Szép dekoltázs mindenképp legyen.
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 08. 10. szombat 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövő héten kedd, vagy szerda délelőttre tervezünk egy OBI-s vásárlást. Ötleteket szeretnék kérni,az öltözetemre. Szerintetek mit vegyek fel??Tud valaki segíteni?
Szerintem vegyél fel egy fekete harisnyanadràgot, aminek le vannnak vágva combközép felett a szárai. Körbe kötsz a derekadra egy vékony hosszú ujjú felsőt, de látszik, hogy alatta csak az átlátszó nylon van csak. Aztán le lehet venni fotózáskor a derekadra tett felsőt, a harisnyát puncinál ki lehet szaggatni... De ugyanilyen jó lehet egy farmer rövidnadrág, középen teljesen kivágva, hogy látszódjon teljesen a popsi, punci.
Van egy ügyvéd barátunk, aki már régen szimpatikus a feleségemnek és viszont. Időnként a párom ha főz valami finomat szokott neki vinni kóstolót. Legutóbb nyár lévén szoknyában bugyi nélkül és átlátszó felsőben volt nála. Nagy sikere volt amikor leült a sráccal szemben a fotelba.
Én anno rávettem a párom , hogy vegyen fel egy hálót ami alatt nem volt semmi , és az akkori 7 személyes egyterű kocsinkból kivettem a hátsó üléseket , matracot tettem be a helyükre szóval lehetett kényelmesen dugni is rajta , úgy furikáztunk körbe Zalaegerszegen este pasit keresve , mondtam neki ha lát egy szimpatikus srácot megállunk mellette és megkérdezi , hogy merre van valami éppen amit kitaláltunk és had lássa a pasi hogy meztelen , aztán ha van kedv akkor beszáll és valahol megállunk egy 3asra .. sajnos soha nem találtunk megfelelő partnert ..jobban mondva egyszer az egyik Áruház parkolójában , de azzal a pasival akkor nem , hanem utána egy másik alkalommal 3asoztunk
Hu b_szki 10ből 12es a párod, soha nem volt szerencsém ilyen formájú posihoz
(Ez egy válasz Couple87 üzenetére (2024. 08. 07. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem,a párod fenekét nézve, másoknak is az
(Ez egy válasz Couple87 üzenetére (2024. 08. 07. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Számomra nagyon izgató mikor a párom “ribancosan” öltözködik.
Jó történet, aztán folytatása is lett? Kár, hogy nem fényképeztetek
(Ez egy válasz kivancsiskodok üzenetére (2024. 07. 31. szerda 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 19:35
Néhány éve egy fiatal, csinos párral beszéltünk meg egy ebédet négyesbe. Azt is megbeszéltük a csajok mibe jöjjenek. Még fotókat is mutattunk egymásnak hogy milyen variációk vannak a ruhatárukba. Persze ezek mind kihívó nyári rövid ruhák voltak! Végül megszületett a nehéz döntés, mindketten fekete testhez simuló mini ruhába jöttek és magas sarkúban. Nem is lehettek volna feltűnőbbek mert pont azon a napon esős idő volt, de ők mint ha meleg nyári randira jöttek volna. Az ebéd hangulatos volt, jókat nevettünk és a végén még rábeszéltük őket hogy a mosdóbol már bugyi nélkül jöjjenek vissza! )) néha leejtettünk valami a földre hogy le kelljen hajolni és nézelődtünk ők persze ezt tudták! Utólag is bocs a pincérektől ha feltűnőek voltunk! ))
Nagyon várjuk a sorozatot! Mikorra várható?
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon várjuk! Mikorra várható?
Irány alle
Tervben van. Már készül az album.
(Ez egy válasz sweetmilfsex üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 07:57
Sziasztok,
Ízelítőnek pár képet tehetnétek fel az adatlapotokra
Ízelítőnek pár képet tehetnétek fel az adatlapotokra
Mi is megyunk vásárolni ma így.
Sziasztok,
Ízelítőnek pár képet tehetnétek fel az adatlapotokra (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Ízelítőnek pár képet tehetnétek fel az adatlapotokra (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 01. csütörtök 06:55
Igen sikerült. Volt egy bátor jelentkező, aki meg mert minket szólítani, és kapott látni valót is. Nagyon jó kanapé van a hátsó sarokban . Készült pár fotó is, hogy maradjon emlékbe valami.
Igen sikerült. Volt egy bátor jelentkező, aki meg mert minket szólítani, és kapott látni valót is. Nagyon jó kanapé van a hátsó sarokban . Készült pár fotó is, hogy maradjon emlékbe valami.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 08. 01. csütörtök 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Összejött a dolog?
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2024. 07. 31. szerda 16:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 31. szerda 16:44
Fekete, szürke, fehér lenge felső, sok irányból átlátható, rövid farmer szoknya. kb 1,5 óra múlva érünk oda. Bárki oda jöhet beszélgetni, hátha többet lát....... aki szemfüles, és érdekli
Néhány éve egy fiatal, csinos párral beszéltünk meg egy ebédet négyesbe. Azt is megbeszéltük a csajok mibe jöjjenek. Még fotókat is mutattunk egymásnak hogy milyen variációk vannak a ruhatárukba. Persze ezek mind kihívó nyári rövid ruhák voltak! Végül megszületett a nehéz döntés, mindketten fekete testhez simuló mini ruhába jöttek és magas sarkúban. Nem is lehettek volna feltűnőbbek mert pont azon a napon esős idő volt, de ők mint ha meleg nyári randira jöttek volna. Az ebéd hangulatos volt, jókat nevettünk és a végén még rábeszéltük őket hogy a mosdóbol már bugyi nélkül jöjjenek vissza! )) néha leejtettünk valami a földre hogy le kelljen hajolni és nézelődtünk ők persze ezt tudták! Utólag is bocs a pincérektől ha feltűnőek voltunk! ))